Hej zot...nga Kina i ra me tregu se do shkoj te koncerti i Metalica-ve.Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]loro kercitja nga Metallicat ne 13 qershor ti ne Imola...aty diku mes rremuje do jem edhe une. [/qb]Fillimisht postuar nga lori81:
[qb] ejjjj ne Milano juve eeeee
Na harrut fare ne knej te Toscanes
po sikur te ket sciopero... se noiher i bojn te dielave /pf/images/graemlins/laugh.gif
kenaquni o grupi boni qef juve boni [/qb]
HahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] do vish jevgo...se do knoj edhe idhulli jot Tiziano Ferro. [/qb]
pse me?? bahhhhh edhe njiher qe u bera mbareFillimisht postuar nga ELiaN:
[qb] Jo vallaj me ardhe dhe ti pastaj ... u ba takimi teper serioz /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
PAstaj ti nxkerr eurot edhe paguan vete duke uruAR Turin per ditlindjen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Si jo keshtu do i themi-I paguan Turi!Banakieri eshte Refugjate shqiptare.
Banakieri:-Kush eshte ky Turi mo
une:-Ah,nuk e njef,eshte ai mo antari 26 ke albforumi(se nick-et i nderron shpesh ai)
Banakieri:-Ah,po,po,eshte ai qafiri,ai don zhuani,jo more po nuk i besoj atij une,se keshtu ma ka punuar edhe nja dy here ne tirane.
Une:-Eh mer Turi mer Turi ca na bere... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse re ke pieno Wind /pf/images/graemlins/laugh.gif Lere te harxhojne njerezit do euro /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga CaPSuLa:
[qb] Pse Ema s'kam pune tjeter une a? Rri paj zotin. Do kontrolloj edhe robt nga flasin une [/qb]
he mi TEA si tja bojm hallit amon do tja bejm nje pensierino eeeeFillimisht postuar nga TEA:
[qb]o Loro ho mi /pf/images/graemlins/wink.gif si thu e bojm nje udhtim t'shkurter deri n'Milano se bohena i grup i vogel prej k'tij katunit tone e nuk merzitena rruges /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga lori81:
po sikur te ket sciopero... se noiher i bojn te dielave /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ajo sdiskutohet aty do me kesh...Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]loro kercitja nga Metallicat ne 13 qershor ti ne Imola...aty diku mes rremuje do jem edhe une. [/qb]Fillimisht postuar nga lori81: