Sushi....... Menyra japoneze per te servirur peshk te gjalle.

disku

UNI
Sushi....... Menyra japoneze per te servirur peshk te gjalle.

Se di cmendoni ju..por un per vete vdes per sushi
te preferuarit e mij jane:
California roll

trt-incali1.jpg

Salmon roll

tunasalmon.jpg

ka edhe shume varietete te tjera qe sme kujtohen shume emrat por kta te dy me pelqejn shume

Ca jam bo mjeshter i perkorimit te shkopinjve .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI
Re: Sushi....... Menyra japoneze per te servirur peshk te gjalle.

Ktu tregohet :
Sushi Deluxe

Eshte si te thuash nje mix i llojeve me te perdorshme te sushit ..ka tuna roll cali roll salmon roll.. dragon eye shrimp roll etj etj....
/pf/images/graemlins/smile.gif

gourmet3.gif

I love new york

Primus registratum

Uni nuk di c'te them tjeter vecse they are so damn goooooddd :goofy: :goofy:
Love Sushi
Eshte nje tip buffeja ne New Jersery por edhe ne Long Island qe quhet Minado. (www. minado.com) qe une vdes per gatimin dhe menyren e tyre te gjerave.
Kerkoje dhe do e pelqesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Eni_883

Primus registratum

mmmmmmm sushi u be shume kohe pa sushi :mad:
Miso soup followed by Eal rolls with a ton of wasabi and soy sauce :thumbsup:

disku

UNI

Miso soup eshte thjesht uji nxehte me ca barishte qe ti mbash ere te qelbin ama eshte shume ushqyese edhe it tastes good...

:goofy: :goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
Miso soup eshte thjesht uji nxehte me ca barishte qe ti mbash ere te qelbin ama eshte shume ushqyese edhe it tastes good...

:goofy: :goofy:
Mos me thuaj qe eshte si ajo kinezja qe e bejne me torteilini /pf/images/graemlins/laugh.gif vertet uje me barishte e qepe dhe nja dy tortelini eshte po nuk di pse ai lengu aq transparent shijon aq shume.

Sushi nuk kam provuar ende dhe te them te drejten s'kam ndonje kuriozitet :rolleyes: vecse kam degjuar qe serviret mbi bark (mbi barkun e disa sherbyeseve) ne disa restorante shume shume speciale.

disku

UNI

Korde ktu te ne ti vejn me i tabaka derrase si ketu:
Sushi_Board_thumb.jpg

Ate qe e sherbejne mbi trup e pash te i film italian "Merry christmass" e kishte me duket filmi..

ktu te ne korde kan fryk se mos i hajn me gjithe pjate(femer /pf/images/graemlins/laugh.gif ) prandaj te lejn derrasen t'thysh dhomet....

Per ate me tortellini gati isoj osht vecse kjo e jona miso soup dmth ka vec bar ...
Si ka then xhaxhi i madh ...edhe bar do hame edhe parimet si hedhim poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps : tbo uni sushi ty mos e vrit menjen :thumbsup:

DriniS

Ecejak

Njoftim! /pf/images/graemlins/smile.gif

Sipas lajmeve u mor vesh qe cifti Beckham paska bere seks ne makine direkt pasi kane dale nga nje restorant japonez ku hengren sushi.

"Çifti kishte qenë për një darkë në një lokal japonez në Londër, gjatë momentin kur ishte bërë fotoja. Ndërkohë që paparaci nuk ka nguruar të shkrepë blicin, bashkëshorti nuk e ka varë mendjen nga flashi, por i eksituar siç ka qenë ka vazhduar me akrobacitë seksuale në limuzinë. Mediat që e kanë botuar këtë lajm tregojnë se shkak për këtë ngacmim të rrufeshëm mund të ketë qenë sushi, një gatim karakteristik japonez ky i cili nxit dukshëm ndjenjat seksuale. Pak kohë më parë tenisti Boris Becker, sapo ka dalë nga një restorant i ngjashëm londinez ka tradhëtuar bashkëshorten e tij me modelen e njohur Angela Ermakova."

Keshtuqe lajmerohen ata qe duan me nejt besnike grave, ose atyre qe duan te kene nje jete seksuale aktive, te shkojne te provojne sushi me ndonje partner/e dhe te gezojne momente te bukura me pas /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Sushi nga ky moment e tutje shpallet afrodiziak me perqindje e rrezikshmeri te larte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndalohet vajtja ne restorante japoneze me kolege pune, te njohur apo pak te njohur, me shefat apo edhe me shoqe. Ne te tilla restorante do te shkohet vetem dhe vetem me partnerin /pf/images/graemlins/laugh.gif sugjerim ky qe vlen deri ne rastin qe nuk keni vendosur t'i hidheni ndonjerit ne qafe pas darkes dhe te perdorni si shfajesim efektet e Sushit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uniiiiiii, ma mire sushi ke shpia jeme /pf/images/graemlins/laugh.gif me keto qe thote Drini /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Une sushi vegjetariane kam ngrene, se sipas Yokos nuk gjen peshk aq te fresket ne Angli, pervec ndonje restoranti shume te shtrenjte.

Edhe ai me salmon ishte mmmmmmmmmmmm, good! /pf/images/graemlins/smile.gif

Ah,
une per vete mbeshtjelljen me sea weeds (si thuhet shqip :confused: ) kam bere, kshu nuk di t'i gatuaj :shrug:

alinos

Forumium maestatis

Uni
eve una salmon rolls :wub:

bebivogel

Forumium maestatis

me pelqen me shrimps edhe me ngjala te pjekura :confused: ( s'e di pse i vene te pjekura) ... por s'mund te ha me shume se 2 ose 3 ... :devil:

AnaBlue

Forumium maestatis

Une e ha vetem kur duhet (jam me te tjere qe e hane dhe nuk dua te bej naze) por te them te drejten, e kam merak peshkun e gjalle.
Po mos jete peshku i fresket, me mire prenoto nje WC. /pf/images/graemlins/laugh.gif