Takim ne tirane per vit te ri ?!

Admirali

Primus registratum
Re: Takim ne tirane per vit te ri ?!

Lea, ku i ke paguar ato 75 Euro bagazh, me MALEV? Se di 2 raste qe studente kane paguar mbipeshe me MALEV (fatkeqesisht njeri prej tyre isha une).

LEA

Primus registratum

po e mo Admiral, me malevin udhetoj une shumicat e rasteve. skam kapacitet per me shume se mazallah se pagu gjo mami. (iii, sa e keqe une, mami mi paguan gjithmone)
lere, lere admiral, se heren e fudit qe shkova ne shqiperi, thashe se po me ikte avioni. po me conte ne berlin, nga nisem gjithmone, nje shoku i nje shokut tim. e e bente muhabet gjithe kohes, poanvarsisht se une beja sikur lexoja reviste se sdoja ta degjoja. une, thoshte, jam 35 vjec dhe te dashuren e kam 31 por kam qef te kem nje te dashur 22-vjecare, si puna jote. o zot, ma shpifi. dhe duke enderruar i shkreti, ngatarroi dhe rrugen per ne aeroport. me iku fytyra. thashe se humba avionin. kur arrita 10 min. para se te mbylleshin veprimet, doli dhe bagazhi mbi peshe. do kisha paguar me shume por qelloi ai xhaxhi aty zemermire. /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde per hajer kesaj rradhe ishalla.

assassino26

Primus registratum

hajde per hajer ishalla me verte edhe kur te ikesh qe knej o Lea mer mbi peshe sa te dush se ti kaloj une. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]po se merrni shume rraqe juve femrat...[/qb]
Une po e e kam ne terezi, laj thaj pantallona ushtarake kam per te vesh, bukur, thjesht dhe REHAT. Vertet shume mundoheni ju femrat.....c'hall keni? Do gjeni gje burra andej nga Tirana? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif Eh Lea? lol /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]hajde per hajer ishalla me verte edhe kur te ikesh qe knej o Lea mer mbi peshe sa te dush se ti kaloj une. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
'

Turo aman se kam ca rrota kackavalli qe me duhet te sjell ne Amerike, do me dalesh dhe mua mik ne Rinas? /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erulja:
[qb]
Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]po se merrni shume rraqe juve femrat...[/qb]
Une po e e kam ne terezi, laj thaj pantallona ushtarake kam per te vesh, bukur, thjesht dhe REHAT. Vertet shume mundoheni ju femrat.....c'hall keni? Do gjeni gje burra andej nga Tirana? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif Eh Lea? lol /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse mi po more rroba shume me vete dmth i mer qe te gjesh burre?Se dija une kete.Un me i llaf njelkam thate se mu s'me bejne rrobat e asnjones prej ktyne gocave qe do vijne ne Tirane kete vit.O Lea mer ca rroba te mdhaja tip kpuce 46 se mase te hyjne ne pune /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

EJ PO KTU O TAKIMI ne Tirane apo diskutimi se sa paguani kur vini me avjon dhe ca merrni ???

DANA

Primus registratum

Une do vi patjeter. Me ka thene Tedi qe ca te pish i ke te qerasme nga mua. Apo.....me tha vetem per nje birre. Nejse... :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Po ti hajde se e disktutojme cere ke .Qeras Une Paguan Ti ca halli ke ...

assassino26

Primus registratum

Po TEDI do jete ne takim? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

B

briiigi

Guest

Tedi do jete ne takim, Dhe takimi organizohet ne Tirane tek Taverna DAfni. Per me shume detaje shifni ne postimet e kaluara!

TEDI

Valoris scriptorum

Te vine te gjithe Qe kane deshire ... Te gjithe Jane te Mirepritur...

Kuqalashja

Primus registratum

Pra vendi eshte Dafni, sakte?

Po ora?

Si do njihemi? S'dua ta bejme si Arturi rradhen e kaluar qe vajti mu te vendi, i pa dhe e pane e iku se s'njohu njeri /pf/images/graemlins/smile.gif

DHE KA MUNDESI TE VINI NJE NJOFTIM NE KRYE TE FAQES ME VENDIN, DATEN DHE OREN E TAKIMIT?

Eh de Tedi, mos hec e na hedh nga nje glase ketu, beji tamamam punet /pf/images/graemlins/smile.gif

Javes tjeter jam ne Tirane, sa qejffffffffffffffffffffffff

Guest

Befshi qef edhe per mua n'Tiran se ku i dihet kur me bie rradha t'ju shof.

NDAL!ATY KUSH KALON?
JAM AQIFI ME BIDON.
NDAAL!SE QELLOVA.
ME PLASI BYTHA..
UNE KALOVA

Qeee qe Llapaqen e ke gabim, nuk ash ashu, ash kshu:

NDAL ATY! kUSH KALON?
jAM UN DODA ME BIDON.
EJ NDAL, MOS LEVIZ.
KAM BIDONIN NE KURRIZ.
EJ NDAL, DO QELLOJ.
M'PLASI B**YTHA
E LESHOJ. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

E po mir e pra po vij edhe une ,ne date 28 ne tiran,as ore asigjo nuk di,po do te futem ne forum ate dit dhe do ta marre vesh ku jeni.