Te japin vize ne shqiperi?

RAUL

Primus registratum
Te japin vize ne shqiperi?

hi.
kam nje shokun tim ketu ne uk,ai eshte refuzuar nga shteti anglez,une nuk dij si ta ndimoj...
familja e tij kujtojn,se une nuk dua ta ndymoj,ata e dine se une kam ne dore gjithqka,sepse nuk e dine se si eshte anglia.kam ra vertet ne hall.

une kisha kete mendim,ai te kthehej mbrapsht dhe une ti coja nje garanci,por nuk jam i sigurt a do i japin vize...si mendoni ju?..din ndonjeri si ta ndymoj, ju lutem me jepni ca kshilla sepse me kan bere me dhimbje koke.....
thanks.

alinos

Forumium maestatis
Re: Te japin vize ne shqiperi?

Kam frike se jo, pasi ky njeri ka tentuar te behet resident ne UK dhe Home Office ka perfunduar se nuk i ploteson kushtet per te kerkuar azil, ma merr mendja ka kerkuar azil politik.
Plus qe ne pergjithesi eshte veshtire te te japin vize ne ambasade angleze, nese nuk jep prova qe do kthehesh ne Shqiperi dhe ma merr mendja shoku jot do e kete te veshtire.
Rruge pa krye vella, do i sugjeroja te punoje ne te zeze persa kohe nuk e kapin :shrug:

Le_Routard

Forumium maestatis

Ne Shqiperi eshte me e leht me ta vene vizen sesa me ta dhene. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jasht teme! Dula! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nga teme gjithmone del zotrote, por ama je i ndershem flet nga eksperieca personale, jo ne teori :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

E nenvizume mos je vete!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

E nenvizume mos je vete!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

ky personi eshte i regjistruar si kosovar ne uk.une mendova sikur ai te shkonte ne shqiperi te vinte si shqiptar, me pasaport shqiptare,sbesoj se ka lidhje me home office. atij personi neqofse i garantohet puna ,banesa,etj o blla blla,e cfar provash i duhen ma. po nejse ai e ka vendosur mos me ikur....zoti e ndihmoft.. se skom cfar me i bo...

juve faleminderi per mendimet tuaja..

RAUL

Primus registratum

LR..ku me gjet te isha vet,po qe do se sjom.te pakten nuk do kisha duruar fjalet e njerzve. ata e dine se ketu eshte fushe me lule......