ik re' !!!! rob i pabarabarte /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Rri siper ateher /pf/images/graemlins/laugh.gif
ika ika se lash nom [/qb]
Epo ateher atje tju dal shpirti tu lajt rrobat!!!ne po mundohemi si e si me i rregulluar maredheniet ju na dashkeni edhe te dominoni....Fillimisht postuar nga lokissa:
[qb] Hallall Cassandra as une nuk jam per barazi. Dicka nuk e kane kuptuar meshkujt (ose bejne sikur) qe ka hikur koha qe dominonin ato, tani jane te varur nga femrat, nuk duan ta pranojne por e dine shume mire brenda tyre.:smash: [/qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Epo ateher atje tju dal shpirti tu lajt rrobat!!!ne po mundohemi si e si me i rregulluar maredheniet ju na dashkeni edhe te dominoni....Fillimisht postuar nga lokissa:
[qb] Hallall Cassandra as une nuk jam per barazi. Dicka nuk e kane kuptuar meshkujt (ose bejne sikur) qe ka hikur koha qe dominonin ato, tani jane te varur nga femrat, nuk duan ta pranojne por e dine shume mire brenda tyre.:smash: [/qb]
Se mos po kerkojme gje nga juve... mjafton te bindemi per ate qe duam se per ta arritur nuk besoj se do mundohemi shume /pf/images/graemlins/smile.gif
"NE PER PUNE TE KEMI MARRE"-he te keqen more gjino...... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kena pas i her i pushke ktu n'forum or taj, ci ti lshote syt xixa, oj ky!Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Safe drejt e ke, por e kena diskutu dhe njiher ket muhabet.... edhe te drejt zbori ju kena dhon.. Problemi osht se femrat abuzojne me te drejten qe u jepet.. Nuk dine ta administrojne sepse nuk e kane pasur ndonjeher... Un personalisht do u ja myllja dyret e shkollnave dhe nuk do i lisha me mesue shkrim e knim.
Ahhh Lek Dukagjini Lek Dukagjini..!
Ika se degjova qe u mbushen ca pushke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !! [/qb]
shi shiFillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]ik re' !!!! rob i pabarabarte /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Rri siper ateher /pf/images/graemlins/laugh.gif
ika ika se lash nom [/qb]
Ne vend qe me qit gjoksin ti iken dhe nxjerr bishtin !!!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]