TE BARABARTE --- APO ----

Cassandra

Primus registratum
Re: TE BARABARTE --- APO ----

Fillimisht postuar nga lokissa:
[qb] O PATRAK seriozisht beson ne ato qe thua ti??????
Prit dhe ca vjet kur ta shohesh veten me perparse te lavamani duke lare tenxheret, me nje kalama verdall qe qan duke pritur te kthehet nusja. [/qb]
ska nevoje te presi edhe ca vjet... po ra brenda e shef qe neser tu i la corapet gruas /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool:

nike palkola

Primus registratum

Barazia duhet të mbretërojë! Femrat i përkasin seksit më të fortë e jo mashkulli. Nuk po e arsyetoj. Pa barazi nuk ka lumturi. Femrat vetem nga konstruksioni fizik janë më të dobta, në të gjitha fushat e tjera janë të barabarta me mashkujt, ndersa në fushën e seksit janë më superiore!
Gjithmon është shkuar në ekstrem - matriarkati apo patriarkati...
Barazi në mes gjinive, në mes kombeve, në mes të racave, nëmes njerëzve.
Çdogjë tjetër është e gabuar.

RediRock

Primus registratum

vallaj o burra, duhet te permblidhena se po na rreshket ceshtja pre dursh. nje gje eshte e vertete ama, femra ka fut ene djallin ne shishe. ato mund te jene me te dobta se mashkulli fizikisht por kane aftesi manipulimi te tmerrshme. gjithashtu, me ju thon te drejten, osht me e pas frike nji krijese qe i del gjaku vu per 1 jave por nuk vdes. ca krijese tjeter dini ju qe i del gjaku per 1 jave ene nuk vdes. ene se bo ket muhabet vetem 1 here, por e bo 1 here ne muaj. megjithate te behem pak me serioz tani dhe te perdor gjuhen formale, mendoj se femra nuk do te jete kurre e barabarte me mashkullin dhe mashkulli nuk do te jete kurre i barabarte me femren. te dy krijesat jane bere me qellimin per te balancuar dhe plotesuar njera tjetren. agresiviteti dhe fortesia e mashkullit balancohet nga butesia dhe dobesite e femres, dhe naiviteti dhe rrembimi i mashkullit balancohet nga dinakeria dhe durimi i femres. megjithate, tu shku mbrapc tek puna e gjakut, vallaj ska bir none ta balancoj ate muhabet. une tkisha pa 1 pike gjaku te mdilte nga ky miku, vallaj mkishin ra tfiket nmoment. :eek:

Ela_001

Primus registratum

Ne aspketin me mundesite dhe zgjedhjet e dhena jemi te barabarte. Ne aspekte te tjera as qe dua te jem.

roland

Primus registratum

nje shtet e ka nje njeri te drejtoje
nje bote e ka nje amerike te sundoje
epo dhe nje shtepi e do nje mashkull te komandoje.
dhe e di pse shume e thjeshte "vendimi perfundimtar i takon dikujt" dhe ky eshte MAN.
kjo nuk do te thote qe jam antifeminist.

Ela_001

Primus registratum

Po ka shume shtepi ku vendimin e fundit e merr gruaja, qofte kjo e nje forme te drejtperdrejte apo terthorazi.

cokus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Une s'du barazi, as qe luftoj per te, une du me dominu dhe per ate ia vlen me luftu :sleep: .

/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
epo tani ti cupe njeriu me shpresa rron po mos harro ama nje fjal te urt qe ka thon populli
kush rron me shpres vdes tu d*i ne hale!!!!
kshu qe.... e di vet ti se je e zgjuar.

tirana

Primus registratum

Rroft Lek Dukagjini.......
...corri Forest!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ta paska kthy pergjigjen Hirkoja e une s'po zgjatem me.Pune per mu more se ku "ashtu", hej Zot i madh.......

AL PACINO

Forumium praecox

per menimin duhet barasia por jo shum e tepert,vetem kshu munemi me shku perpara,PERO HO UN GATTO A CASA CHE MI RIPETE SEMPRE SE DAI UNA MANO - TI PRENDONO IL BRACCIO GRANDE AJAX - PARA PARTIZAN PERO IO ALPACINO SONO PER IL PARITA CIAO,CIAO.