TERORI CIFUT NE PALESTINE,I NJEJTE ME ATE AMERIKAN NE IRAK

TERORI CIFUT NE PALESTINE,I NJEJTE ME ATE AMERIKAN NE IRAK

Shoh ketu disa persona,qe me mish e me shpirt mundohen ta arsyetojne luften e amerikaneve dhe cifuteve kunder muslimaneve,duke e quajtur ate lufte kunder terorizmit,nje ndodhje qe ndodhi me pare ne rusi ,idhtaret e sllaveve,cifuteve dhe amerikaneve filluan te pllasin neper forum se gjoja muslimanet na bejkan masakra mbi popullaten civile ( mendoj se eshte gabim te permbahet vrasja e femijeve dhe grave),mirepo kur ndodh e kunderta ketu ne forum disi askujt si intereson per femijet e palestines dhe irakut,bile bile na cohen disa psikopata dhe shizofrena dhe ende e mbrojne ate duke arsyetuar se me te vertete amerika dhe cifutet luftojne terorizmin ne bote.
nuk e dij se cili e tha se amerika se pari duhet te shkoje ne shtepi e pastaj te gjeje nje menyre se si duhet te luftohet terorizmi,po mire atehere si mund nje njeri te luftoje me veteveten,a thua valle ju mund ta beni kete gje.

109UV

Primus registratum
Re: TERORI CIFUT NE PALESTINE,I NJEJTE ME ATE AMERIKAN NE IRAK

Une jam per nje terheqje te menjehershme te amerikes nga zonat shiite dhe suni ne iraq, dhe zhvendosje ne zonen e kurdeve. Atje do kene mundesine te ndertojne nje demokraci te vertete sepse kurdet jane popull i pjekur politikisht. Nderkohe, lufta civile do plase ne iraq midis suni dhe shiiteve... ne fakt duhet inkurajuar...

S6T6N6

Forumium maestatis

amar!

Po te te kishte lexuar perkthyesi dhe albanologu i madh Robert Shvarc do te ti kishte pre k0qet. Emertimet dhe krahasimet mos i bej ketu por ne forumin e Al Kaedes.

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] amar!

Po te te kishte lexuar perkthyesi dhe albanologu i madh Robert Shvarc do te ti kishte pre k0qet. [/qb]
Prere koqet the, kjo s'eshte asgje !
Ketij tru shperlari i duhet bere lobotomi.

une_une

Primus registratum

te pllasin neper forum se gjoja muslimanet na bejkan masakra mbi popullaten civile
Nuk e beson njeri kete genjeshter!

1 milion armene jane vrare brenda nje viti nga Perandoria Osmane! Quhet gjenocidi armen! Keshtu thone armenet! Mbase genjejne armenet.

1. Nuk deshen te beheshin myslyman armenasit me te mire, jo ata.
2. Nuk deshen te beheshin myslyman me rryshfete, me poste ne Porten e Larte jo ata.

SHIKONI NGJASHMERINE me SHQIPTARET!

3. nuk deshen te beheshin myslymane edhe pse iu vune taksa te renda jo prape ata
4. nuk deshen te beheshin myslyman me kercenim jo prape ata.

"Ti je i Pagabueshmi, i drejti, Meshiruesi" vargje nga Kurani
Shpata e Muhamed i zgjidhi pastaj punet. 1 milion u therren brenda nje viti!

Mbase genjejne armenet?

Ata me Kuran ne dore, me jatagan ne brez, me emrin e Profetit nuk ngacmuan as mizen! Mos erdhen valle Turqit ne tokat e Shqiptareve me ndihma humanitare?

Who: Armenian Christians
When: 1915-23
Where: Throughout Ottoman Empire (Anatolia, Cilicia)
Estimated Numbers: Approx. 1.5 million killed, 500 thousand expelled

or conversion to Islam of thousands of others.
http://www.endgenocide.org/genocide/armenia.htm

Shpirtrat e masakruar nuk genjejne!!!!!!!!!!!

Me uroni fat!

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] amar!

Po te te kishte lexuar perkthyesi dhe albanologu i madh Robert Shvarc do te ti kishte pre k0qet. Emertimet dhe krahasimet mos i bej ketu por ne forumin e Al Kaedes. [/qb]
-----------------------------------------------
ooo injorant kur nuk ke argumente per gjerat qe diskutohen ikni si dreqi prej kryqit nga tema sepse e verteta dhem shume,kjo teme titullohet siq e sheh vete,po ti aq idiot qe je dhe i nje rangut shume te ulet te arsimit dhe edukates tende qe nuk guxon te flasish si burre,shko hap nje teme tek GJUHA SHQIPE me gjith ate albanologun tend dhe diskutoni per regullat gramatikore atje.

inorant!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]
te pllasin neper forum se gjoja muslimanet na bejkan masakra mbi popullaten civile
Nuk e beson njeri kete genjeshter!

1 milion armene jane vrare brenda nje viti nga Perandoria Osmane! Quhet gjenocidi armen! Keshtu thone armenet! Mbase genjejne armenet.

1. Nuk deshen te beheshin myslyman armenasit me te mire, jo ata.
2. Nuk deshen te beheshin myslyman me rryshfete, me poste ne Porten e Larte jo ata.

SHIKONI NGJASHMERINE me SHQIPTARET!

3. nuk deshen te beheshin myslymane edhe pse iu vune taksa te renda jo prape ata
4. nuk deshen te beheshin myslyman me kercenim jo prape ata.

"Ti je i Pagabueshmi, i drejti, Meshiruesi" vargje nga Kurani
Shpata e Muhamed i zgjidhi pastaj punet. 1 milion u therren brenda nje viti!

Mbase genjejne armenet?

Ata me Kuran ne dore, me jatagan ne brez, me emrin e Profetit nuk ngacmuan as mizen! Mos erdhen valle Turqit ne tokat e Shqiptareve me ndihma humanitare?

Who: Armenian Christians
When: 1915-23
Where: Throughout Ottoman Empire (Anatolia, Cilicia)
Estimated Numbers: Approx. 1.5 million killed, 500 thousand expelled

or conversion to Islam of thousands of others.
http://www.endgenocide.org/genocide/armenia.htm

Shpirtrat e masakruar nuk genjejne!!!!!!!!!!!

Me uroni fat! [/qb]
------------------------------------------------

je profesioanist ne COPY/PASTE
/pf/images/graemlins/laugh.gif ,VEC VAZHDO ASHTU /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

Jo per shedown ( e paske gjet edhe i gjo tjeter o moster ee??? ) por per keto nuk e di. Eshte e vertete qe perandoria osmane ka bere lufte te ashper me armenet dhe jane mbetur shume te vrare por perandoria osmane ne ate kohe s'ksihte asgje islame. Jane vitet e fundit te te sulltanatit dhe aparati shteteror osman eshte plot me vezire e komandante hebrenj e armenas!!!

Politikisht armente provokuan urrejtjen e masave ( jo ato vete por skenaristet e njejte...qe shadow i njef mire) te popullsise turke duke dhunuar te paret turqit. Ne nje kaotizem te papare athere kur Turqia po kalonte lufterat ballkanike e nga jeruzalemi deri ne jemen arabi e irak luftonte me anglezet e arabet kokboshe e ne veri me ruset...perleshja mori permasa te medha!!!

Jo sa thuhet, absolutisht jo! Por dhuna u denua nga autoritetet maksimale te islamit ne ate kohe dhe vetem urtesia e tyre uli tensionin ne ate kohe!

Ndaj shpata e Muhamedit dhe e myslimaneve s'ishte aty. Se shadow...ka zakon te permende "i kane buken kaurrit e i bejne dua turkut".

Nuk ka popull ne bote qe me shume te kete ngrene buken e perendimit injorant me banka e tregti...e ti kete bere duane turkut (shtetit islam) per mbrojtjen qe i ka ofruar!!!

