Takova Bill Klinton

Takova Bill Klinton

ish presidenti Klinton eshte figure e madhe.
dje duke ecur ne rruget e manhatanit, ne nje restorant te famshem qe quhet "Cipriani" ishin mbledhur nje turme njerezish. afrohem dhe une te pyes se c'po ndodhte dhe me thone qe Bill Klinton po hante dreke aty.
ok thashe me vete kam nja 20 min kohe para se te shkoj ne pune keshtu qe po pres dhe une ta shoh kur te dali. nderkohe me pune dhe me perpjekje kisha arritur tek rreshti i dyte i turmes shume prane restorantit. me vone Klintoni doli, filloi te takonte njerezit nga turma dhe kur erdhi aty, ma shtrengoi doren, m'a beri me sy me t'qeshme dhe me pyeti nga je.
une i thashe Albania - ai qeshi dhe tha "oh i like them".
kaq qe historia, po femnist i madh fare :smash: :wub:
sidoqofte i like him dhe ishte dicka cool. :thumbsup:

I love new york

Primus registratum
Re: Takova Bill Klinton

s'ja vari njeri Klintonit huh???
hey nuk eshte ky i foprumit qe ka nickun Klinton
eshte ai i verteti /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :smash: :rockband:

NYC_GUY

Primus registratum

Burre i mire , pse mos jet feminist c te keqe ka , dhe une e kam parre njer ne midtown ketu afer punes po deren nuk ja shtrrrrengova.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ERSA:
[qb] Helena te isha un ne vendin tend ja kisha dhen i puthje ke faqa xhaxhi klintonite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ashtu mendova dhe une njehere por me erdhi si turp dreqi :mad: :wub:

personazh

Valoris scriptorum

s'te bi shpesh here ky rast vallaj....

...po une desh me thone diçka: kemi Sailorin qe i dul shpirti tu kerku me i thon nji llaf Xhorxh Dabelljuse, e s'po ja thote dot marzallah....a kalo dot anej nga ai restoranti mas ca kohesh prap,pale gje KLintonin e i kerko ti thot Xhorxhit hallin e Sailor-it?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] s'te bi shpesh here ky rast vallaj....

...po une desh me thone diçka: kemi Sailorin qe i dul shpirti tu kerku me i thon nji llaf Xhorxh Dabelljuse, e s'po ja thote dot marzallah....a kalo dot anej nga ai restoranti mas ca kohesh prap,pale gje KLintonin e i kerko ti thot Xhorxhit hallin e Sailor-it? [/qb]
n'ven mer lal
me jep celularin tat ose te sailorit qe sa ta shof t'ju boj cerre. /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :wink:

Klinton

Primus registratum

Hmmm
Me ke pare por sikur e dini dhe ju vete gjate ndonje shetitjeje ne kembe neper rruget e Manhatanit jam i detyruar te vihem nen komandon e truprojave ose bodyguardeve.
Kete urdher e ka dhene gruaja ime biles paguan edhe shuma te medha ne menyre qe te mos ndodhe ndonje tip ngjarje si "sindroma Lewinski"
Kot per gallate, je e bukur ti Lena apo ja fut kot?

I love new york

Primus registratum

Lena e sat ëme (per ate te Klintonit te vertet e kisha fjalen) /pf/images/graemlins/laugh.gif
une jam Helen of Troy, dhe sigurisht qe jam e bukur
e gjate, gjys bjonde, syzeze, vetulltrashe, buzkuqe etjjjjjjjjjjjj
I feel pretty oh so pretty.......
kush e ka pare filmin Anger management so t'a kuptoje kete fraze.
Klintoni i vertete ishte shume cool by the way :thumbsup:

Klinton

Primus registratum

Ojjjojojojoj cpo me shohin syte
E di ti qe kam hapur nje zyre private dhe ne fjale e siper me duhet nje sekretare.
Te betohem per koke te Lewinskit se kam ndryshuar dhe nuk jam ai i meparshmi.
Meqe ra fjala, ajo fotoja atje eshte e para dy viteve dhe kulmi i problemeve me nxori edhe thinjat jo me fytyra qe mu rrudh nga lodhja dhe stresi.
Te pakten Lena uroj qe te jesh femer se sot eshte bere pune m**i me te drejtat qe homot kane fituar neper bote.
Sa per pamjen e tanishme nuk ke cte me thuash se "i am very cool" dhe nuk po shkoj me tutje pasi nuk kam ndermend te ndahem nga gruaja.
Billi

Klinton

Primus registratum

Smora vesh gjo mi goce
Mos je l*e*s*b*i*a*n se me thon te drejten femnat jan ftoh shume nga ndryshimi i klimes?

gjekec

Primus registratum

he might look like Klinton only that instead of the balls he has eyes and instead of the eyes balls.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'e kuptoj pse e vazhdon kete impersonifikimin ky klintoniani, po behet pak si e vjeter.. vetem nje mendim e /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Klinton

Primus registratum

Bill O'Reilly
Dikur ne kohen kur isha president,nje dite me diell dhe me pak ngarkese pune shkova te peshkoj diku andej ku edhe peshqit jane te medhenj
Sapo hodha grepin pa kaluar as dy minuta shoh se ne vend te peshkut kisha zene nje dege peme
U merzita vetem per faktin se thinjat mbi koke ishin baraz me ate te dy viteve.

Klinton

Primus registratum

E si te thashe ty ore Billi, heren e dyte kur shkova te ze peshk, nuk me ra per racion ndonje dege peme por nje peshk fare i vogel te cilin e hodha perseri ne det dhe thinjat nuk u shtuan por fytyra mu rrudh komplet
Jete makaber
God bye every body

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bill O'Reilly:
[qb] he might look like Klinton only that instead of the balls he has eyes and instead of the eyes balls.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'e kuptoj pse e vazhdon kete impersonifikimin ky klintoniani, po behet pak si e vjeter.. vetem nje mendim e /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jam shume dakort me ty :thumbsup: