Te Ecesh

true confidental

Forumium maestatis
Te Ecesh

Nuk e di sa cdokush prej jush e praktikon ecjen , por eshte nje sport vertet rigjenerues ……shpesh kapemi nga rutina e perditshme ………home-driving-office-driving back home-driving to get a coffee ……go to a mall indoors , ect ect …..only driving , no walk ............
dje nderkohe qe ishte nje kohe e mrekullueshme , duke thithur ajrin e paster dhe te fresket po mendoja qe kisha 3 dite pa ecur, lol ……nenkuptoj te ecesh se paku 100 m pa ndaluar …………

Dhe nderkohe qe ecja ka kaq shume benefite per shendetin ……its even better than running in the treadmill or exercising in gym indoors …….

So, do u guys walk ?????

P.S Kjo tema eshte per nje shokun tim dhe te PuPas who pushes us a lot to walk ……until we get tired ………
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

TheWanderer

Primus registratum
Re: Te Ecesh

E cuditshme, edhe une dje eca per here te pare, pas shume kohesh, se nuk gjeta parking. Bukur, shume, shume bukur eshte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Po te vraposh? Ekstaze fare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Impuls, sa km ne dite ben?

policia

Forumium maestatis

ne fakt edhe une eci shume gjate dites, ne pergjithesi nuk e ve re sa mire te ben e ecura se gjithmone e kam me nxitim...

D-J

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ImPuLs</div><div class="ubbcode-body">

So, do u guys walk ?????

</div></div>

guys have no boobs to protect /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

Duhet marr parasysh qe shoku eshte i goditur ne koke cik /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif.....po e ecura te ben mire ...edhe gjezdis syte edhe nuk merzitesh me aktivitetin .....mua s me pelqejne shume ushtrimet fizike sidomos jo ne palester...e kam perqendrimin shume te shkurter...edhe bezdisem shpejt ....por te ecesh te pakten 1 ore ne dite...pas darkes eshte mrekullueshem. te ben mire per zemren...te ve gjtih trupin ne levizje ...blini edhe nji device qe tregon se sa ke ecur cdo dite per te shtyre veten me shume...ah edhe who thinks u require boobs qe te cash ajrin...bli nga ato sutjenat me uje...feeling is almost the same /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

D-J

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LuIu</div><div class="ubbcode-body">Duhet marr parasysh qe shoku eshte i goditur ne koke cik /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif..... </div></div>

brutally honest you are, frankly /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

por meshkujt preferojne (jo se nuk paska te mira ecja, BRISK ama) vrapin se nder te tjera nuk kane pse te shqetesohen si femrat me saggy apo tit-shrinking. prandaj meshkujt ne pergjithsi ushtrojne rregjim te plote kardiovaskular kurse femrat te ndikume nga propaganda ne sherbim te gjoksit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif i bien rrotull me kerkesa per ushtrime ne vende te caktuara te trupit, treadmill apo ecje

dhe me cme kane pare syte dhe thene te tjeret te jap te drejte qe i trajton ato me mire se zemra
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

S

Scorpion

Guest

Une bej shume rruge ne kembe ne dite, sidomos kur jam ne TR, qe duhet te shkoj nga "Kodra e Priftit" ne qender apo nga Kombinati te Brryli. Fajin e ka keq administrimi i sherbimit publik urban, se me shpejt arrij une ne destinacion ne kembe se autobuzi i linjes.

Ti leme shakate menjane, me pelqen te ec gjate dites dhe se kam me shume pertese, plus qe dhe vrapit si ndahem ne mengjes.

true confidental

Forumium maestatis

Te vraposh tani ne vjeshte , ne park ku cdo gje eshte ngjyrosur kuq e verdhe .., tamam ekstaze jo, por gjysm ekstaze eshte, lol …… /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif
Une kam nje park te madh sa dal nga shtepia ku ka dhe kafshe te egra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gifdhe me periudha bej vrap atje .....kur sjam lazy

true confidental

Forumium maestatis

Dicku ..have u heard about wander bra :D......

finding the perfect one means taking the time, relaxing and trying on plenty .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Scorpie good for u /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif....... kur isha ket vere ne shqiperi vura re qe sdm meshkujt dhe per distanca te shkurtra ose per te ble buke mernin makinen .....prandaj ishin be si barkalec :D..
atje ia vlen me ec vetem naten kur ska aq shume kembesore .....dhe pluhuri eshte rrallu ...

D-J

Forumium maestatis

kam vene dhe wonderfacoleta me doren time po nuk ka femer qe te jap wondertits per wonder bras, qofte dhe per hir te zemres /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

bej vrap bej po mos thuaj qe dicku nuk te tha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hehehehehe te ecesh 45 min ne dite (pa ndalim) me te njejtin ritem eshte njesoj si te besh nje aktivitet sportiv...ben shume mire per zemren dhe per qarkullimin e gjakut...te kuptohemi, kur je me kepuce te rehatshme ose me atlete...se te jete per te ecur ne maje te takave...45 min kthehet ne sport i rrezikshem per thyerje qafe...
Ah kam bere nje prove...para nje jave u ktheva ne shtepi ne kembe, nje distance qe zakonisht e bej per rreth 25 min...e bera per 35 se isha me taka...e keqja eshte se te nesermen me dhimbnin shputat e kembeve dhe disa muskuj te çuditshem qe se dija qe i kisha...nuk po ju flas per anen estetike te kesaj gjese (ecjes me taka)...se do talleni me mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

zoulou

ElB@S@N

Kam lexuar dhe degjuar profesionalet e shendetit qe
duhet te ecesh te pakten 30 min ne dite .