Takim ne tirane per vit te ri ?!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Takim ne tirane per vit te ri ?!

Briiigi eshte lokali qe quhet Bravo Afer 3 plepave ...

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]o Tedi, per ne qe e njofim relativisht mire tiranen, ca lokali? se me cduket e kam humbur une /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
eh mi se do ikim te gjithe bashke aty, c'ke qe merakosesh /pf/images/graemlins/smile.gif

enderr e njomet

Primus registratum

do vi dhe una do vi dhe una do vi dhe una do vi dhe una do vi dhe una do vi dhe una do vi dhe una do vi dhe una /pf/images/graemlins/smile.gif

Kuqe, me te kuqe do vishesh ti /pf/images/graemlins/wink.gif

armando

Primus registratum

me ne fund eshte vendosur.data 28 me duket e
pershtatshme por ora jo,megjithate une do te
jem atje.

B

briiigi

Guest

Tedi, keni nevoje per ndonje tip prenotimi per lokalin?? nqse po me thuaj mua sepse kam nje fare lidhje /pf/images/graemlins/wink.gif
a po, ca ore u tha??!?!?!

TEDI

Valoris scriptorum

Kam Biseduar me pare dhe serish do bisedoj prape dhe me kane thene qe pa problem vetem hajde 1 jave me pare na jep konfirmimin ...Gje qe do behet Normalisht...

B

briiigi

Guest

oki doki /pf/images/graemlins/smile.gif
une e ofrova ndihmen
BTW : Lajm i keq, une nuk vi /pf/images/graemlins/frown.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]oki doki /pf/images/graemlins/smile.gif
une e ofrova ndihmen
BTW : Lajm i keq, une nuk vi /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
pse mi, ca pate ti????? ku vajti gjithe ai entuziazem?
endrres se lagur, ja ke thene???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admirali

Primus registratum

O milet, me date 24 dhjetor une zbres ne Rinas (me kismet inshalla). Keshtu, nqs gjithshka shkon mire, edhe une do te vij ne takim.

Sa per Otellon, i uroj te trashegohet.

Admirali

Primus registratum

Se harrova, ndonje nr. cel ku mund te kontaktojme me organizatoret nuk ka?

Nqs po, atehere pls ma coni me PM.

Kuqalashja

Primus registratum

tyt malukate, nuk te durohet deri me 28 po dashke t'i takosh dhe ne Rinas tani /pf/images/graemlins/smile.gif

moj, po mua dhe endrres do na dalesh ne aeroport me 26? makinen ta veme ne ne dispozicion, ti vetem shpreh deshiren :)

endrra, u ktheve nga sherbimi ti se po shterroj nga dhimbja nga dite ne dite /pf/images/graemlins/smile.gif

briiiiiiiiiiggggggi, po ti c'pesove qe s'do vish? /pf/images/graemlins/frown.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kuqalashja:
[qb]tyt malukate, nuk te durohet deri me 28 po dashke t'i takosh dhe ne Rinas tani /pf/images/graemlins/smile.gif

moj, po mua dhe endrres do na dalesh ne aeroport me 26? makinen ta veme ne ne dispozicion, ti vetem shpreh deshiren :)

endrra, u ktheve nga sherbimi ti se po shterroj nga dhimbja nga dite ne dite /pf/images/graemlins/smile.gif

briiiiiiiiiiggggggi, po ti c'pesove qe s'do vish? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
po jo mi bir i nones, jooooooo se skisha bo ner men me prit admiralin ne rinas po harrove ti qe me date 24 prekin dhe kembet e mia rinasin??? ah, une e shkreta flas me murin. :smash:

qyqe, ty dhe ondrren e lagme, me ziz kom ardh me ju mor ne rinas. /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

uuuuuuu kuqe, se harrova. ate personin per te cilin te fola ne e mail. do ma zhbirosh i cike? /pf/images/graemlins/wink.gif
per kete aktualin e kam fjalen, se ai i vjetri i perket historise. /pf/images/graemlins/laugh.gif

enderr e njomet

Primus registratum

Une kthehem neser nga sherbimi... dmth nisem neser rreth ores 10-11 AM edhe shpresoj te jem ne kaza rrath ores 6 te mengjesit te te nesermes... degjo ti rri ne shpi se do te te marr ne tel se skam ca bej... rruga eshte mucho e gjate /pf/images/graemlins/smile.gif edhe diskutojme ca evenimentet e javes se sherbimit... grua, MOS U BEJ XHELOZE, se sta kam dredhur me asnje nga ato bashkepuntoret sexy qe kisha ne sherbim /pf/images/graemlins/smile.gif

Briiigi... we already covered some stuff, we'll cover more in the next days... sorry for the abrupt cutoff... por aq ishte koha dmth...

Lea... un dua autobuz Saviem. Zizin mbaje per vete per ato aktivitetet e ndryshme qe ben ti

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]
Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb]O milet, me date 24 dhjetor une zbres ne Rinas[/qb]

ne cfare ore mo?????[/qb]
Lea, avioni vjen nga Milano, aty nga dreka, saktesisht nuk e mbaj mend, me Alitalia jam.

LEA

Primus registratum

Lea... un dua autobuz Saviem. Zizin mbaje per vete per ato aktivitetet e ndryshme qe ben ti[/QB][/QUOTE]

cme can kaptinen ti tre minutsho. ke dhe prentendime. o hyp ne zizin qe te ofroj une ose merri kembet ne qafe nga rinasi deri ne tirane. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

admiral, nga dreka vij dhe une por une vij me ate malevin lluksoz. lol
une ti kam pare turickat ne foto ty. po te pashe ne rinas, do filloj te zgerdhihem. /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga enderr e njomet:
[qb]gishtat neper floke avioni ne re,
rritu rritu dashuri e re /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hahahahahaha, te rafte pika, te rafte.
epo tashi o ondrre admirali kap te pakten 4 minutshin. e ke parasysh ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif