Tango.....

Tango.....

Kete fundjave qe kaloi kam pare nje shfaqje Tangoje qe me ka lene pa fjale. Nje kompani e vogel argjentinase, qe thuhet te jene nga me te miret ne Buenos Aires dhe bote (ndoshta ???). Shume sensuale, pasionante, e zjarrte, dhe ne momente qetesie, e embel, delikate. Kjo ishte hera e pare qe pashe te gjitha fytyrat e Tangos (dhe milonga, nga ku ka marre fill). Gazmore dhe e shpejte kercyer nga nje grup burrash, e eger dhe pasionante kercyer nga nje grup vetem me femra, erotike kercyer nga nje cift. Dhe dicka tjeter qe vura re, ndryshe nga sa mendohet, teper, teper atletike. Nje perthim e hedhje lart e poshte e gjymtyreve, thua te ishin llastik /pf/images/graemlins/smile.gif .

Fol ti tani per tangon, dhe ndjesite qe te percjell...

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Tango.....

Ah Tango /pf/images/graemlins/frown.gif , ende s'kam mesuar ta kercej, vecse eshte kercimi me sensual qe mund te ekzistoje. :wub:

personazh

Valoris scriptorum

t'vje keq kur shef te tjeret qe e vallzojne vallaj. po ne shqipot ja themi Napolonçes qe habisim te modh e te vogel;

po tango eshte kercimi qe i jep shije te veçante nje filmi si "Arome Gruaje", dhe qe ben te kthejne koken dynjoja kur je ne nji lokal ku ka kshu lloj muzike.

Ela_001

Primus registratum

hmmm tango,

Si tu supieras que aun dentro de mi alma, conservo aquel carino que tuve para ti....

eshte kercim sensual, per here te pare live e kam pare ne Spanje, Barcelona. O Zot, me dukej se po me vlonte gjaku :wub: Nuk eshte dhe aq e veshtire ta mesosh ta kercesh, po ama duhet ta kesh pak edhe ne gjak. Tangon e kam mesuar pasi mesova Salsa about 3 years ago. E dashuroj si muzike dhe si kercim.

Po prap vdes per naplonin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Une bashkohem me menimin e hajdutit te hurmave jo se kemi bere ndonje kontrate te fshehte. Po ne shqipot sado per sensual ta tregojme veten dhe sado te perpiqemi te kercejme dicka qe si perket kultures sone, me napolonin do na dali faqja e bardhe. Pse?
Shume thjeshte me ate jemi mesu, sa te degjojme tingullin e nje qamoneje qe vjen nga oborri i komshiut perballe qe eshte jevg ne nje menyre ose tjeter do e perdredhim pak belin mos te themi tajaren....
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sindroma

lv sx sx

Samba #2 Flamencho #1
Tangon nuk e di po nuk me ka interesuar shume deri tani /pf/images/graemlins/smile.gif :cool:

Guest

un di pak dhe ngjaj aq bukur kur kercej
biggrin-.gif
:smash: