Të 22-Tët, Shqipëria Krenohet Me Ju!

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
6f889f89254aa021c6ffb3bf0b91adf6_L.jpg

Shqipëria E 22-Ta Në Botë! Një Sukses Historik Për Futbollin Shqiptar, I Cili Pritet Të Zyrtarizohet Nga FIFA, Me Botimin E Përmuajshëm të renklistës botërore, që do të publikohet nesër.

Sipas përllogaritjeve, fitorja 1-0 me Francën në “Elbasan Arena”, si dhe dhënia e 3 pikëve në tavolinë nga CAS për ndeshjen me Serbinë, do ta ngjisin si me “katapultë” kombëtaren e Shqipërisë 14 vende më lart, nga vendi i 36-të që ishte aktualisht për muajin korrik, në vendin e 22-të të renklistës botërore për muajin gusht.

Për herë të parë në historinë e futbollit të saj, Shqipëria do të renditet në vendin e 22-të, duke lënë pas saj Francën, Danimarkën, Ganën, SHBA, Rusinë, Suedinë dhe shumë më prapa fqinjët tanë, Serbinë dhe Greqinë.

“Vrapimi” i çmendur i kuqezinjve tanë, që për dy muaj ngjisin 29 vende në renditjen botërore, sa befasues, është edhe një tregues i qartë i rritjes së kombëtares sonë kuqezi, e cila nën drejtimin e padiskutueshëm profesional të Xhani De Biazit, është në prag të bërjes realitet të ëndrrës së të gjithë shqiptarëve, kualifikimin në finalet e Euro 2016.

Ju lumtë kuqezinj! Shqipëria krenohet me ju!
A-Renditja.jpg

shqiperia-1.jpg

Universal

AnonymouS
Nje tjeter lajm i mrekullueshem per Kombetaren Tone. Mbas ngjitjes se konsiderueshme ne vendin e 22-te para disa javesh, sot vjen lajmi qe Kombetarja Shqiptare e Futbollit e drejtuar nga Gianni De Biasi eshte ngjitur ne vendin e 15-te duke shenuar keshtu nje rekord dhe arritje te papare ne historine e saj.
a949cb18-2f1e-4762-bc43-368a577cd1a9---0-.jpg

Kombëtarja shqiptare ka bërë përparim të hatashëm kohëve të fundit. Kuqezinjtë ditë më parë e shkruan historinë, duke u renditur në pozitën e 22-të të FIFA-s, ndërsa tash arrin një tjetër lajm historik, shkruan Zëri.

Ekipi i Gianni de Biasit gjendet në pozitën e 15-të në renditjen e përmuajshme të UEFA-s, me 888 pikë.

Duelet me Danimarkën dhe Portugalinë, nëse arrin rezultat pozitiv, mund ta ngrisin ekipin kuqezi edhe më shumë në tabelë.
http://lajmpress.com/sport/69518-kom...ne-evrope.html