Takim i Albforumistave te Toscanes(Itali)

Re: Takim i Albforumistave te Toscanes(Itali)

Tani po shihja nga www.trenitalia.it,mua udhetimi me zgjate 5 ore e 10 minuta, + qe nga 5 opzione qe jane per te marre trenin per te ardhur ne viareggio 4 here me bie te marre per nje pjese te rruges Eurostarin :eek: :eek: ,ai te keput nga leket.
Eshte edhe nje opzion tjeter qe behet Trento-prato centrale,me EC,dhe me pas nga prato c.le-viareggio me IR,ky treni niset ne oren 14:05 nga trento dhe arrin ne viareggio ne oren 19:15 duke marre edhe parasysh vonesat qe ndodhin ne oren 20:00 mund te jesh ne viareggio.
Nejse une do pyes neser te stacioni sa kushton bileta,dhe me pas do ktheje pergjigje do vij apo jo!!!

romeo

Forumium maestatis

beje kete sakrifice per forumin /pf/images/graemlins/laugh.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Tani po shihja nga www.trenitalia.it,mua udhetimi me zgjate 5 ore e 10 minuta, + qe nga 5 opzione qe jane per te marre trenin per te ardhur ne viareggio 4 here me bie te marre per nje pjese te rruges Eurostarin :eek: :eek: ,ai te keput nga leket.
Eshte edhe nje opzion tjeter qe behet Trento-prato centrale,me EC,dhe me pas nga prato c.le-viareggio me IR,ky treni niset ne oren 14:05 nga trento dhe arrin ne viareggio ne oren 19:15 duke marre edhe parasysh vonesat qe ndodhin ne oren 20:00 mund te jesh ne viareggio.
Nejse une do pyes neser te stacioni sa kushton bileta,dhe me pas do ktheje pergjigje do vij apo jo!!! [/qb]
Questa per il ciclo ... PARTENZE INTELLIGENTI!

la_morte

Forumium praecox

ku u vendos atehere takimi edhe kur? une kam frike se iken vapa derisa te behet takimi. TV tha qe parashikohen permbytje andej nga ana perendimore e toscanes. Merrni çadra me vedi popull !!!

William Wallas

Forumium maestatis

la morte ... po presim pjesen e dyte te filmit MAMA HO PERSO L'AERIO ... regista ... X-ray /pf/images/graemlins/smile.gif

William Wallas

Forumium maestatis

hej imagjinoni icik me bo i krocera me X-Ray ... u dashka programu 10 perpara ...

William Wallas

Forumium maestatis

ajo 10 duhet te kishte "VJET" nga mrapa ... po nejse ... jeni femi te zgjut ju ... e kuptoni vete !

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Diavolessa sa eshte bileta Milano-Viareggio,dhe sa ore zgjate Udhetimi???
Po nga bologna mund te ma shpiegoj ndonjeri??? [/qb]
Bologna-Firenze ka nje tren ne mengjes nga ora 8 dhe me pas merret IR ne Fi deri ne Viareggio. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush do vij mo vlla se s'jam tu mor vesh gjo une!

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] la morte ... po presim pjesen e dyte te filmit MAMA HO PERSO L'AERIO ... regista ... X-ray /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Wallsingham te paska kapur 4 gushti keq me duket,ca ke keshtu?? :confused:
Ke ndonje problem????
Po e pate thuaje!!
T...

Diavolessa

Valoris scriptorum

X-Ray :confused: Mos do dru :mad: :smash: :mad:

Lofim ne tel /pf/images/graemlins/wink.gif

Wall ta griva mishin me makine makinerie /pf/images/graemlins/laugh.gif Te myta po bane sherre :angel:

:kiss:

Mo u zini kot!

William Wallas

Forumium maestatis

X-Ray shaka lal shaka ... shko ti pa merak ... se Wallit si dihet muhabeti .. vje a s'vje ... vetem ti mos qaj ...

PS : t... = trap? Se si ... fammi sapere !

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] X-Ray shaka lal shaka ... shko ti pa merak ... se Wallit si dihet muhabeti .. vje a s'vje ... vetem ti mos qaj ...

PS : t... = trap? Se si ... fammi sapere ! [/qb]
O robo nuk eshte duke qar njeri,por nuk po kuptoj angazhimin tend ne kete drejtim???
Sidoqofte Diavolessa une nuk vij,per pune te tjera,nuk para me ngelet qefi on-line se vij vetem te kaloj kohen!
Wallsingham nuk te thot njeri trap se nuk kam arritu gjer ne ate pik te shaj edhe on-line.
tutto=t...

la_morte

Forumium praecox

po fillon ngatrresa qe on-line me duket. /pf/images/graemlins/wink.gif nqs keni nevoje per ndihme kam Kallashin ne shkoder. futjani nji fishkellime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga la_morte:
[qb] po fillon ngatrresa qe on-line me duket. /pf/images/graemlins/wink.gif nqs keni nevoje per ndihme kam Kallashin ne shkoder. futjani nji fishkellime /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:smash: :smash: :smash: Sa ja u dashke te miren re /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju te dy boll, se perfundimi dihet ..s'vjen asnjeri :cry: Mos lini nam me llafe te kota ne af.

Xhan- xhan :kiss:

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga la_morte:
[qb] po fillon ngatrresa qe on-line me duket. /pf/images/graemlins/wink.gif nqs keni nevoje per ndihme kam Kallashin ne shkoder. futjani nji fishkellime /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
La morte ... une kom von ne flamurin e PAQES ne ballkon gjasme /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Ti ene po erdhe je i zon,s'kemi c'te dum /pf/images/graemlins/tongue.gif