Testosteroni dhe floket!

olti

Neo
Testosteroni dhe floket!

Rastesisht duke lexuar nje artikull lexova te thuhej se ne meshkujt qe kane renie flokesh, apo qe i kane rene, nje rol te madh luan niveli i larte i hormonit mashkullor testosteronit, qe ata kane. Dhe rrjedhimisht bien floket. POR e verteta tjeter eshte se niveli i larte i ketij hormoni te rendesishem, eshte gjithashtu tregues i aftesise dhe mundesise me te madhe per te qene shume i mire ne shtrat :devil: Thua te jete e vertete?! A qendrojne kete ne te vertete?!

PS: No chit chat plz!

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Testosteroni dhe floket!

pse o burr tashi e more vesh ti e????

ah neo neo...je mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Neo une nuk e di sa e vertete eshte nji gje e tille por po pati mundesi na trego pak vendin ku e ke lexuar qe ta lexojme dhe ne te tjeret.Dhe po qe e vertete kjo gje d.m.th. që ky hormoni "eshte tregues i aftesise dhe mundesise per te qene shume i mire ne shtrat" e vura foton time me vrap tek galeria e AF-se.Qeros ,qeros po me aftesi te veçanta ama. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une e kam kuptuar qe jam pak si i papermbajtshem ne krevat por se dija qe kjo gje kishte lidhje me tullacllekun.
Hajde,hajde kesaj i thone dhe qeros dhe fodull. /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

E kam lexuar ne nje liber qe fliste per flirtet! Titulli tani nuk me kujtohet, por i nje autoreje gjermane ishte. Nejse, s'ke ca ta lexosh vete; me beso mua kur e them /pf/images/graemlins/wink.gif Pastaj duhet te dish qe meshkujt te cilet jane tulle fare kane shume sex appeal, madje shume e rruajne koken edhe se kane floke, vetem e vetem per te treguar kete gjene :devil: :goofy:

Seriozi

Primus registratum

Une te besoj po puna eshte qe ta besojne dhe te tjeret kete gje,ose me sakte te tjerat. /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Sipas nje sondazhi (gjithmone sipas ketij librit ne fjale), 50% e femrave pelqejne meshkujt me floke normale- dhe restoja ata pa floke, ose me pak, pikerisht sepse e dine qe kjo eshte tregues i asaj per te cilen po flasim.

arbi

Primus registratum

Hormoni testosteron dhe diidrotestosteron(derivat i tij me i fuqishem)jane hormonet karakterizues mashkullor dhe japin edhe shtimin e qimeve(ne trup-cfare tersi tullac e i mbuluar nga leshi ne gjoks,shpine,shpatulla),trashjen e zerit,rritjen e mases muskulore(arsyeja e perdorimit si doping) etj.
mistreci shkruan d.m.th. që ky hormoni "eshte tregues i aftesise dhe mundesise per te qene shume i mire ne shtrat"
testosteroni eshte hormoni por duhet pare a ke receptoret per hormonin e sidoqofte veprimi i homonit eshte nxitja e prodhimtarise se spermatozoideve keshtu qe mund te jesh qeros e jo "shume i mire" ne krevat /pf/images/graemlins/tongue.gif ndersa per faktin qe pelqehen meshkujt pa floke me shume do ja lija ndonje ndikimi psikologjik si psh nje mashkull me floke zero/shkurt te jep pershtypjen e nje autoritari (gje qe nje pjese e femrave kerkon)
Ps.LOL /pf/images/graemlins/tongue.gif Neo po te bien floket? :lol:

Aha d.m.th. qe sot e tutje leshi duhet te jete pergjigjia ime tek tema "Gjeja e pare qe ju terheq tek meshkujt"

Plus kam vene re se shume me teper shqiptareve u bien floket se amerikanet, dhe ne moshe goxha te re mes-njezetave. Te jete ky nje sinjal per be femrat valle?