Takimi i Dytë i studentëve në Londer

endri cobo

Primus registratum
Re: Takimi i Dytë i studentëve në Londer

thx vlla po mbar do shkojn ore se jemi ne per se mbari the po nuk na erthen njerez un mar ca nga rruga u bej nje foto the e ncier ketu pse me zor do ti mar un keta hahahhahahaha keta po flen te gjith /pf/images/graemlins/smile.gif )) leshoni numart o populll hahahahahaha

London_UK

Primus registratum

o endri me bej nje telefonate te dielen dhe dalim dhe pijme nje kafe lal, dhe sa per te tjeret kush te doje te vije kush mos doje mos te vije
ciao ciao

endri cobo

Primus registratum

pse kafe lal birr hahahahahahaha mos u merzit se ka mendu shku cuna jam un ti elisi goca jan ajo qe ishte heren e par the nje tieter maqedonsia the nje shoqe ime nuk eshte nga forumi /pf/images/graemlins/smile.gif ) so boll jemi se keta se paskan me qef:)) gezuar vitin e ri te gjithve ata qe nuk do vin per shum viet gezuar:))

Guest

Hej popull beni mire llogarite e se une po vi vet i dyte atje neser. Dhe c'paskeni qene e burr i dheut, ne kyc numrat e telefonave ju kyc adresen ku do mblidhemi. Keq do veje ky muhabet po s'leshoi kush pe.
help.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Shihemi neser njerez. /pf/images/graemlins/smile.gif , deri atehere ja kalofshim kendshem.

albscutar

Primus registratum

Sa shpejte erdhi dhe data e takimit.

Une akoma nuk i kam thy vucerrat me ble travelcart

per me ardhe ne takim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe po nuk i thyva do futem mbas njerezve per te kaluar lopatat;)

se yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

endri cobo

Primus registratum

HEY CKEMI /pf/images/graemlins/smile.gif ) MIR INI ME NE FUNT ;;; TAKOHEMI NESER NGA ORA 3 MBASDITE NE PICADIELLI OK KALAMAJA HAJDENI SE DO BEJM QEF SA TE ME KINI MUA ME KRYE MOS PYSNI PER BILETA SE U JAP NGA ATO BILETAT E 97 I HAPIN LOPATAT ATO PA MERKAK FARE JU NDIQNI GJENRALIN NGA MBAS SI TE FUTEM UN THE JU YYYYYYY TURMA HAHAHAHAHAHA IKA SE PO I FUS ENEN NJE BIRR TIETER ENE DO FLE SHIFEMI NESER:)

ONi

Forumium praecox

Hajde u vafte mbare edhe ishalla gjeni njeri tjetrin se me sa pashe une edhe lexova s'mora vesh gje.

GEZUAR KRISHTLINDJET EDHE VITIN E RI PER TE GJITHE SHQIPTARET NE U.K.

rudiuk

Primus registratum

Gezuar Krishtlindjet kush i feston /pf/images/graemlins/smile.gif [/QB][/QUOTE]
Opa dhe Grace....na fal Smiley Face e nxorri koken... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ku ishe futur me xhan
help.gif
help.gif

endri cobo

Primus registratum

tull fare takimi hahahahaha ca qefiiiiiiiiii moj ca qefiii nejse u pershendes njehere te gjith ata qe erdhen ne tkaim erdhen shum dhe si mbaj ment me emra ..po kryesorja eshte qe u kenaqem te gjith /pf/images/graemlins/smile.gif )) pim kercyem un kam pi shum sme ka dal redbulli akoma hahahahahahaha /pf/images/graemlins/smile.gif j/k pershedes te gith cunat nga shkodra .. /pf/images/graemlins/smile.gif okatapodin ..dea ... 2 motrat bar ishte:)) london uk edhe shum te tier hahahahaha gezuar krishlendjet te gjithve:)) shpresoj qe takimin tieter mos te merni munges hajdeni te gjith jemi zemer mir hapur e kini deren hahahahahah byeeeeeee

albscutar

Primus registratum

Super fantastike ia kaluam :cool:

sidomos muzika ishte shum e bukur :rockband:

Ju premtoj se heren tjeter do te mesoj ta kercej ate muzike /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju pershendes te gjitheve dhe besoj se ne takimet e ardheshme do tja kalojme dhe me mire

ishit nje shoqeri fantastike :thumbsup:

albscutar

Primus registratum

Dj Endri besoj se Oktapodit do ti dalin ne enderr

shitesi i trendafilave /pf/images/graemlins/laugh.gif

London_UK

Primus registratum

u rafte e mira juve ishalla /pf/images/graemlins/smile.gif
Ma hodhe o dj endri /pf/images/graemlins/smile.gif
kesaj rradhe takimi ishte me i mire se ai qe bera une para 20 ditesh,
Por mos u merzit se rradhes tjeter do bejme bashkepunim dhe do e bejme dhe 2 here me te mire se kesaj rradhe /pf/images/graemlins/smile.gif
Ju pershendes te gjitheve atyre qe erdhen ne takim, nuk po i permendi emrat se nuk i mbaj mend te gjithe por i pershendes ne pergjithesi /pf/images/graemlins/smile.gif
Dhe i pershendes dhe ato qe nuk munden me ardh /pf/images/graemlins/smile.gif
ciao all /pf/images/graemlins/smile.gif

endri cobo

Primus registratum

hahahahaha albscoter lol po ti re london_uk sa politikan i pershendet dhe ata qe serdhen e se nuk vin prap ata e hahahahahahahaha

the_white_panther

Forumium praecox

Dmth e kaluat mire, lol.

O endri po kur e ben takimin mos e ndrysho.
Une nuk mora vesh asgje, edhe te me kishe thirrur ndonje dite perpara do ishte kene me mire.

Sidoqofte gzohem qe e kaluat mire, edhe takimin tjeter do te vi me siguri. Tungu.

endri cobo

Primus registratum

sorry man un kujtova se e dije ti qe e takimi ishte ne daten 22 un mora ne tel te tregoja vedin /pf/images/graemlins/smile.gif ) nejse per foto kam harruar aparatin:(( lol tek takimi tieter do ta marim pa tieter:)) nejse ciao /pf/images/graemlins/smile.gif

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga amela:
[qb]eeeee po a eshte vendosur ndonje date keshtu apo ec mo tafti bafti, ho pra cfare bohet ketu
help.gif
help.gif

do ndajme daten ne se une o vij kete rradhe o vdes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shpresoj te mos kesh vdekur /pf/images/graemlins/frown.gif

Por po qe gjalle te uroj gezuar festat /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet_eyes

Primus registratum

Mu boka qejfi qe ja paskeni kaluar mire, po ndonje resme nuk keni bo gjo apo e keni lene per heren tjeter :confused:
Ju uroj te gjitheve Gezuar Krishtlindjet ene Vitin e Ri.
Ene here tjeter mundohuni ti boni me te thjeshta takimet jo me shume komplikacione /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lenci

Primus registratum

Qeka bo i kukurrec cunash ktu qe se merka vesh i pari te dytin, ktu su merka vesh asigje, i takut per her te dyt juve apo jo, se te e para na iket shpejt e shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

Gezuar Vitin e Ri te gjith