Re: Te dashuron, c'e beri te dashurohej pas teje??
Pse e pelqeva se smund te them qe e dashurova?
Pse ishte femra me seksi ne jeten time, kisha mundesine ta kontaktoja, me la te kuptoja se mund te filtronim llahtairsht,dhe ishte nje veprim me rrisk tepr te larte dhe shume adrenaline.
Kur e pashe i thashe vetes;cfatkeqesi,pse te mos jete per mua,zemra me gufoi, vememndia mu perhumb, kemmbet mu drodhen,shpirti mu perkund.
Me vone me tha se kishte perjetuar shume emocion dhe ishte dritheruar,
Pse u dashuruam?-ska arsye -vetem vepruam si u ndieme.
Pse vazhdoj ta dua -Ndoshta se eshte e martuar dhe ka per te ngelur definitivisht nje "molle e ndalume" per me shume.Ose pse une ne radhe te pare ndihem mire.
Pse me do?Frikem se sme njeh-pse ndihem sikur se mertitoj,pse po te me njohe thellesisht do trishtohet se jam shume egoizt,pa principe morale,i shfrenuar,bredharak,me pelqen te me kundershtojne te tieret por ne fund te dakordojne me mua,Dhe me e keqia me gjithese ndihem sikur jam tolerant dhe mosperfilles-thelle ne shpirt u jap rendesi edhe gjrave me te zakonshme dhe ato qe te te tieret slene pershtypje, tek une kane rol determinant.
Megjithese jam zhytur ne llaven mekatre koke e kjembe ,pra mekati ka emrin tim prape dua qe ajo te mos i kete ato cilesi negative qe une kam.
Dhe ceshte me thelbesoria me ate me bashkoi pikerisht mekati!!
Sdua ta pyes pse me do.I kam inat komlimentat direkte,pse mund te jene te sinqerta ,por nga qe vet sjm i tille me duket sikur po me pergjigjen me te njejten monedhe-zhvleresim i madh
Me keto syze si shoh veten smbaroi kurre,se jam shuma e "negativizmit ne koncept"Bay bay