The Naked Chef - Jamie Oliver!

olti

Neo
The Naked Chef - Jamie Oliver!

Kush e ndjek kete show?

Nje menyre shume e mire per te mesuar te gatuash nga gjerat me interesante dhe sigurisht te shijshme. Une vete e ndjek cdo jave dhe me te vertete kam mesuar dicka nga ky tipi! /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo
Re: The Naked Chef - Jamie Oliver!

Komplet /pf/images/graemlins/laugh.gif

_1726367_jamie300.jpg

TranofiljA

Primus registratum

E kam pare dhe un' ket robin ne nje emision ktu. Me shume me terhoqi dialekti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na thuj cfare ke mesuar? /pf/images/graemlins/tongue.gif

drops^of^enigma

Primus registratum

mua me terhoqi shume titulli i temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

se kam pare ndonjeher kte emision...ku jepet? :confused:

Odea

Primus registratum

Knej nga ne o bo nji emision qe jepet cdo te shtune ku jane nje burre dhe nje grua lakuriq komplet vetem me nje perparese qe mbulon pjesen e trupit perpara. Keta dy tipat tashi qe ta dini ju njerez, gatuajne bashke dhe gjate gatimit hudhin vetem komente seksuale. Kur shkon ajo gruja tek frigoriferi me nxjerr noi gjo bertasin vellezerit e mi se i duket komplet prapanica....lol

Po gatujne ca gjona te lezetshme me thon te drejten. Une per vete si show preferoj ate te Emeril....ai jo vetem qe eshte funny por me duket an extraordinary cook.

Odea /pf/images/graemlins/smile.gif

Petroninsja

Primus registratum

Damn thats not a bad idea....
Naked chef ec e gjeje sec do gjesh ne pjate... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'di pse mu kujtu Allende nga kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Hehehe...Kordelja, tu kujtu ai libri Aphrodite; A memoir of senses?
O liber fantastik lidhur me ushqimin.
Mire qe ma kujtove ta mor prape tek libraria se se kam lexuar plotesisht....

Odea /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ai moj ai /pf/images/graemlins/laugh.gif ai liber mu kujtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po zili paskam Dua-n qe shef ate show-n /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Sa menje t'keqe qe keni ju gocat? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ai titulli nuk do te thote asgje. Ai cuni eshte krejtesisht normal. Titulli eshte figurativ /pf/images/graemlins/tongue.gif Une kam mesuar si skuqen vezet, se nuk e pata dit /pf/images/graemlins/laugh.gif mqs pyeten, pastaj per me shume duhet te me shikoni, se keshtu nuk kam si e tregoj. Me gjeni nje 'free webspace' dhe filmoj dicka dhe ua ve ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po qe si zeri me mire leje fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *drops of enigma*:
[qb] mua me terhoqi shume titulli i temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

se kam pare ndonjeher kte emision...ku jepet? :confused: [/qb]
edhe mua ashtu me ndodhi!!!

ca mesohet aty?

Ps: Nga cila guzhine e kam fjalen?

savage

Primus registratum

Jamie Oliver eshte per momentin nje nder shefat me te njohur ne bote. Rritur e lindur ne veri te anglise ai ka shume restorante ne londer, me i fundit i quajtur 15. Ka emrin te tille pasi ai beri nje program ku zgjodhi 15 te rinjte papune dhe i sterviti te behen shefa. Dua te them qe ai po e kthen gatimin ne fun thing. Quhet Naked Chef pasi perdor terma te thjeshte per gatimin dhe jo pompozitet si edhe ushqimet jane te thjeshte per tu gatuar. Disa ide mund ti merrni tek jamieoliver.com. Shikoni ate sallaten me fiq njehere, eshte klas fare. Nderkohe fale librave te tij (THE NAKED CHEF, JAMIE;S KITCHEN) une kam mesuar te gatuaj relativisht mire. Cfare Oliver perpiqet te beje eshte te ktheje kuzhinen angleze ne dicka te ngreneshme dhe against all odds po ia del mbane! Megjithate mendoj qe ka marre shume ndihme nga kuzhina italiane dhe franceze.
check it.