Re: Te genjen.........
Fillimisht postuar nga LR:
Eshte nje film me Stefano Accorsin,s'besoj se e ke pare ku thuhet "Njerezit qe duam,eshte mire ti genjejme"...Dhe jep shembullin ku pas vdekjes se burrit personazhi kryesor vihet para te vertetes se tmerrshme se burri kish qene gay,se cdo te djele ne vend te ndeshjes hante me nje grup transash,se ajo s'ish e vetmja qe kish dashuruar,etj.
Me mire genjeshtra apo e verteta ? -Pyet ne fund...
Filmi per te cilin flet ti titullohet "Le fati ignoranti".....Ai nuk thote "Njerezit qe duam ,duhet ti genjejme..!"
E mban mend tek ky filmi personazhin e Enricos,ai qe ishte i semure me A.I.D.S?? Ngaqe nuk dinte se si ishte e verteta behej cdo dite e me keq dhe vetem kur ia thane ate ai u sherua...S'besoj se mesazhi i ketij episodi ishte :Njerezit qe do ,genjeji!".
Njerezit qe do i genjen per te mos i lenduar nganjehere....Ti mendon se ai burri gay donte me teper te shoqen sesa dashnorin?? Ja pra qe dashnorit te verteten ia tha,grus jo!Quaje shenje dashurie,booh!S'jam dakord!
Ashtu sic ne fund arriti ta pranoje,e shoqja me kalimin e kohes do ta kishte pranuar edhe sikur i shoqi ti kishte thene te vertetn mbi homoseksualitetin e tij qe ne fillim.Genjeshta e coi gruan ne krize ekzistenciale....Nese per kete sherbejne genjeshtrat,atehere le ti themi se kshu ju duam akoma me fort.Bullshits!
Me ka ndodhur te me genjejne,biles jo per gjera te parendesishme. /pf/images/graemlins/frown.gif Ose sic thoshte ai:"Une s te kam genjyer,thjesht s te kam thene te verteten.." .Sa sens mund te kete nje gje e tille??
Zero! :shrug: