Surprizzzzeeeee...

Megg

Carpe Diem
Rifillon seriali i sukseshem amerikan ''24 ore''
Edhe pse na surprizoi pasi Fox kishte ndaluar lejen per vazhdimin e ketij seriali ,,,
na surprizon dhe rifillon me sezonin e tij te 9-te...
Me cast te papam :

Kiefer Sutherland * ... Jack Bauer

Mary Lynn Rajskub,Carlos Bernard ,Elisha Cuthbert ,Dennis Haysbert,James Morrison ,Reiko Aylesworth,Jude Ciccolella,Kim Raver ,Glenn Morshower,D.B. Woodside,Roger R. Cross ,Penny Johnson ,Gregory Itzin,Cherry Jones,Annie Wersching,Louis Lombardi ,Sarah Clarke,Bob Gunton,Jayne Atkinson ,Carlo RotaEric Balfour,Xander Berkeley,Sarah Wynter etj...

Çdo te marte dhe te merkure ne top-channel ora 21:42.

Megg

Carpe Diem
Kete te merkure ,seria e fundit e ketij sezoni i "24 ore" ne
Top Channel....
Jam pikellu..:(:(:(

Al-Punk

Still here
Me falni per injorancen se nuk e kam pare ndonjehere kete film. Sikur duhet te zhvillohet i gjithi ne 24 ore? Si ka mundesi qe shkon 9 sezone?

Wii

Grupi i të moçmëve!
praktikisht i gjithe sezoni prej sa pjesesh...24 pjesesh... zhvillohet ne 24 ore...cdo pjese zgjat 1 ore reale nga historia dhe nderthur ngjarjet qe ndodhin brenda asaj ore! 9 sezone do te thote qe jane zhvilluar ngjarje ne 9 dit ne total...eshte nje serial shume i forte me thene te drejten pamvaresisht se nuk e kam ndjekur asnje sezon nga fillimi deri ne fund! Ide gjeniale natyrisht qe eshte ditur si me u perpunuar dhe me e mbajtur gjalle! :)