Takim ne tirane per vit te ri ?!

Kuqalashja

Primus registratum
Re: Takim ne tirane per vit te ri ?!

By the way pyeta dhe:

-Kursi I dollarit me ALL (lekun shqiptar) eshte 139.

-Me carda mund te paguash ne restorante, bare a dyqane. Nuk mundet te terheqesh cash pasi nuk ka clearing point.

enderr e njomet

Primus registratum

Kuqalashe... do te te hedh litarin ne qafe e do te te terheq si qen te zgjebosur /pf/images/graemlins/wink.gif Cdo mbivendosje ose nenvendosje e ndokujt nga ty mbi ose nen ty do aprovohet nga mua...

Sa per tokat, do te ta jap tapine pas nja dy muajsh, kurse Vali e ka me nge, e merr punen ne ora 10.

Sa per mjaltin... ke akoma kohe... nese deshiron, dil ne Chicago neser ne mengjes e te marr une.

enderr e njomet

Primus registratum

Fucked up... dmth smerrke dot cash ti... ej, merr ca americanexpress travelers cheques ose cash me vete... ose, kam une nje alternative tjeter... shtoje tek pikat e diskutimit te mbremjes...

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]Po ti duhet te jesh mesatar... prandaj flet keshtu... Te ishe king si puna ime me kuqen do flisje ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ondre, une mesatar jom pranej po me pelqe Kuqalashja, jo per gjo po gjonat e mesit jon me ma shume vlera ka i her.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kuqalashja

Primus registratum

[qb]Fucked up... dmth smerrke dot cash ti... ej, merr ca americanexpress travelers cheques ose cash me vete... ose, kam une nje alternative tjeter... shtoje tek pikat e diskutimit te mbremjes...[/qb]
me dergo pyetje konkrete qe t'i dergoj email atij se eshte akoma ne pune. Do marrim Genten sot se kam per t'ia qendisur mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Chicagon harroje, unless you can find me a cheap ticket /pf/images/graemlins/smile.gif

enderr e njomet

Primus registratum

hehehehehehe po synimi i cdokujt eshte te arrije nje te mesme te rehatshme /pf/images/graemlins/smile.gif edhe pse ca e duan mesin icik si te parehatshem dhe te eger /pf/images/graemlins/wink.gif apo jo kuqe...

Pastaj.. ne pergjigje te kuqes qe ti mban era mashkull, do te te keshilloja te laheshe nja 3 here para se te vish te takimi sepse kjo eshte meraklie e madhe, po mbajte era mashkull aty... jo horizontalisht, po as vertikalisht ska per te te marre persiper /pf/images/graemlins/wink.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Shakate menjane /pf/images/graemlins/smile.gif

Routard kur do shkosh ne Tirane?

enderr e njomet

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kuqalashja:
[qb]
[qb]Fucked up... dmth smerrke dot cash ti... ej, merr ca americanexpress travelers cheques ose cash me vete... ose, kam une nje alternative tjeter... shtoje tek pikat e diskutimit te mbremjes...[/qb]
me dergo pyetje konkrete qe t'i dergoj email atij se eshte akoma ne pune. Do marrim Genten sot se kam per t'ia qendisur mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Chicagon harroje, unless you can find me a cheap ticket /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ca do i thuash gentes mo... ska bere gje e gjora... /pf/images/graemlins/smile.gif Ej... pika nuk ka te beje me pyetjet qe mund te besh andej, por me alternativen qe ofroj une. He se e diskutojme sonte. po thuaj shyqyr ka cell reception in those highways i'm driving...
Sa per chicagon... www.cheaptickets.com ose 1800-Greyhound

Kuqalashja

Primus registratum

[qb]
Pastaj.. ne pergjigje te kuqes qe ti mban era mashkull, do te te keshilloja te laheshe nja 3 here para se te vish te takimi sepse kjo eshte meraklie e madhe, po mbajte era mashkull aty... jo horizontalisht, po as vertikalisht ska per te te marre persiper /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
URTE TI! MOS U FUT TE ME PRISHESH PUNE SE I KISHA GJERAT NE VIJE /pf/images/graemlins/smile.gif
Routardin kam kohe qe e adhuroj ne heshtje /pf/images/graemlins/wink.gif

enderr e njomet

Primus registratum

hahahahhahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vdeksha une per adhurimet e tua te heshtura...

Stoicizmi yt me ben te ndjehem i vogel dhe i pavlere...

Le_Routard

Forumium maestatis

Pastaj.. ne pergjigje te kuqes qe ti mban era mashkull, do te te keshilloja te laheshe nja 3 here para se te vish te takimi sepse kjo eshte meraklie e madhe, po mbajte era mashkull aty... jo horizontalisht, po as vertikalisht ska per te te marre persiper

Ondre, ajo tha qe fotografis i vje era mashkull, po sido qe te jet ejvalla per kshillen se po mor i cop sapuni Lux ne xhep ta kem per noji rrast te veshtire. Kismet vitin qe vje do ta thot car ere me vinte tamom.

Meqe ra llafi une e kom pre buleten, me e veshtria tani eshte pritja, u bo 3 vjet qe nuk mu kan bo kepucet me balt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

enderr e njomet

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif sa per eren tende une do e marr vesh 10 sekonda pas nuhatjes se pare...

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kuqalashja:
[qb]Shakate menjane /pf/images/graemlins/smile.gif

Routard kur do shkosh ne Tirane?[/qb]
Ne dhjetor, per vit t'ri.

Le_Routard

Forumium maestatis

URTE TI! MOS U FUT TE ME PRISHESH PUNE SE I KISHA GJERAT NE VIJE

Jo po kshu bo sikur nuk do tja dij per ty por po ben muuuu qe osht duke u bo xheloz.

Routardin kam kohe qe e adhuroj ne heshtje

Ket radh po ta bi LR 'babo natale', tja kishe kerku vitin qe shkoj Ondra kishte per te hy ke grupi vete-vrasjes nga xhelozia modhe.

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[QB Meqe ra llafi une e kom pre buleten, me e veshtria tani eshte pritja[/QB]
Edhe une mezi po pres, kaloj ne panick sa here mendoj per takimin e shumepritur. Skuqem e tera (apo c'jam dhe qukse), humbas toruan, me vjen koka verdalle dhe vetem kur me tregojne foton tende sikur filloj te vi ne vete. S'e merr me mend sa i veshtire do jete ky muaj per mua!

Apo ishte per llangosjen e kepuceve me balte ai komenti ne lidhje me padurimin tend? /pf/images/graemlins/smile.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Ika milet te dal nje xhiro nga Dupont Circle se sot kam diten e fundit ne DC. Do me mungoni, sidomos ti Routard.

Endrra, fatkeqesisht ufff si shkon dora per keq, fatmiresisht domethene do degjohem me ty ne darke. Te fala Bletes /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ondre, ke inot ere??? :tipsy:

Osht tu u skuq Kuqalshja nga qefi modh qe do me takoj mu. /pf/images/graemlins/smile.gif

Apo ishte per llangosjen e kepuceve me balte ai komenti ne lidhje me padurimin tend?

Epo kepucet do me beheshin me balt kur te vija ne takim me ty me i llaf... e thash pak me heshtje se mos u xhelozonte Ondra paranej.

enderr e njomet

Primus registratum

Eh... nuk behem xheloz une per ate jooo.. /pf/images/graemlins/smile.gif po per nji tjeter... e di vete ajo /pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

sa kohe keni pa u kthyer ne athde juve se qe te 3 shume te elektrizuar me dukeni /pf/images/graemlins/tongue.gif