Te humbasesh ne labirintet e internetit...

GENIU$

Valoris scriptorum
a e keni vene re se si koha kalon pa u ndier kur lundrojme ne net???se si nuk dime te shkeputemi nga kompjuteri,duket sikur humbasim ne nje labirint dhe e kemi shume te veshtire te dalim...

Hank

Valoris scriptorum
Mund te rri dhe 2 vjet ne PC duke bere internet... mjafton te kem dicka per te ngrene :D

Holland2010

Forumium maestatis
Varet nga kendveshtrimi. Pas nej fillimi te vrullshem cdo gej shkon ne vendin e vet.
Cdo gje eshte me mode. Fillohet me CHAT, pastaj me lojra strategjike, me pas me lojra te tipit CS(country Stryke) me pas Facebook etj etj.
Me vone cdo gej behet shume e merzitshme dhe sa i kalon gjerat skiç.

Megg

Carpe Diem
pooo,,,kjo eshte shume e vertete,,,,+ jam dakort me delirium ,,po te kesh dicka te hash koha kalon me bukur.....:p

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
njeri i tha tjetrit... e di qe ka dhe nje jete tjeter jashte internetit... dhe ja kthen shoku... vertet e ma jep i çik linkun :p:p

gangsterja

Primus registratum
Kur ulem perpara kompjuterit e harroj sesi kalon koha dhe i harroj te gjitha problemet e dites.Interneti eshte si nje labirint ku mund te hyjsh por eshte e veshtire qe te dalesh nga ketu.Ne internet mund te gjesh c'fare do lloj informacioni qe te nevojitet.Edhe une ne fillim e urreja por tani jam mesuar dhe nuk mund te rrije nje dit pa e hapur.