Te genjen . . .

alinos

Forumium maestatis
Re: Te genjen.........

Eh, s'ka shprese per xhogun...
m'gjo mu: mos i defte gja, se do i duket se po e gjujme /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. Ke fillu randshem he? Me bane xheloz per masazhatorin! Te fala sanduicit :kiss:

Guest

nuk me genjen ...jam uen qe genjej vetem me iluzione. ja ushqej si te jete ushqimi i vetem per mua dhe dale ngadale fillon e me shijon...harrohem pas genjeshtres dhe nuk e kuptoj cila eshte e verteta dhe genjeshtra.

Danae

Primus registratum

p.s. Ke fillu randshem he? Me bane xheloz per masazhatorin! Te fala sanduicit :kiss: [/QB][/QUOTE]
shhhttt se ish sekret:-P
pse e quan sanduic mi??se cike keq me vjen mua si te them quaje akullore:)apo ndonje gje afrodiziake /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] nuk me genjen ...jam une qe genjej veten me iluzione. ja ushqej si te jete ushqimi i vetem per mua dhe dale ngadale fillon e me shijon...harrohem pas genjeshtres dhe nuk e kuptoj cila eshte e verteta dhe genjeshtra. [/qb]
si te kam un tyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyll :kiss: :angel:

---------------------

dua...

Ema

Goddes

Une s'degjoj me njeri.Jam bere shurdhe.RRjedhimisht s'marr vesh gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif !
S'me genjejne dot,ja futa...

P.s:Sa vrull paska more tema /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] kur jeton per me te shumten e kohes ne nje bote iluzionare, si do te mund te kuptoje ndryshimin midis te vertetes dhe genjeshtres? [/qb]
Duhet me dale perjashte Matrices ! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Jo degjoke, degjoke. Nuk e di historin e postes ti? T´a thot Muni. Pyete kur t´a takosh.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif
Ketej nga bota virtuale s'kam frike se me ngecin gjemba te kembet,fundja jane njerez pa fytyra,njerez qe jane vec ne keto shkrimet e qe s'me bejne dot dem! /pf/images/graemlins/smile.gif

Muni ka humbur a derezi,i kam lene mesazh per kur te ringjallet /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif

Eshte nje film me Stefano Accorsin,s'besoj se e ke pare ku thuhet "Njerezit qe duam,eshte mire ti genjejme"...
Dhe jep shembullin ku pas vdekjes se burrit personazhi kryesor vihet para te vertetes se tmerrshme se burri kish qene gay,se cdo te djele ne vend te ndeshjes hante me nje grup transash,se ajo s'ish e vetmja qe kish dashuruar,etj.
Me mire genjeshtra apo e verteta ? -Pyet ne fund...

Une jam me ate qe asnjehere s'e dime deri ne fund se c'eshte e vertete e c'eshte fallco.E rendesishme eshte te dime kush jemi e c'desherojme pa bota ecen edhe pa te vertetat e te tjereve /pf/images/graemlins/wink.gif !

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
[qb] O goce, ku esht posta?

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
???

Do m'nisesh noi bombe? [/qb]
Jo, ai do qe ti ti thuash 'A ma ha mun e?!'

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Eshte nje film me Stefano Accorsin,s'besoj se e ke pare ku thuhet "Njerezit qe duam,eshte mire ti genjejme"...
Dhe jep shembullin ku pas vdekjes se burrit personazhi kryesor vihet para te vertetes se tmerrshme se burri kish qene gay,se cdo te djele ne vend te ndeshjes hante me nje grup transash,se ajo s'ish e vetmja qe kish dashuruar,etj.

Salo, mua me duket se po te ben moral... he do ja thuash te verteten apo me mire ta genjesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga LR:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
[qb] O goce, ku esht posta?

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
???

Do m'nisesh noi bombe? [/qb]
Jo, ai do qe ti ti thuash 'A ma ha mun e?!'

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:
Jo Salos jo,ka rradhe... :lol:

Ema

Goddes

Se me vret Zoti mos me e pranu:
Me eshte thene gjithnje e verteta,per fat te mire kesaj here! /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga LR:
Eshte nje film me Stefano Accorsin,s'besoj se e ke pare ku thuhet "Njerezit qe duam,eshte mire ti genjejme"...Dhe jep shembullin ku pas vdekjes se burrit personazhi kryesor vihet para te vertetes se tmerrshme se burri kish qene gay,se cdo te djele ne vend te ndeshjes hante me nje grup transash,se ajo s'ish e vetmja qe kish dashuruar,etj.

Filmi per te cilin flet ti titullohet "Le fati ignoranti".....Ai nuk thote "Njerezit qe duam ,duhet ti genjejme..!"
E mban mend tek ky filmi personazhin e Enricos,ai qe ishte i semure me A.I.D.S?? Ngaqe nuk dinte se si ishte e verteta behej cdo dite e me keq dhe vetem kur ia thane ate ai u sherua...S'besoj se mesazhi i ketij episodi ishte :Njerezit qe do ,genjeji!".
Njerezit qe do i genjen per te mos i lenduar nganjehere....Ti mendon se ai burri gay donte me teper te shoqen sesa dashnorin?? Ja pra qe dashnorit te verteten ia tha,grus jo!Quaje shenje dashurie,booh!S'jam dakord!
Ashtu sic ne fund arriti ta pranoje,e shoqja me kalimin e kohes do ta kishte pranuar edhe sikur i shoqi ti kishte thene te vertetn mbi homoseksualitetin e tij qe ne fillim.Genjeshta e coi gruan ne krize ekzistenciale....Nese per kete sherbejne genjeshtrat,atehere le ti themi se kshu ju duam akoma me fort.Bullshits!

Me ka ndodhur te me genjejne,biles jo per gjera te parendesishme. /pf/images/graemlins/frown.gif Ose sic thoshte ai:"Une s te kam genjyer,thjesht s te kam thene te verteten.." .Sa sens mund te kete nje gje e tille?? :confused: :confused: Zero! :shrug:

Danae

Primus registratum

atehere ata njerez vlejne 0.
njerez qe vdesin lehte,sa kur nje dite marrin ne telefon te vjen per te vjelle,por gjak kesaj radhe.
thjesht nuk te kam thene te verteten...
interesante njoh dike qe e ka si moto jete.
fatkeqesisht,por e njoh per pak fatmiresisht /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Pse se pyeta thu ti??

Isha kaq naive (jam prape) sa te mendoja se personin ne fjale e njihja ,edhe pse pak, dhe se e kishim aq shoqeri dhe aq konfidence saqe ai do ma thoshte vete.Ishim miq (besoj se jemi prape),te pakten kshu me dukej mua.
Ai nuk ma tha..Pse ??

Sepse nuk ishte shume i bindun as vete per ate gje(dmth per ate te verteten qe fshihte).Te ishte i bindur jo vetem qe do ma thoshte ,po grinte zerin qe ta degjonte e ta merrte vesh nje bote e tere.....

I

insane

Guest

pra ti po shfajson "genjeshtren" me "pa bindje" ?
Po nderrohen rrolet gje?!?!

PS. morra msg, skam bere asgje te vecante, pervec 1 party (ne fakt te kendshme shume, por ndoshta do flasim ne privat per keto gjera, degjohemi...)

abs

nuk e di...

Genjeshtra vjedh vetem Kohen, pra ajo eshte hajdutja e kohes,e koha eshte ajo me e vlefshmja qe ka njeriu, e thane ndryshe, koha eshte luxi im /pf/images/graemlins/smile.gif

mos humb kohe...

--------------------
''Die Qualität des Menschen wächst mit seiner Belastbarkeit'' ...Nietzsche