The Animatrix!

olti

Neo
The Animatrix!

E ka pare njeri kete film?! Kohet e fundit po reklamohet shume dhe do te doja te dija nga ata qe e kane pare nese ia vlen te blesh DVD per te pare kete film vizatimor!

hot

Hotgirl
Re: The Animatrix!

mos e ble dvd-ne more..mere me qera /pf/images/graemlins/laugh.gif
kurse paret me kte rast /pf/images/graemlins/laugh.gif
una se kam pa per vedi..
sdu me prish ate imazhin e neo-s /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub: :wub:

Boby

Primus registratum

As une se kam pa po po e downlod-pj se jam shume kurioz me e pa ca eshte.Kam degjuar qe ka shume gjera qe lidhen me Matrix Reload,si psh. ai djali qe shkon mbrapa Neos.

oneo

Forumium praecox

Une e kam downloaduar por ende nuk e kam pare filmin.

Kam pare vec nje pjese tek italia 1 dhe ishte fantastik (behet fjale per anijen Osiris qe kalon dhe ne filmin Reloaded ku thote qe perpara se te shkaterrohej anija Osiris lajmeron anijet e tjera dhe qytetin qe jane duke ardhur makinat.

Nga ana grafike jane shume lart.

Po per lojen, a di njeri gje, e ka provuar njeri???

bebivogel

Forumium maestatis

Neo ja vlen ta shikosh ... disa gjera jane connected me Matrix qe doli tani ... Shikim te kendshem! /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Une bera nje kerkim te shkurter dje dhe me doli faqe e Animatrix. http://www.intothematrix.com/ Ne kete faqe mund te shkarkoni kater pjese te shkrutra te ketij filmi. E para dhe e fundit prej te katertave jane shume te rendesishme, sepse tregojne se si ka filluar historia dhe si kane perfunduar njerezit nen pushtetin e makinave.

Boby

Primus registratum

Me ne fund e pashe.Shume i bukur dhe sidomos pjesa pare me ka lene pa fjale.3 dimenionale me efekte fantastike.Dukej sikur ishte film me njerez te verte.
Por ishte edhe shume i komplikuar.Shume gjera si mora vesh po do ta shoh nje here te dyte.Fansat e Matrix duhet ta shohin patjeter.
:wave:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Me ne fund e pashe.Shume i bukur dhe sidomos pjesa pare me ka lene pa fjale.3 dimenionale me efekte fantastike.Dukej sikur ishte film me njerez te verte.
Por ishte edhe shume i komplikuar.Shume gjera si mora vesh po do ta shoh nje here te dyte.Fansat e Matrix duhet ta shohin patjeter.
:wave: [/qb]
Pjesa e pare eshte "The Second Renaissance, part I" Ne te shpjegohet shume mire se si ka vajtur historia perpara Matrix, dmth se si filloi lufta me njerezit dhe makinat dhe se si njerezit rane rob te makinave dhe u futen brenda sistemit virtual te quajtur 'Matrix'. Nuk kishte aq shume per te mos kuptuar aty! /pf/images/graemlins/smile.gif

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb]
[qb] Me ne fund e pashe.Shume i bukur dhe sidomos pjesa pare me ka lene pa fjale.3 dimenionale me efekte fantastike.Dukej sikur ishte film me njerez te verte.
:wave: [/qb]
Pjesa e pare eshte "The Second Renaissance, part I" Ne te shpjegohet shume mire se si ka vajtur historia perpara Matrix, dmth se si filloi lufta me njerezit dhe makinat dhe se si njerezit rane rob te makinave dhe u futen brenda sistemit virtual te quajtur 'Matrix'. Nuk kishte aq shume per te mos kuptuar aty! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Nuk e mbaj mend se si quhej pjesa pare po ishte nje dyluftim i nje vajze aziatike me nje djale zezak.Ishte tre dimensionale dhe e programuar mrekullisht.Se si filloi lufta me njjerezit eshte pjesa e dyte dhe ate e mora vesh.Po kishte ca gjera te ngaterruara si psh. pjesa me vajzen qe kerkonte macen ose pjesa ku kapin makinen rob.Kto mi shpjegon dot???

olti

Neo

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sdu me prish ate imazhin e neo-s /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub: :wub: [/qb]
Ke imazh?! Kete?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

The real Neo /pf/images/graemlins/blush.gif

olti

Neo

[qb] [/qb]
Ato qe permend ti jane thjesht detaje te vogla qe nuk kane ndonje kuptim te vecante. Ajo vajza e vogel qe kerkonte macen e qe me pas kapet nga makinat tregon per njerezit e fundit mbi toke qe u kapen nga makinat per t'u burgosur ne Matrix. Ndersa ajo makina qe kapet rob, me sa mbaj mend une eshte nje pjese kur fillojne demostrat dhe kryengritjet e njerezve pas shenjave te para te rebelimit te roboteve. Pas kesaj ngjarje tere robotet mbi toke u shkaterruan dhe pjese te vogla te tyre shkuan diku ne gadishullin arabik, ku ndertuan qytetin 01, i cili me pas u be qendra e rilindjes se roboteve dhe fillimi i epokes se qyteterimit te tyre.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sdu me prish ate imazhin e neo-s /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub: :wub: [/qb]
Ke imazh?! Kete?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

The real Neo /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
te dy si ylla jeni :thumbsup:

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
[qb] [/qb]
Ato qe permend ti jane thjesht detaje te vogla qe nuk kane ndonje kuptim te vecante. Ajo vajza e vogel qe kerkonte macen e qe me pas kapet nga makinat tregon per njerezit e fundit mbi toke qe u kapen nga makinat per t'u burgosur ne Matrix. Ndersa ajo makina qe kapet rob, me sa mbaj mend une eshte nje pjese kur fillojne demostrat dhe kryengritjet e njerezve pas shenjave te para te rebelimit te roboteve. Pas kesaj ngjarje tere robotet mbi toke u shkaterruan dhe pjese te vogla te tyre shkuan diku ne gadishullin arabik, ku ndertuan qytetin 01, i cili me pas u be qendra e rilindjes se roboteve dhe fillimi i epokes se qyteterimit te tyre. [/qb]
Rrofsh per shpjegimin Neo.Per ate vajzen me mace me thane para disa ditesh qe tregonte nje difekt ne sistem,prandaj dhe mund te qendronin ne ajer pa levizur.E di qe te shko ty me shume ai emri Neo /pf/images/graemlins/wink.gif Foto e bukur