S'e them une...une s'jam si shadow ta bej historine vete. E thone studiuesit Judeo-kristian /pf/images/graemlins/laugh.gif

amar

Primus registratum

kjo eshte ajo qe e thashe ne fillim,kur vriten femije cifut apo sllav mbushej forumi perplot me anti musliman si psh. kondrapedali ,oroshi ,shejtani (satani) dhe uluritnin si ujq se gjoja ju dhimben shume femijet rus ,kurse tash kur cifutet bejne kerdi ne palestine askush se hap gojen me thene barem 2 fjale. sa turp!!!

antares

Primus registratum

Amar! Te gjithe e dine se nga i vjen e keqja botes (e dinin Babilonasit, Egjyptianet, Romaket, Spanjollet, Gjermanet e Ruset me Polaket) po puna eshte qe kete te vertete te hidhur per gjarperinjte cifute qe po i thithin gjakun Europes e Amerikes dhe po cfarosin Arabet (qe kane kusuret e tyre se jane te percare) ta mesoje edhe Amerika qe eshte ne gjume letargjik dhe Europa qe e ka lene shpaten e saj te ndryshket dhe (turp i turpit) lejon qe Betlehemi dhe vende te shenjta per cdo kristian te perdhosen nga ndyresirat cifute, qe nese duan te shpetojne duhet te bejne aleance me vendet arabe (si te barabarte) qe te shpetojne boten nga kjo murtaje qe e ka pllakosur.

Kondrapedali

Kondrapedali

Amar, unë s'jam antiislamik jam thjesht anti-Amarist (anti-idiot)!

Për se i përket temës, shpresoj që kjo ofensivë e Izraelit t'i vejë vulën dënimit që ai do pësojë. Shpresoj që tani së fundi bota të pozicionohet përfundimisht kundër terrorit çifut që po ndodh në Palestinë. Uroj që të dalë ndonjë koqehekur arab (pak si e vështirë) e t'i përvishet çifutëve (jo me soj e sorollop/ për njerëzillik)!
Problemi ështË që sado që tË shpresoj apo uroj unë gjëra të tilla, çifutët do vazhdojnë përsëri të vrasin të pafajshëm nën preteksin e luftës kundër terrorizmit. Dhe akoma më keq, që për sa kohë do të ketë hajvanë si Amari me shokë (që ndizen më shpejt se baruti), çifutët do e kenë justifikimin me vete!

E kuptove tani ti Amar se ku e kam unë në replikat kundër teje? Toç, ime më ishte myslimane, ashtu se edhe ime shoqe! Ndryshe nga ty kam avantazhin t'i njoh të dyja fetë, katolike e myslimane, dhe mund të gjykoj më mirë se ti për të mirat e secilës por mbi të gjitha mund të gjykoj më mirë për njerëzit sepse nuk i shoh me syrin e islamistit apo të krishterit!

antares

Primus registratum

Kondrapedal! Do te ishte mire te ndodhte ajo qe thoshe po eshte gati e sigurte qe Amerikanet do te vene veton ne Keshillin e Sigurimit per te mbrojtur padronet e tyre cifute nga ndonje rezolute e mundeshme.....
Une ne disa gjera nuk jam dakord me Amarin po me acarojne 1000 here me shume ca sioniste ne forum.... Bile gjeja me e cuditeshme qe nuk mund ta imagjinoja kurre, ketu morra vesh qe egzistokan dhe katolike sioniste (ne nje forum te ngjashem "forumishqiptar"). Amari vertet merr zjarr shpejt po une e kam me te lehte te bej "causa comune" me viktimen se sa me xhelatin..... Dhe viktimat ne kete te ashtuquajturen "Lufte kunder terrorizmir" sot jane arabet po askush nuk na garanton se neser nuk do te jene kristianet.....
Kij parasysh fjalet e Nobelistit cifut Eli Wisel.... ne brendesine tone duhet te ruajme nje urrejtje te pashuar kunder Gjermanise e cdo gjeje gjermane.....
Une jam i sigurte se kur te vije larja finale e hesapeve me cifutet nuk kane per te qene cifutet kunder islamit apo budizmit po cifutet kunder europes kristiane.....

