pappy (pappy me tha qe qe me te kuqe, sdi tjeter une!) :smash:Fillimisht postuar nga XoR:
[qb] Cila ishte ajo veshur ne te kuqe ej ?
Nila ? [/qb]
a do e organizoj bashk mi EDDA ??Fillimisht postuar nga edda:
[qb] Ej, takimi tjeter kur eshte ?? [/qb]
Pse nuk erdhe /pf/images/graemlins/frown.gif apo ti je lepurushe deri ne milano nuk vjen dot vetem ne firenze me vrap shkove /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb] Vetem per Megin u paska dash ardhe, per ke te ze be. /pf/images/graemlins/smile.gif
Shume te bukura fotot. /pf/images/graemlins/smile.gif
Cere ishte ajo bluze qe kishit vesh ere?!?! [/qb]
Epo une kesaj i them "autocensure". /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
Ersi une per ty krijova pershtypje te kundert nga ajo qe me dha zeri(dmth jo i shkurter fare dhe i vdek m'kome /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ).
[/qb]
Domethone ne t'tjerve na ke vu vizen? :smash:Fillimisht postuar nga *Penelat e Van Gogut*:
[qb] Vetem per Megin u paska dash ardhe, per ke te ze be. /pf/images/graemlins/smile.gif
Shume te bukura fotot. /pf/images/graemlins/smile.gif
Cere ishte ajo bluze qe kishit vesh ere?!?! [/qb]
Ne ne fillim pritem,pastaj meqe kishit met dyshe dyshe poshte thame kushedi kane dale xhiro nga duomo se 35 minuta me marre porosine dukeshin shume.Fillimisht postuar nga stellina:
[qb] papi..un se mbaj mend se nuk na pritet ne ju por vazhdut e hangert /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif ..kur erdhem ne e kishi ba sharp sharp /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]