Takimi me te ndryshem :-) :-(

vlera

Primus registratum
Re: Takimi me te ndryshem :) :-(

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] As i ziu e as i bardhi nuk e kon te domosdoshme me u bo njgjyre hiri. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LR edhe une them qe nuk eshte e domosdoshme por njgyra hiri ekziston /pf/images/graemlins/smile.gif

romeo

Forumium maestatis

Besoj se bukuria e botes ne pergjithesi qendron tek diferencat. Jane keto te fundit qe na diferenciojne nga dikush qe na rri prane. Besoj se do te mjaftonte vetdija e te qenit te ndryshem persa i perket personaliteteve, ngjyrave, traditave, zerave, gjelleve, muzikes etj etj. ne te njejten kohe duhet te jete e forte edhe vetdija e nje diçkaje qe na barazon te gjitheve:
"TE QENIT NJEREZ"

le ti leme diferencat te jetojne!!! :book:

vlera

Primus registratum

issi :thumbsup:

Sikur te mos ekzistonin ndryshimet jeta s'do te ishte kuptim, them edhe une mire qe ekzistojne kontradiktat dhe diferencat, por jane po keto ndyshime apo frika, hezitimi qe ato te pranohen merr jetra te shumta sot ne bote, mospranimi i ndryshimeve te nje tjetri mund ta beje ate vuaj, te ben ta percmosh, ti shfaqesh pakenaqesi dhe shume shpesh njohja e nje te ndryshmi apo e situates se tij zgjedh shume probleme apo ngatrresa qe ndodhin ne mesh nesh.

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Betina:
[qb]

Po te rrish me hoxhe, hoxhe do behesh [/qb]
Varet se kush se ba me nej une bahet hoxha ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

e panjohura e frikeson njeriun, sidomos kur e ka brenda vetes...