dikush mund të rekomandojë disa filma të rinj ju lutem?
dr love Locus omnem 6 Jun 2013 #5 dahlia said: "mama" eshte film i bukur! "only god forgive" "gatsby" Click to expand... e ke lexuar liber..kryeveper
dahlia said: "mama" eshte film i bukur! "only god forgive" "gatsby" Click to expand... e ke lexuar liber..kryeveper
dahlia Grupi i të çmëndurve! 6 Jun 2013 #6 jo se kam lexuar! mund te me thuash kush e ka shkruar? mendoj se flet per gatsby? pashe qe del se shpejti "belle du seigneur" roman i Albert Cohen...e kam lexuar tre here! shpresoj qe mos te zhgenjehem nga filmi!
jo se kam lexuar! mund te me thuash kush e ka shkruar? mendoj se flet per gatsby? pashe qe del se shpejti "belle du seigneur" roman i Albert Cohen...e kam lexuar tre here! shpresoj qe mos te zhgenjehem nga filmi!
dahlia Grupi i të çmëndurve! 6 Jun 2013 #9 ah e kam pare versionin e vjeter! per versionin e ri! te gjitha veshjet, kostumet, bizhuterite, jane ne ekspozite tek "tiffany's ne NY!
ah e kam pare versionin e vjeter! per versionin e ri! te gjitha veshjet, kostumet, bizhuterite, jane ne ekspozite tek "tiffany's ne NY!
dr love Locus omnem 6 Jun 2013 #10 te riun se kam pare por ai i hershmi ishte kryeveper..tani besoj do e kene transformuar . libri eshte ndryshe eshte me i bukur
te riun se kam pare por ai i hershmi ishte kryeveper..tani besoj do e kene transformuar . libri eshte ndryshe eshte me i bukur
dahlia Grupi i të çmëndurve! 10 Jun 2013 #15 The Call...me Hally Berry jo i keq! sapo e pashe ne kinema
N Nova_Design Primus registratum 10 Mar 2014 #18 Filmi Non Stop 2014 me Liam Nelson eshte shume film i bukur