Ka boll goca qe kerkojne burre andej nga Chit-chati!!! Ec e hudhja syte no njones se e hudh une nje llaf te mire per ty /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga naqja:
[qb] o papi po mua me harrove komplet un i shkreti po kerkoj nuse...do am gjesh apo jo se nuk vi kot una.[/qb]
:goofy: :smash:Fillimisht postuar nga stellina:
[qb] un nuk di a mund te vi. Shofim e bajme. Ciao ciao [/qb]
kuj i thu palle ti me???Fillimisht postuar nga maty:
[qb] hei palla..... do behet apo jo takimi te dielen te stacioni? se une mezi po pres te vij!se me lajmeroi stellina! [/qb]
jam dakort me ty si rralle ndonjehere , pse duhet te behen gjithmone ne Milano takimet kur ka shuhme qytete te tjera me plot shqiptare?! Kjo jep edhe mundesine per te pare qytetet e it. Do ishte bukur p.sh. qe cdo muaj te zgjidhej nje vend i ndryshem. Nejse pastaj varet edhe se sa nga ju ne forum jane nga Milano por kjo nuk eshte gjithcka apo jo?Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Du me ardhe edhe une po asht sh larg /pf/images/graemlins/frown.gif Bane nji sakrifice ,edhe shetitni ifije vedin e hapni syte neper Itali,edhe me jepni edhe mu mundesi me ardhe.Pls,leni nje takim diku ma ne jug....! [/qb]