Thank you HELENA

Poseidon

Primus registratum
Re: Urime HELENA

urime urime helene /pf/images/graemlins/smile.gif
i fundit po me mungese me arsye ama /pf/images/graemlins/tonguee.gif
jete te gjate dhe te lumtur bebit /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

uaaaaaaaaaaaaa sa mbrapa qenkam une me te rejat e fundit ketu /pf/images/graemlins/cry.gif
urimeeeeee dhe me jete te gjate bebi i bukur /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

it's me

Primus registratum

Jete te gjate yllit te vogel. Jam shume e lumtur per juve dhe ju puth fort /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

FIXHI USA

Primus registratum

Thank you
Harap
Poseidon
Arcobaleno
tedi
its"me
Rozalina
thank you nga zemra /pf/images/graemlins/wub.gif

sweet eda

Primus registratum

une plasa duke care telefonat por kur ke bebe tani na kuptoni me jmire per punen e time arrangement""
any ways, shuuuume urime e me jete te gjate, jam shume e sigurte qe do jete shume e bukur e shume me fat....edhe njehere urime edhe nga bebi B

Guest

Lenke & Pllaqi!
<font color="purple">Ju uroj nga zemra per lindjen e Engjellit tuaj.
Qofshi prinder te lumtur dhe mbaresi ne Jete! </font>

geburt01.jpg

/pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Dolores

Primus registratum

OH MY GOODNESS /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

its-a-girl-p2-congrats.jpg
l_ab_its_a_girl.gif

SHENDET, LUMTURI E JETE TE GJATE PER ENGJELLUSHEN E VOGEL EDHE PRINDERIT E MREKULLUSHEM.....

JU /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif TE TREVE ME DASHURI

M.

FIXHI USA

Primus registratum

faleminderit Too Too nice
Fantazia
Dolores
thank you thank you nga zemra /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

I love new york

Primus registratum

te shijojme kete njehere themi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif
kismet me vone /pf/images/graemlins/wink.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Une qekam pas pilafit qe e paskam marre vesh kete lajm kaq te bukur sot.

Urimet me te mira, jete te gjate goces dhe te rritet me te dashurit prane /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Leni mi ti llafet. Ti s'ke dash me uru ne pik /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Lenke, ku i ke fotot ti mi apo ke hall se ta morim m'sysh?

AnaBlue

Forumium maestatis

Ngatrresazhi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helena, mos i posto fotot se Kondra i ka syte e bardha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E i kom. Ke inot ti? Ma ço i foto taten ti po s'u vyshke si gjethe fiku në nëntor /pf/images/graemlins/laugh.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif (do me thon xhan xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Lenke, e kap me dor un për mos me mor m'sysh. Po s'deshe me i publiku ktu, mi nis me PM ose e-mail. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

I love new york

Primus registratum

kondre, ti kape me dor, edhe hic mos e lesho po foto ktu s'qis una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Ana, shif PM /pf/images/graemlins/smile.gif

thank you all /pf/images/graemlins/kiss.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Lenke Hajt Me Jete te Gjate Kolopucja ... Ne mos e Mso me Af se do t Rrije tere dites maj Pc ...