RobertdeNiro

Primus registratum

Fillimisht postuar nga antares:

[qb] Une jam i sigurte se kur te vije larja finale e hesapeve me cifutet nuk kane per te qene cifutet kunder islamit apo budizmit po cifutet kunder europes kristiane..... [/qb]
As Kosovaret dhe as Boshnjaket nuk flasin me kaq urrejtje ndaj popullit Serb, sa flet ti ndaj cifuteve.

1900 vjet rresht bota i shau,vrau,perzuri cifutet.
Kjo per te vetmen arsye se nuk mund te duronin qe ca te ardhur ne vendin e tyre, te ishin me te zot,me te zgjuar,me te pasur.

Papa Gjon Pali II kerkoi falje ndaj cifuteve, ne emer te kristianizmit.

Vetem ca monstra te mbledhura rreth Hitlerit u perpoqen ti zhduknin cifutet me soj e sorollop.
Perfundimi i kesaj ndermarje dihet se si doli.
(7 milion Gjerman te vrare. 1 Milion Gjerman rober lufte. Miliona ushtar Amerikan,Rus,Anglez kaleronin vejushkat deutsche)

Ne cilin grup te siperpermendur,do ta shohesh veten pas "larjes finale te hesapeve"? /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s

Nuk kam lidhje me asnje rrelegion,fatmirsisht.
Por jam per ate shprehjen:
Ti japim Cezarit cfar i takon Cezarit dhe Zotit cfar eshte e Zotit.

Pra

Ti shajme cifutet,arabet,kinezet apo indianet, kur te jete per ti share.
Por jo te enderrojme "Larje finale hesapesh".

Kondrapedali

Kondrapedali

Fatkeqësisht Isak, qëndrimi dhe reagimi i çifutëve në politikën ndërkombëtare (jo vetëm i çifutëve të Izraelit) të detyron që të urosh të keqen për ta. Kjo pasi çifutët nuk vlerësojnë atë që është njerëzore (pasi nuk munden) por atë çka është materiale. Ata nuk vlerësojnë atë çfarë bëjnë në jetë por se ç'arrijnë në jetë! Kjo mënyrë të menduari i shtyn që të mundohen me çfarëdo mënyre të arrijnë diçka në jetën e tyre dhe është pikërisht ky fakt (që ata përdorin çfarëdo mënyre) që i ka vënë në shënjestër të popujve të tjerë! Popujt nuk janë xhelozë por janë të drejtë dhe kanë një kufi durimi! Prandaj unë bashkohem me Antaresin kur dënon çifutët pothuaj në çdo veprim të tyrin.
Nuk jam anti-semit dhe asnjëhrë nuk kam qenë por jam në gjendje të analizoj dhe të arrij në përfundime!
Njerëzit nuk janë të këqinj (për botën) individualisht por ata mund të bëhen kur kolektivisht ata mendojnë dobinë e tyre (që detyrimisht vjen nga dëmi i të tjerëve) dhe këtë e kemi parë shumë shpesh në historinë botërore!
Zhdukja e çifutëve është një zgjidhje por tejet barbare. Një zgjidhje disi më e butë do të ishte mohimi i grumbullimit të çifutëve (pasi siç thashë individualisht nuk janë të këqinj) në bashkësi si dhe eleminimi i tyre nga arena politike! Është një e keqe e domosdoshme sipas meje që të japim fund shumicës së konflikteve në botë!
Një zgjidhje tjetër do të ishte mbështetja e Kinës por kjo do të ishte thjesht një zëvendësim i përkohshëm derisa edhe në Kinë çifutët të dilnin në krye!

personazh

Valoris scriptorum

nga gjithe postimet qe lexova ketu asnjeri nuk kish te bente me temen: Terrori cifut ne palestine, i njejte me ate amerikan ne irak.

nqs nuk dini te trajtoni temat sipas tematikes qe kane, at'here nuk ja vlen qe tema te rrije e hapur.

mbyllet! per çdo ankese mund te dergoni mesazh privat.