Te kallzojme barceleta.

Gentian Memaj

Forumium praecox
Te kallzojme barceleta.

Ju ftoj tan antarve te forumit me kallzu barceleta.Meqe hapa temen po ju la rradhe ju. Mund te tregoni cfare te doni po ju lutem pa kalu ne vulgaritet.

djal

Primus registratum
Re: Te kallzojme barceleta.

hajt se po ju thma uen nje dhe na jepni nje zgjidhje:!!!!!
Sa e esht perqindja e Budalles ndaj te Marrit?????

Gentian Memaj

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Turi:
[qb] hajt se po ju thma uen nje dhe na jepni nje zgjidhje:!!!!!
Sa e esht perqindja e Budalles ndaj te Marrit????? [/qb]
Un tham 100/3*100=1*1/2+1*("budall") ne katror.Tesh gjeje vet!

Gentian Memaj

Forumium praecox

Nji cift i ri ne muj mjaltit i premtojne njeni tjetrit se do tbajne dashni tan nate e sa here tbin kumona. Kumona bjen nji here, dy, tri e ky zotnia tuj pa situaten i thote te shoqes " e dshur po dal me marre cigare se mu marun".Del jasht e nget vrap te kisha ku gjen ate personin qe i bjen kumons e i thot.
"Pash besen a ke mundesi me i ra i fije ma rralle,te pakten 1 here ne dy ore"
"Jo i thot ai, gja qi sbahet"
"Pse mor burre, shiko se une paguj mire"
"Jo" i thote ai "nuk asht problemi te lekt po puna asht se para tejet ka ken nji zonje qe mka pagu shum mire per me i ra 1 here cdo gjys oret"

tetoRita

Primus registratum

Ishte njeni mas deret,e po pritte te shoqen me u njite per shkallash e me i ba nji surprize.Prit e s`ka,prit e s`ka hala s`po vite kjo.Doli edhe nji here ne balkon me pa mos ishte ndale e shoqja nder shkalla me fole me kend,por kurrgja.At`here vesh papucet e ulet te Mahmuti ne kat t`dyte.Del te dera Mahmuti i caraveshun e i pshtjellun me carcaf e n`pike te hallit se si me iu justifiku,kur ia pret ky:O Mahmut thuji asaj bihudes teme se s`kam me e prite ma po kam me e hape vete pakon.

Guest

ishte nje djal i ri dhe shtepin e kishte pasur ngat vorrav
edhe naten skuxojke mu kalu ka vorret dhe tani e takoj nje nat ni plak dhe i tha ky djali o agj a munesh mem percjell tej te shpija ai i tha po more tu ec rruget tani ai djali mberrtiti tej te shpija i ti i tha ky djali faliminderit shum agj se un shum tutna mu kalu ka vorret tani ai plaku i thot edhe un jam tut tej sa jam kan gjal.

i_own_u

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ishte njeni mas deret,e po pritte te shoqen me u njite per shkallash e me i ba nji surprize.Prit e s`ka,prit e s`ka hala s`po vite kjo.Doli edhe nji here ne balkon me pa mos ishte ndale e shoqja nder shkalla me fole me kend,por kurrgja.At`here vesh papucet e ulet te Mahmuti ne kat t`dyte.Del te dera Mahmuti i caraveshun e i pshtjellun me carcaf e n`pike te hallit se si me iu justifiku,kur ia pret ky:O Mahmut thuji asaj bihudes teme se s`kam me e prite ma po kam me e hape vete pakon.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ç'barsalet mi tetaRITO... kjo esht e vertet /pf/images/graemlins/laugh.gif per faktin qe vetem ne Shkoder ka mashkull me emrin Mahmut...

