takim jovirtual???!

S6T6N6

Forumium maestatis
takim jovirtual???!

duke qene se tashme po afron viti i ri, dhe shume anetare te forumit qe jetojne jashte trojeve vijne ne shqiperi, me shkoi nder mendje qe te organizojme nje takim jovirtual fundviti.

jepni mendimet tuaja nese mbeshtesni nismen.

faleminderit!

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: takim jovirtual???!

kush do vjen kush do nuk vjen... momentalisht eshte thjeshte nje ide, nese perkrahet atehere vendoset data ora dhe vendi

pinkparadise

Forumium maestatis

personalisht sjam per shqiperi ket vit te ri...keshtuqe sjam ne list.
ama do jem me ju psikollogjikisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

do e kemi parasysh, do ngreme nje doli per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
duke qene se tashme po afron viti i ri, dhe shume anetare te forumit qe jetojne jashte trojeve vijne ne shqiperi, me shkoi nder mendje qe te organizojme nje takim jovirtual fundviti.

jepni mendimet tuaja nese mbeshtesni nismen.

faleminderit!

[/ QUOTE ]

Ahere ... PO FLas une qe t gjithe ju keni ardh kto 3 vitet e fundit n Shqipri ne un kom qen ktu qe ju kom prit ne Percjell ....

SHume Veta thone qe do vijme ne jashtezakonisht pak vijne ...

Kjo me Eksperience ...

Nje Here e mora un persiper ORganizimin e Takimit ne bona nji gjo t Bukur po shume pak erdhen ne pse ishte konfirmuar qe do vij ne ishin t pakten 100 e kusur konfirmime ne u mlodhem rreth 20 Veta ...

Une Vij po me Organizu ne me gjet lokale qe e kam si buke e djathe nuk e bej me se sja vle t harxhoj kohe per gjera qe jane Fantazma ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

Diddy19

Su@mi

Une per Vit te Ri vij ne Shqiperi,dhe mund te vij ne takim nese ky i fundit organizohet MBAS vitit te ri ,dhe jo perpara...Kam shume njerez me te cilet do cmallem kshuqe...:)

Po vendoset gje per mbas Vitit te Ri (psh datat 4-5-6) ,na beni te ditur.Nese jo,ia kalofshi mire.Ciao

ere

Primus registratum

aaaaa...me shpirt jam aty guys...kismet ndonjihere tjeter...me pelqen kjo ideja per tu takuar....do kisha qef tua shihja surratin te gjitheve ketu....po ja qe s'vij dot une kete vit...nga behari me kismet.....
nejse beni qef...

MLK

Primus registratum

Edhe nga mua urime keni e ja kalofshi sa me mire, koha sme premton por dhe po te me premtonte, nese kisha ardh nuk do ta thoja kush jam se jam djale i turpshem lol
Gjithesesi, bravo satana per idene dhe iniciativen.

ere

Primus registratum

jam shume kurioze per ate surratin tend MLK /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

MLK

Primus registratum

Kurioziteti ne punet tona eshte i tepert zoti.....
Fragment i shkeputur nga nje film shqiptar i cili i pershtatet akoma realitetit objektiv lol
Vetem ne nje ballo me maska mund te sjell surratin tim, sigurisht te strehuar pas nje maske....

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe nga mua urime keni e ja kalofshi sa me mire, koha sme premton por dhe po te me premtonte, nese kisha ardh nuk do ta thoja kush jam se jam djale i turpshem lol
Gjithesesi, bravo satana per idene dhe iniciativen.

[/ QUOTE ]

Kjo Inciative eshte Vit Per Vit sa Her qe Afro Fundviti ne qe shumica Vijne ne SHqip ./...

Nejse un po Pata nai Telefonate ka PO vIj ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

Princesha

Primus registratum

ja kalofshi mire, un s'bahem per kyt vit, e patem si plan me ardh veren qe vjen, po as veren qe vjen spo bahet gja me ardh m'duket /pf/images/graemlins/shrug.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

per mu ska problem si te bohet si mos bohet... une po i takoj te gjith nji nga nji... me qe ra llafi te enjten takova shiraz dhe aragorn /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Si s'me kallxun ne mu qe ishin ne TR se me at' rast mund tju takosha te treve pri her. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ec mooo, kismet bohena mar nga viti tjeter ime. /pf/images/graemlins/laugh.gif