Telefoni qe Perdorni

Dreamer

Under the Dome
Une perdor nje Motorola MotoG
Sistemi operativ Android KitKat 4.4.4 Google Edition* (Motorola eshte blere nga Google)
Ky tel ka Procesor Snap Dragon 400 Quad Core x 1.2
1Gb ram Adreno 305 GPU
Kamera 5mpx (pika e dobet e ketij tel)
Bateria 2070 miliamper
Versioni 8Gb qe kam une kushtonte 200 e tani versioni 16Gb kushton aq
Display 720x1280 Hd

Si telefon do i jepja 10 e me shume
Per mendimin tim eshte me i miri tel deri ne fashen e 300 Euro
Bateria i mban gjithe diten edhe pse une e perdor shume edhe eshte 24/h ne internet me Rrjet e Wifi
Sistemi android i njejti qe perdor Nexus qe eshte tel i Google edhe skam patur kurre probleme
moto_G_photo4.jpg

• Like
Reactions: AcD

Al-Punk

Still here
Perpara kam pas perdorur HTC, Samsung Galaxy 1,
Me pas Moto Razr X me te cilin isha shume i kenaqur
motorla-razr-hd.jpg

Kalova ne nje Moto Razr I pasi humba kete me siper:
motorola-razr-i.jpg

Dhe tani po mendoja te blija Moto G pasi te gjithe e mburrin, por 8GB jane pak dhe do doja 16GB e cmimi i MotoG me 16GB eshte pothuaj aq sa Moto X (Gjenerata e pare) qe po mendoj ta blej pas ca ditesh.

Motorola ka bere nje minirevolucion me cmimin per te rifituar treg pasi shoh qe Moto X Gjenerata e dyte ka cmim te krahasueshem me Samsung e te tjere dhe nuk ia vlen me te blihet.

Dreamer

Under the Dome
8Gb e kam edhe une ama eshte Bombe :)
Pervec fotove qe sjan dhe aq cilesore te tjerat jane bombe :)
Imagjino qe ne /runtime ART (Jo ne Dalvik) kam te pakten 25% me shume bateri
edhe shume Apps kan jan me te shpejta afro 70% sesa ne Dalvik ;)
Nga 8Gb qe ka tel afro 3.5 i merr Sistemi Operativ ama pjsea tjeter nqs ske te besh me foto apo me video vecanerisht te mjaftojne ;)
I LOVE MOTOG :D

Dreamer

Under the Dome
Aa nje tjeter gje ... Jo Samsung :) Ne fillim jane si rreze ama pas 6 muajsh sikur jane te programuar nuk ecin fare !!

Dreamer

Under the Dome
Galaxy 1 ka qene shume telefon i mire
edhe shume i perdorur nga android developers*
Une kam pasur Galaxy Splus qe pothuajse ka qene i njete pervec fatkit qe procesori nga 1ghz ne S1 tek S-plus ka qene OverClocked ne 1.4 GHz ama shume Roms ne dispozicion e nder me te mirat Cyanogen te cilen e kam perdorur afro 2 vjet pa probleme e me updates pothuajse mujore ;)

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
Ios8 i flliqi fare :)

Apple, iOS 8 në dispozicion përpara lançimit të iPhone

rtr3rw6p-1-942x530-655x356.jpg

Apple do të lançojë iOS 8 sot, sistemin operativ që pretendohet të ofrojë karakteristika të reja dhe aplikacione të “pabesueshme” për përdoruesit e iPhone dhe iPad.

Software u vu në dispozicion dy ditë përpara lançimit zyrtar të iPhone 6, i cili u ekspozua javën e kaluar nga Apple së bashku me pajisjen e saj iWatch.

Shkarkimi do të përfshijë një stil të ri të aplikacionit Whatsapp me sistem mesazhesh të drejtpërdrejta dhe një kuti pajisjesh për ndarjen e të dhënave biologjike me ofruesit e kujdesit shëndetësor.

Apple e përshkroi softwaren si “lançimin më të madh të bërë ndonjëherë në App Store” e cila i mundëson përdoruesit “mjetet që u duhen për të krijuar aplikacione të reja të mahnitshme”.

Karakteristikat të tjera përfshijnë Handoff, aplikacioni i cili u lejon përdoruesve të fillojnë punën në një projekt tek një pajisje dhe pastaj të vazhdojnë të punojnë në atë projekt por me një pajisje tjetër.

Pavarësisht nga karakteristikat e reja sistemi nuk është riorganizuar vizualisht dhe për këtë arsye do të ngjasojë pak a shumë i njëjtë me versionin iOS 7.

Dreamer

Under the Dome
Aman shi ca poston ky Noku :D
Po ate 4s qe ke pas nje muaji duhet ta hedhesh se sben me ;)
Qe te mos bejme rromuje temen do te hap nje teme apostafat me vone nga Pc se jam me cel e te shpjegoj se sa i mire eshte ios8 :D