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

shaka (me kuptimin shaka e fjales e jo shaka Shkodrançe /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif ) shum e bukur kjo barsaleta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

ishte nje djal i ri dhe shtepin e kishte pasur ngat vorrav
edhe naten skuxojke mu kalu ka vorret dhe tani e takoj nje nat ni plak dhe i tha ky djali o agj a munesh mem percjell tej te shpija ai i tha po more tu ec rruget tani ai djali mberrtiti tej te shpija i ti i tha ky djali faliminderit shum agj se un shum tutna mu kalu ka vorret tani ai plaku i thot edhe un jam tut tej sa jam kan gjal.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

e kam lexu 2-3 here po n'fund qesha ama /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

nji familje pri jugut shkom me shpi ne shkoder per motive pune. mas disa kohesh e shoqja i thot te shoqit burr du me fillu pun se u merzita tu nejt ne shpi.jo i thot i shoqi se punoj un per ty.kja i thot du me fillu pun se jam merzit mren .nigjo maj gru i thot i shoqi nuk ke me fillu pun se shkodrant ta lypin.e shoqja i thot po nuk ka gja se un gojen me vedi e kam i tham jo.rri maj urt i thot i shoqi ku din gja tise aq bukur ta lypn shkodrant sa te vjem zor me i than jo

Guest
Re: Te kallzojme barceleta.made-in-shkodra

mledhet shoqata e grave te shqipnis edhe krytarja i thao.tash e mrapa dot shkoni neper shpija e do ti thoni burrave [ndaluar] jena te lodhuna tu ju ba ysmet e tash e mrapa doti bani tana ju (me shi shpin me ba me hanger me qu fmit ne shkoll etj) edhe javen tjerer keni me me than rrezultatin.mledhen prap mas i jave edhe krytarja i thot dot me thonji si e keni emrin edhe pri ka jeni kur tju vin rradha me ju py. i thot njenes qo ti e na thuj si te shkoj kjo jav.qohet e para edhe prezantohet. Vasilika nga korca. thot shkova ne shpi i thash burrit ishtu ishtu ke me i ba tana ti .diten e par i pash tana .qohet e dyta i thot jam filanja pri elbasani shvs ne shpi i thash rurrit ishtu ishtu diten e par nuk pash gja diten e dyt i pash tana . qohet e treta i thot jam filanja pri tirane shkova ne shpi ja thash burrit ishtu ishtu diten e par nuk pash gja diten e dyt nuk pash gja diten e tret mi bani burri tana .shum mir i thot krytarja ma mir von se kurr.qohet e katerta prezantohet filanja pri shkodre .shkova ne shpi tha e i thash burrit ishtu ishtu do ti bash tana ti tash e mrapa . shum mir i thot krytarja e si te shkoj?
diten e par nuk pash gja diten e dyt nuk pash gja as diten e tret nuk pash gja .
kurse diten e katert fillova tu pa pak me synin e majt..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bajramselimi

Primus registratum

mledhet shoqata e grave te shqipnis edhe krytarja i thao.tash e mrapa dot shkoni neper shpija e do ti thoni burrave [ndaluar] jena te lodhuna tu ju ba ysmet e tash e mrapa doti bani tana ju (me shi shpin me ba me hanger me qu fmit ne shkoll etj) edhe javen tjerer keni me me than rrezultatin.mledhen prap mas i jave edhe krytarja i thot dot me thonji si e keni emrin edhe pri ka jeni kur tju vin rradha me ju py. i thot njenes qo ti e na thuj si te shkoj kjo jav.qohet e para edhe prezantohet. Vasilika nga korca. thot shkova ne shpi i thash burrit ishtu ishtu ke me i ba tana ti .diten e par i pash tana .qohet e dyta i thot jam filanja pri elbasani shvs ne shpi i thash rurrit ishtu ishtu diten e par nuk pash gja diten e dyt i pash tana . qohet e treta i thot jam filanja pri tirane shkova ne shpi ja thash burrit ishtu ishtu diten e par nuk pash gja diten e dyt nuk pash gja diten e tret mi bani burri tana .shum mir i thot krytarja ma mir von se kurr.qohet e katerta prezantohet filanja pri shkodre .shkova ne shpi tha e i thash burrit ishtu ishtu do ti bash tana ti tash e mrapa . shum mir i thot krytarja e si te shkoj?
diten e par nuk pash gja diten e dyt nuk pash gja as diten e tret nuk pash gja .
kurse diten e katert fillova tu pa pak me synin e majt..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/ QUOTE ]

hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nuk kam qesh naj here ma shum se itesh
hallall

Guest

nji fshatar(francez) shkon e viziton kushrinin ne qytet.kushrini me e prit sa ma mir e con ne nji restorant klasi per dark, ku specialitet i dites ishin kermijt.normalisht porosisin 2 porcione.i ftuari,ne siklet se s'dinte si me i hanger,i thot kushrinit:si hahen?
merr kermillin nga ana e hapur edhe thith sa te mundesh,i thot.pas disa provash kushrini fshatar dorzohet dhe kushrini tjeter ia merr kermillin per doret e i thot:kshtu bahet!kur merr me e fut ne goj sheh kermillin qe mbahej te guacka me dy durt edhe i kenaqur thrriste:THITHE...THITHE...

Guest

Niset Pali me shku ne pazar dhe i thote Koles qe e takon rruges,jam nis me ble do krene dele.Po bukuri i thote Kola,taman je nise me vakt,a ke nevoje me ardhe me ty n`dac.Jo more burre i thote ai se ia baj disi.Ani i thote ky tjetri me thirr kur t`vish poshte te rruga se vij e te ndihmoj e i fusim bashke ne vathe.
Kaloi bajagi do kohe e Pali s`po dukej kund,Kola u ba pak marak e doli me e prite te kthesa.Dikur mas nja nji ore qe po e pritte,Kola e dalloi larg nji si hije qe avitej tuj ece kadale.He sa mire tha me vedi dhe ia lshoi nji za:OO hej....
OO Pal....-Heu more heu-kthehet pergjigjja.-A i more delet more heu...-Asnji pergjigje perj Palit.
Atehere ky e thrret edhe nji here:OO hej,ooo Pal more heeej...
Heu more heu-ndigjohet Pali qe kadale po avitej neper terr.
-A i more delet more heu....-Prape asnji pergjigje.
Kola bahet nervoz e i bertet prape:OO hej,oooPal more hej...
A i more delet more t`pjerdhsha n`vesh ooheu...
Atehere Pali qe ishte nja dhjete metra lerg i thote:-Po cka dreqin ke more qe pyet?-Po a i more delet apo jo he burre,ti fol se me lodhe.-Po une fola more Kole,qysh heren e pare qe m`pyete te difova.Tash Pali ishte krejt afer e Kola e pyti edhe nji here:- He pra mor burr a i more ato dele a jo?.-NCUQ thote Pali. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Guest

a usht pula ah voja ma e vjeter

olololol

Primus registratum

Nje mengjes Lepurit i mbushet mendja me dale per vrap.Duke vrapuar rruges shikon Dhelpren duke pire hashash, dhe i thote :
<font color="red">Po c'ben moj Dhelper ne te mbajme per me te zgjuaren ti na pi hashash ! lere ate dhe ec dalim per vrap. </font>
I mbushet mendja dhe Dhelpres e bashke em Lepurin duke vrapuar shofin Ujkun duke pi "Te Kuqe" dhe i thote lepuri:
<font color="red">Ca ben o Ujk si je degjeneru kshu tu pi te kuqe ec mer bojme vrap !
</font>
I mbushet mendja dhe Ujkut e te tre duke vrapuar kur shohin Ariun duke pi Ekstazi i thote lepuri :
<font color="red">Ca ben o Ari ec o vlla me ne te bejme vrap se le name ! </font>
Dhe te katert duke vrapuar kur shofin Luanin duke pi Kokaine i thote Lepuri :
<font color="red">Po ca ben O mbreti Yne ca je tu pi kshu ec o vlla me ne bejme vrap ! </font>
Vihet ne seder dhe Luani dhe te 5-te dalin duke vrapuar , pasi bejne ca vrap tak ndalon Luani dhe i thote Ujku:
<font color="red">Mbreti Yne u lodhe bejme pak pushim ? i thote Luani : </font>
<font color="blue">PO CA U LODHA MER SE NA HUTUAT I FUT 2-3 DOPJO LEPRI ME MJES E DO ME NXJERR PIJEN PO NE PSE DUHET ME BO VRAP ? /pf/images/graemlins/thumbsup.gif </font>

Guest

kan ken ken dy njerez tu kalu njeri ishte burre e tjetri gru ky burri ia fut pordhe kja gruja turperohet ky burri prep kja bahet me turp atehere ta dy ndalen t stacioni i autobuzit dhe ky burri i thot zoje a ke shume qe pret dhe kjo i thot qysh te xhamia deri ketu shyqyr shpetova