Ofelia ka thene po /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] e pashe,qeka 3 ore me tren..edhe mund te vi po sjap pergjigje qe tani,se se kam te sigurt
Duhet me i mbush menjen Ofelia-s,me bo rrugen me ate /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Femre ku e di une mi,se skam aq muhabet sa ta di se nga jane.Besi eshte ne shqiperi,kaq di,rastesisht e kam marre vesh.Ato te tjerat sja kam idene se ca bejne...por mesiguri ne albania se jane te rinj keta te sapoardhur,sjane si ne,jane akoma shume te lidhur me shqiperine :goofy:Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] pS: Kassandra & Besi & ajo vajza tjeter se ja harrova emrin /pf/images/graemlins/frown.gif A jane ketu o ne shqipe?
Ne se jane beji nje ze pls.
Flmnd yllo. [/qb]
Ofelia-n e njof mire une,ja di ene trurin si ma ka..s'eshte per ti zene bese /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]Ofelia ka thene po /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: [/qb]Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb] e pashe,qeka 3 ore me tren..edhe mund te vi po sjap pergjigje qe tani,se se kam te sigurt
Duhet me i mbush menjen Ofelia-s,me bo rrugen me ate /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
he mo se dy romanacie na duhen /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga JoNiDaaa:
Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Konfermuar:
1)ERSI
2)DIAVOLESSA
3)DOTTORESSA
4)OFELIA
5)Durrsaku
6)ISSI
7)AL PACINO
8)X-RAY------- me vjen keq po une nuk kam konfirmuar gje,nuk e di se si do shkojne punet gjer ne 16 gusht,do ju them me vone!
9)Wall
10)Tea
Me pikepyetje:
Eliani
Fragile
Nazhuku
Jonida...
Kush te doje mire se te vi... Se vedum! [/qb]
Fillimisht postuar nga issi:
[qb]Ne cfare ore behet takimi??VENDI I TAKIMIT: Viareggio
DATA: 16 gusht (me mundesi qendrimi edhe ndonje dite me shume kush ka qejf)
PJESEMARRESIT: kush te doje (une dhe Al Pacino jemi me 100%)
p.s Al Pacino ka mundesi te ne mikpresi ne nje shtepi qe ka ne dispozicion neqoftese dikush do te qendroje te beje 1 ose dy dite plazh. [/qb]