eh mi se do ikim te gjithe bashke aty, c'ke qe merakosesh /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga briiigi:
[qb]o Tedi, per ne qe e njofim relativisht mire tiranen, ca lokali? se me cduket e kam humbur une /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
pse mi, ca pate ti????? ku vajti gjithe ai entuziazem?Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]oki doki /pf/images/graemlins/smile.gif
une e ofrova ndihmen
BTW : Lajm i keq, une nuk vi /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Admirali:
[QB]O milet, me date 24 dhjetor une zbres ne Rinas
ne cfare ore mo?????
po jo mi bir i nones, jooooooo se skisha bo ner men me prit admiralin ne rinas po harrove ti qe me date 24 prekin dhe kembet e mia rinasin??? ah, une e shkreta flas me murin. :smash:Fillimisht postuar nga Kuqalashja:
[qb]tyt malukate, nuk te durohet deri me 28 po dashke t'i takosh dhe ne Rinas tani /pf/images/graemlins/smile.gif
moj, po mua dhe endrres do na dalesh ne aeroport me 26? makinen ta veme ne ne dispozicion, ti vetem shpreh deshiren
endrra, u ktheve nga sherbimi ti se po shterroj nga dhimbja nga dite ne dite /pf/images/graemlins/smile.gif
briiiiiiiiiiggggggi, po ti c'pesove qe s'do vish? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]Lea, avioni vjen nga Milano, aty nga dreka, saktesisht nuk e mbaj mend, me Alitalia jam.Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb]O milet, me date 24 dhjetor une zbres ne Rinas[/qb]
ne cfare ore mo?????[/qb]
hahahahahaha, te rafte pika, te rafte.Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]gishtat neper floke avioni ne re,
rritu rritu dashuri e re /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]