Takimi i AlbForumista-ve ne Milano te Dielen me date 13 Prill

roald

Primus registratum
Re: Takimi i AlbForumista-ve ne Milano te Dielen me date 13 Prill

ooooooooooooooooooooooooooo nime u zgjova una ça ka noll knej iher... çkena naqe si te shkoj takimi sot???mir ééééééé

roald

Primus registratum

na qeka nxef diavolesa ex paperina..mas ma rrif naqen se gjynof se 2 lek rob o i shkreti!!!! mirééééé falja ket rrall....

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] na qeka nxef diavolesa ex paperina..mas ma rrif naqen se gjynof se 2 lek rob o i shkreti!!!! mirééééé falja ket rrall.... [/qb]
Jo jo se jam tuj e mashtru /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ho me Si doli Takimi mer . A e Pit Nai birre Per muve apo jo . Apo hic Fare ,Se muve m zuni lemza icik ate dite po se di ka ju apo ka nai rob Tjeter...

stellina

Primus registratum

Un kam pi çaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

orikum

Primus registratum

dhe ne fakt te zuri tyj stellina. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ndaj te thashe merr nje birre se me caj te ze. /pf/images/graemlins/tongue.gif

stellina

Primus registratum

edhe hataja u cudit kur i thashe qe po dehem me çaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ..po cte bej un.. :shrug:

orikum

Primus registratum

mos pi me caj se do alkolizohesh stellina ,e kishte mire hata...... :goofy:

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb] edhe hataja u cudit kur i thashe qe po dehem me çaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ..po cte bej un.. :shrug: [/qb]
se lene ma naqja kur tha na eshte deh nje shok i joni me coca cola /pf/images/graemlins/laugh.gif
harrova me i than se jam de edhe une nji dite me uje te gazum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

pershendetje njerez te takimit dhe jo te takimit, pas ca ditesh arrita ta sillja koken ketu...kuptohet virtualisht /pf/images/graemlins/wink.gif

me sa lexova une pak a shume te gjithe kane mbetur te kenaqur...edhe une, mgjtht nuk rri dot pa thene qe mund te kalonim me bukur sikur te kishte qene pak me shume organizim.

ja kaluam mire ne pergjithsi po me kane dhembur kembet nja 3 dite prapa,ecem shume...
gjeja me e lezetshme kur u ulem tek bari edhe filluam te nuhatnim ate profumin e kendshem apo jo lissus /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S dicka desha, nuk kam arritur te shoh te gjitha fotot qe ka vene lissus,si mund t'i shoh? apo eshte e pamundur /pf/images/graemlins/frown.gif

ciao a tutti.

Elian

Primus registratum

Andej nga faqja 20 eshte linku ku jane te gjithe fotot. Hidhi i shikim te rrufeshem me ate shpejtesine tate qe te karakterizon dhe eshte bere pjese e pandare e karakterit tat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Posi.Kane qene 5 aparate mor vlla.
Hajt viji fotot me vrap ktu! :mad: :mad:

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga CaPSuLa:
[qb] Andej nga faqja 20 eshte linku ku jane te gjithe fotot. Hidhi i shikim te rrufeshem me ate shpejtesine tate qe te karakterizon dhe eshte bere pjese e pandare e karakterit tat /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
nuk e di e ke me mu apo jo,mgjtht se di kush je,po ta kthej nji pergjigje sa per muhabet...

une vallaj ngordhalaqe jam,po jane edhe kushtet qe krijohen te tilla sa per inat,sikur rrethanat mi veshtirsojne akoma me shume gjerat...sidomos njerezit qe s'presin rrallen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

I kam une 40 foto /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po shkoj me i marr /pf/images/graemlins/tongue.gif

S'do i nxjerre vec prej inatit e plasni /pf/images/graemlins/laugh.gif

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] I kam une 40 foto /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po shkoj me i marr /pf/images/graemlins/tongue.gif

S'do i nxjerre vec prej inatit e plasni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:thumbsup:

orikum

Primus registratum

mase te eshte djegur filmi,keshtu do i leme me merak te gjithe keta qe duan te komentojne ! :smash: :smash:papi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Po jo re se i ka skanu naqja po duhet me i pa me lupe---u ca ideje do marr lupen ne shtepi e do i shof /pf/images/graemlins/smile.gif !

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] I kam une 40 foto /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po shkoj me i marr /pf/images/graemlins/tongue.gif

S'do i nxjerre vec prej inatit e plasni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk i xjerr ti po .... hehe

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]
Fillimisht postuar nga CaPSuLa:
[qb] Andej nga faqja 20 eshte linku ku jane te gjithe fotot. Hidhi i shikim te rrufeshem me ate shpejtesine tate qe te karakterizon dhe eshte bere pjese e pandare e karakterit tat /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
nuk e di e ke me mu apo jo,mgjtht se di kush je,po ta kthej nji pergjigje sa per muhabet...

une vallaj ngordhalaqe jam,po jane edhe kushtet qe krijohen te tilla sa per inat,sikur rrethanat mi veshtirsojne akoma me shume gjerat...sidomos njerezit qe s'presin rrallen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jonçe teshi me zhgenjeve /pf/images/graemlins/frown.gif Nuk me njef mu? Nejse ta them me telefon kush jam /pf/images/graemlins/wink.gifv se zdu me u hap ne publik /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Eljaaaaaaaaaaaaaaaaaanooooooooooooo!
O Eljaaaaaaaaaaaaan,O Kapsule!