AL PACINO
Forumium praecox
talentet shqiptar
pershendetje te gjithve
me dy fjale,do munohem tju shpjegoj hapjen e ksaj teme.
ne kto momente po zhvillohet,torneo di viareggio,eshte nje turne shum i njohur,dhe ku fati i shum futbollisteve vendoset pikerisht ktu.
une me disa shoke te mi,dhe ish futbolliste te milanit viteve-80-90.po endjekim me ineteres kete turne.
eshte kote te them,qe isha me kte,apo ate futbollist,
por ajo qe une dua te them eshte,nese ndokush nga ju,ka ndonje vlla,nip,kushuri,o shoke,qe luan futboll,dhe qe ka talent,mund te bej dicka per te bere,test me ndonje squader te serise A,e B.
ne muajin mars do bohet nje testim per milanin,per ditlindjet 1992,1993.
kjo vlen edhe per ato qe jane ne shqiperi,me mjafton nji cd per ta pare.(sidomos per ato te rinj qe jane te kuq PARTIZANAS)
ciao a tutti.....FORZA DEMAT E KUQ........
pershendetje te gjithve
me dy fjale,do munohem tju shpjegoj hapjen e ksaj teme.
ne kto momente po zhvillohet,torneo di viareggio,eshte nje turne shum i njohur,dhe ku fati i shum futbollisteve vendoset pikerisht ktu.
une me disa shoke te mi,dhe ish futbolliste te milanit viteve-80-90.po endjekim me ineteres kete turne.
eshte kote te them,qe isha me kte,apo ate futbollist,
por ajo qe une dua te them eshte,nese ndokush nga ju,ka ndonje vlla,nip,kushuri,o shoke,qe luan futboll,dhe qe ka talent,mund te bej dicka per te bere,test me ndonje squader te serise A,e B.
ne muajin mars do bohet nje testim per milanin,per ditlindjet 1992,1993.
kjo vlen edhe per ato qe jane ne shqiperi,me mjafton nji cd per ta pare.(sidomos per ato te rinj qe jane te kuq PARTIZANAS)
ciao a tutti.....FORZA DEMAT E KUQ........