TE BARABARTE --- APO ----

ajax

Primus registratum
TE BARABARTE --- APO ----

SA KOHE DUHET,QE SEKSI FEMER TE JETE I BARABARTE ME SEKSIN MASHKULL DHE NESE MESHKUJT PO JAPIN NDIHMEN E TYRE NE KETE DREJTIM -APO I PELQEN TE JETE GHITHMONE DOMINUES

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: TE BARABARTE --- APO ----

Une s'du barazi, as qe luftoj per te, une du me dominu dhe per ate ia vlen me luftu :sleep: .

/pf/images/graemlins/smile.gif

tirana

Primus registratum

Rri siper ateher /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika ika se lash nom

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Rri siper ateher /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika ika se lash nom [/qb]
ik re' !!!! rob i pabarabarte /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Ne vend qe me qit gjoksin ti iken dhe nxjerr bishtin !!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Gjithkush nxjerr armet qe ka goce.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
:rockband:

safe

Primus registratum

Te jesh i barabart do te thote te njesh njesoj dhe shyqyr Zotit nuk jemi.Femra thjesht kerkon te drejta te barabarta.
Po me sa duket meshkujt kane shume frike tja japin.

tirana

Primus registratum

Safe drejt e ke, por e kena diskutu dhe njiher ket muhabet.... edhe te drejt zbori ju kena dhon.. Problemi osht se femrat abuzojne me te drejten qe u jepet.. Nuk dine ta administrojne sepse nuk e kane pasur ndonjeher... Un personalisht do u ja myllja dyret e shkollnave dhe nuk do i lisha me mesue shkrim e knim.
Ahhh Lek Dukagjini Lek Dukagjini..!

Ika se degjova qe u mbushen ca pushke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!

safe

Primus registratum

Shiko nuk meriton as pergjigje.
Ku jeton ti?
Nuk po flet per kafshe shtepiak po per njerez qe me sa po shoh jane shume shume shume here me te zhvilluara se ty.
Duket qe mamaja jote maska qene pa shkolle se po te ishte nuk do te kishte katandisur keshtu.

Cassandra

Primus registratum

As mua nuk me intereson barazia /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo sepse jam femer vetem, po sepse ashtu me duket me e llogjikshme, mendoj se duhet te jene femrat qe te drejtojne, te dominojne... Sepse ne shume fusha te jetes do ishte me mire. Megjithate e di edhe qe meshkujt sdo pranonin kurre te na jepnin te drejta te barabarta, mbase ngaqe parashikojne qe do perfundonte shume me ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

lolita

Primus registratum

Hallall Cassandra as une nuk jam per barazi. Dicka nuk e kane kuptuar meshkujt (ose bejne sikur) qe ka hikur koha qe dominonin ato, tani jane te varur nga femrat, nuk duan ta pranojne por e dine shume mire brenda tyre. :eek: :smash:

Cassandra

Primus registratum

Men Rule The World! But... WOMEN RULE MAN! /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga lokissa:
[qb] Hallall Cassandra as une nuk jam per barazi. Dicka nuk e kane kuptuar meshkujt (ose bejne sikur) qe ka hikur koha qe dominonin ato, tani jane te varur nga femrat, nuk duan ta pranojne por e dine shume mire brenda tyre. :eek: :smash: [/qb]
Epo ateher atje tju dal shpirti tu lajt rrobat!!!ne po mundohemi si e si me i rregulluar maredheniet ju na dashkeni edhe te dominoni....

"NE PER PUNE TE KEMI MARRE"-he te keqen more gjino...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cassandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga lokissa:
[qb] Hallall Cassandra as une nuk jam per barazi. Dicka nuk e kane kuptuar meshkujt (ose bejne sikur) qe ka hikur koha qe dominonin ato, tani jane te varur nga femrat, nuk duan ta pranojne por e dine shume mire brenda tyre. :eek: :smash: [/qb]
Epo ateher atje tju dal shpirti tu lajt rrobat!!!ne po mundohemi si e si me i rregulluar maredheniet ju na dashkeni edhe te dominoni....

Se mos po kerkojme gje nga juve... mjafton te bindemi per ate qe duam se per ta arritur nuk besoj se do mundohemi shume /pf/images/graemlins/smile.gif

"NE PER PUNE TE KEMI MARRE"-he te keqen more gjino...... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

mostro

Putraku

EJJ!!psh rasti i nje familje::ja gruaja nuk i quaka te drejta te rrise femijen e saja, dhe ankohet se burri ka me shume te drejta a ben nj3 jete me me pak strese se gruaja,duke harruar qe ky burre duhet te punoj me orar dhe pa orar qe ti krijoj kushtet gruas qe te rrisin femijen e tyre......ose femijes nje te ardhme...
dhe e dyta femra ne natyren e saja eshte nje krijese delikate,dhe shume probleme qemund ti perballoje nje burre per nje femer eshte e pamundur....
apo jeni nga ato femrat e qemotit juve,qe benin dhjete femije dhe burrat u vdisnin........
po ikni ikni lani rrobat............se dhe ate pak e keni....nga ju pritet me shume.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

[qb] Safe drejt e ke, por e kena diskutu dhe njiher ket muhabet.... edhe te drejt zbori ju kena dhon.. Problemi osht se femrat abuzojne me te drejten qe u jepet.. Nuk dine ta administrojne sepse nuk e kane pasur ndonjeher... Un personalisht do u ja myllja dyret e shkollnave dhe nuk do i lisha me mesue shkrim e knim.
Ahhh Lek Dukagjini Lek Dukagjini..!

Ika se degjova qe u mbushen ca pushke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !! [/qb]
Kena pas i her i pushke ktu n'forum or taj, ci ti lshote syt xixa, oj ky!
Une te qesha pri tejet e kisha myll n'kull at ciken e i kesha dhan dajak tan diten e tan naten, gjersa me u ba per uj e buk /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy:
Sa per administrim mo na vi n'prove se ke per te nel pa pune! :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
GIRL POWER!!!
:cool:

ReA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
[qb] Rri siper ateher /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika ika se lash nom [/qb]
ik re' !!!! rob i pabarabarte /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!

Ne vend qe me qit gjoksin ti iken dhe nxjerr bishtin !!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shi shi :eek: Po pse mi Isabella kush o Muni VOJO KUSHI eeeeeeeee

/pf/images/graemlins/laugh.gif

casanova

Primus registratum

oshoke e kishim ne burrat pa erdhem gjer ketu seta kishin pase grateakoma sdo kishim zjarrin

lolita

Primus registratum

O PATRAK seriozisht beson ne ato qe thua ti??????
Prit dhe ca vjet kur ta shohesh veten me perparse te lavamani duke lare tenxheret, me nje kalama verdall qe qan duke pritur te kthehet nusja.