Syte e skuqur!!!!!

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum
Syte e skuqur!!!!!

Nuk jam ne gjendje ta shpjegoj ...sa vjen ora 6 pm fillojne dhe me skuqen syte dhe me kruhen me kane fillu duke bere nji rreth te zi afer syrit,
Aka naj barne apo naj kure se po hiken petlla.
Shkova dhe ke nji okulist ai me thote syrin mrena e ke pishe por kjo sdi cte them,
Nqs nonji nga ju ka noj info??? i mirepritur

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Syte e skuqur!!!!!

1. mos rri shume ne internet
2. mos noto me sy hapur
3. mos pi marihuana

( Ne se skuqja vazhdon konsultoni mjekun ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

keto qe keni shkrujt nolt i dija po thashe mos ka naj lloj caji !!!!popullor qe te me liroji se u cmena.. :eek:

epremte

Primus registratum

shplaji me kamomil, e shif mos te bo efekt. mund te jete dhe sezonal e s ke ci bo hic

Syte e skuqur eshte nje lloj viroze qe eshte perhapur keto kohe .E kalova dhe une ,zgjat gati 10 dite dhe duhet kurkuar me 2 lloj ilacesh me pika
1 eshte Iducher 2%
kurse tjetrin t'a them mbasdite se nuk me kujtohet
Ky ilaci i pare te djeg ca
Hajt te shkuara :wave:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FUNLOVINCRIMINAL:
[qb] keto qe keni shkrujt nolt i dija po thashe mos ka naj lloj caji !!!!popullor qe te me liroji se u cmena.. :eek: [/qb]
perdor collirio, eye drops a si i thojne atje ku jeton ti :idea:

ke ne farmaci/chemist, ka prej atyne 1 perdorimshe e prej atyne q1 jane per 1 muj prej dites q1 hap kutine.

nuk jane t'damshme po i perdore me mase edhe merren pa recete mjekut.

efektet jane pozitive (pothujse gjithmone), dmth syte qetesohen e çdo skuqje ik.

/pf/images/graemlins/smile.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Thanx bridget ....
e kom dhe eye drops ne shpi.....por do te doja ndonje recete nga keta mjeket popullore,dicka me naturale.

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Syte e skuqur eshte nje lloj viroze qe eshte perhapur keto kohe .E kalova dhe une ,zgjat gati 10 dite dhe duhet kurkuar me 2 lloj ilacesh me pika
1 eshte Iducher 2%
kurse tjetrin t'a them mbasdite se nuk me kujtohet
Ky ilaci i pare te djeg ca
Hajt te shkuara :wave: [/qb]
Flm MOIRE por ka goxha kohe qe ma ben kete gje dhe nuk dua te perdor lloj lloj ilaci sepse te them te drejten me syte nuk bohen prova :eek: Megjithate thanx again u'r the star of these place.
Ceee uuuuuuuuuuu :wave:

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga FUNLOVINCRIMINAL:
[qb] Nuk jam ne gjendje ta shpjegoj ...sa vjen ora 6 pm fillojne dhe me skuqen syte dhe me kruhen me kane fillu duke bere nji rreth te zi afer syrit,
Aka naj barne apo naj kure se po hiken petlla.
Shkova dhe ke nji okulist ai me thote syrin mrena e ke pishe por kjo sdi cte them,
Nqs nonji nga ju ka noj info??? i mirepritur [/qb]
Ler Hashin dhe ik vete.

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb] Degjo duhet te kesh alergji sepse tani eshte koha... [/qb]
Never mind.......
me duket se exsiston 1 mjek popullor ketu dhe nqs eshte paj zotin se jam bere me fiksime me keto syte /pf/images/graemlins/wink.gif Jo per naj gjo po i kom si shpirt Jane krenaria ime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

... tani e gjetem ilacin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif I ke bo me turp me paturpsine tate.... :tipsy:

zog

Primus registratum

ka mundesi te kesh nevoje per zyze.

leximi me veshtiresi dhe mbilodhja (qe krijohet prej tij) i skuq syte. gjithashtu ndrro ekran te kompjuterit, ekranet katodike (te vjetrit) jane te tmerrshem.

tek mu psh, ndrrimi ekranit, pati efekt. nje sy qe kishte fillu tu me "ik per lesh" (vizitohem per çdo vit tek gjeneralisti), vetem mbrenda disa muajve u be pothuaj si tjetri, tek leximi i germave me te vogla tek tabela per kete qellim e okulistit.

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ... tani e gjetem ilacin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif I ke bo me turp me paturpsine tate.... :tipsy: [/qb]
Moire me bone si puna e asaj barsaletes:
Ishte njoni dilte mjes per mjes (NUDO)ne kopsht dhe gjithmone domatet skyqeshin ne menyre te pa pame!!!
1 Dite komshija e shef dhe e pyet ore mik ca ju bo domateve ti se gjithmone i shof te kuqe dhe te shendetshme..eh i thote ky une gjithmone i dal (NUDO)ok thote kjo,Te nesermen komshia qy n mjes (NUDO) ne kopshin e vet... nga masditja kthehet komshiu ne e pyt ho mij ca u bo mire mire thote ajo po ka 1 gjo he i thote ky domatet njelen jeshile po (TRANGIJT) kane more kot. :smash:

Guest

IIIIIIIII SA MIRE QE E PASKENI HAPE KETE TEME. EDHE VELLAIT TIM I SKUQEN SHUME BILES I ZVOGELOHET NJERI DHE I KRUHEN SYTE SHUME. E KEMI VIZITUAR SE MENDONIM MOS E KA NGA DHEMBJA E KOKES QE E KA POTHUAJSE TE PERDITSHME. NA THANE QE E KA NGA SYNIZITI PO EDHE KUR IA HOQME SYNIZITIN PRAP KA TE NJEJTAT SIMPTOMA. SI SHPJEGOHET? NUK MUND TE THEM SE E KA SEZONALE SE I NDODH THUAJSE GJATE GJITHE VITIT E MJAFT SHPESH SIDOMOS PASDITEVE. NESE DI NDONJERI GJO BO MIRE TE ME TREGOJE NJE RRUGEZGJIDHJE

Mono

Forumium praecox

Dy raste kam per skuqjen e syve!
1. Alergji qe ndodh ne fillim te Pranveres (dhe per te ka nje ilac)
2. Orari i tejzgjatur para nje kompjuteri me Ndricim shume te forte (brightness dhe Contrast).
Nese eshte kjo e dyta ulini ndricimin dhe do e vereni menjehere (bile te jep dhe dhimbje koke). Gjithashtu duhen evituar oret e punes me kompjuter ne erresire. Asnjehere vetem ekrani ndricues ne castin e punes, duhet patjeter te kete ndonje drite tjeter rreth tij!