Të poshtëruar !

jim_albanian_morrison

Primus registratum
Re: Të poshtëruar !

te dhemb shpirti kur degjon histori te tille,kerkon me cdo kusht te hakmerresh,por do te vije dita tja cajme ballin edhe grekeve,do te vije.

genti

Primus registratum

Te dhemb shpirti te dhemb dhe thua Pse? Pse e gjithe kjo?
Shikon njerez te se gjitha moshave dhe klasave qe marrin mundimin dhe edhe pse duke e ditur se ca i pret matane kufirit ata prape vazhdojne...
Shikon studenta te sapo dipllomuar ne universitetet tona shikon ish ushtarake karrjerre te liruar nga reformat, femije 16-17 vjecare qe marrin rrugen e kurbetit si nje here e nje kohe...

Ne na quajne "sklleverit e bardhe" ne Greqi na quajne kriminele, barbare, refuzojne ti therrasin shqiparet ne emrat e tyre dhe sa e sa diskriminime te tjera.

Une do te thoja se cdo njeri behet ai qe ai ka deshire te jete.
Do vije nje dite qe te gjithe ata njerez do kthehen ne vendin e tyre te lindjes,jeta ne mergim eshte njelloj si te mbyllin ne nje kafaz te arte.

ujiftohte2die4

Primus registratum

te themb shpirti dhe te pikon gjak e dini apo jo, jan te shumte ata shpiptare qe per shkak te atyre ushtar grek kan ngelur sakate, gjysmake apo humbur edhe jeten, dhe te gjitha keto rrjedhin per shkak te qeveris shqiptare qe asnjehere nuk mundohet te zgjith probleme te emigracionit apo (te kalojme pak nga tema) problemet ekonomike, financiare dhe tregtare ta hapi sa me shume vende pune, po te kete pune me bollek ne shqiperi dhe cmimet mos te jene ne maj askush nuk do te emigroj, por me gjithe ate korrupsion dhe trazire (qe se merr vesh i pari te dytin) qe ndodh atje do-mos-do njerzit do perpiqen te largohen dhe te nxjerrin buken e gojes, dhe keto largime sjellin gjithe keto poshtersime si tema e hapur me siper...

fjorent

Primus registratum

Mire bejme qe revoltohemi kunder grekeve, por le te kujtojme edhe qe poshterimin me te madh une e kam ndjere nga policet lafarake shqiptare. Prandaj para se t'i hedhim syte tek fqinji le te shikojme brenda vetes se cfare njerezish jemi.

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fjorent:
[qb] Mire bejme qe revoltohemi kunder grekeve, por le te kujtojme edhe qe poshterimin me te madh une e kam ndjere nga policet lafarake shqiptare. Prandaj para se t'i hedhim syte tek fqinji le te shikojme brenda vetes se cfare njerezish jemi. [/qb]
ke te drejte se ne gjithmone e kerkojme fajin tek te tjeret por kur shkon ne kakavije policia shqiptare te trajton me keq se ajo greke,nje here kam shkuar atje per te takuar disa njerez te mite e derisa te jem me ne greqi nuk me shkel kemba.poshterimi eshte edhe ne vende te tjera te botes por greku ndaj shqiptareve ka qene gjithmone shume i eger e katil,sa vete kane vrare,djem e vajza qe shkonin per nje jete me te mire e nuk u vinte keq.per mua ata jane kafshe,jo njerez

Prodigychild01

Primus registratum

E lexova shkrimin, dhe me vjen edhe mua keq per ato qe kane hequr.

Po ne fund te fundit keta njerez kane shkelur ligje nderkombetare, dhe jane futur ne Greqi ilegalisht. Cfare presin nga Greku? Buqeta me lule. Gjithmone e kemi ditur se greket jane qena, po edhe Shqiptaret jane qurravece qe shkojne atje pa dokumenta, u lepijne by.then grekeve, dhe pastaj dalin e qahen neper gazeta.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fjorent:
[qb] Mire bejme qe revoltohemi kunder grekeve, por le te kujtojme edhe qe poshterimin me te madh une e kam ndjere nga policet lafarake shqiptare. Prandaj para se t'i hedhim syte tek fqinji le te shikojme brenda vetes se cfare njerezish jemi. [/qb]
me mire te te poshteropj i joti se i huaji,i joti te ha mishin por kocken ta le te pkten.

njemijeenjeenjedite

Primus registratum

ne fillim greku i priti mire shqiptare po ashtu edhe italjani po cfare bejne shqiptaret ne keto vende nuk them te gjithe por disa ose 20-30%vetem vjedhin vrasin .po te themi po ti kishin bere grekerit dhe italjanet keto gjera ne shqiperi cfare do ndodhte.nuk do kishim vend per ti varrosur.ne jemi te keqijte e vetvetes.