Sugjerim !

VIMAR

Forumium praecox
Sugjerim !

Pershendetje te gjitheve!

Kam nje sugjerim per Stafin e #Shqiperia!

Pse te mos hapen disa dhoma me tema te ndryshme si p.sh #arti #filmat #muzika apo ku di une dhe nje njoftim per ekzistencen e tyre te vihej ne entrymsg te #shqiperia? Ne kete menyre ata qe kane interesa ne keto fusha mund te futeshin ne keto dhoma dhe te diskutoni ne lidhje me nje teme te caktuar. Nqs dhoma #shqiperia eshte per chat pa ndonje teme te caktuar keto dhoma do te kishin nje teme.

Ju do te thoni qe nuk ju takon juve kjo gje sepse dhomat i hapin perdoruesit. Por une ju drejtova juve si stafi i dhomes me te madhe te Albnetwork. Nqs do ta administronit ju kete dhome nuk ka pse behen reklama qe jane te palejuara. Duke qene se shumica e chatuesve futen me java nga www.shqiperia.com, www.albnetwork.net etj. appleta e chatit te tyre i con direkt tek dhoma #shqiperia. Nuk e mbaj mend mire por me duket se ne maj te 2002 kishte nje topic te tille te #shqiperia qe reklamonte #shkodra, #saranda, #vlora.etj

Jam i bindur qe ka shume perdorues qe jane te interesuar ne keto fusha.

Pres mendimet tuaja !

Me respekt,

VIMAR

Emanuela

Forumium praecox
Re: Sugjerim !

Flm shume Vilmar per mendimin tend. E vleresoj shume. Mendoj qe te meret ne konsiderate mendimi yt nga stafi. Une per vete nuk jam kondra me mendimin tend. :thumbsup:

Mendoj qe te shprehen edhe te tjere ne lidhje me kete propozim.
Edhe nje here te falenderoj nga ana ime.

Emanuela, AOP te #shqiperia /pf/images/graemlins/wink.gif

FALKO

Forumium maestatis

Vilmar , nese do nje pune te bere mire mos prit nga te tjeret por beje vete.
Une thjesht do te te sugjeroja qe sa here te futeshe ne kanal te beje komanden /list
edhe do te te dilnin te gjitha kanalet e hapur ne moment ne Albnetwork.
Nuk eshte puna se stafi nuk do te hape te tilla kanale, tu beje reklamen edhe ti mirembaje ,por thjesht, duke u bazuar ne numrin e userave qe hyjne ne kanal, shpesh i bie qe keto te rrinin bosh edhe te mos kryenin asnje lloj funksioni.
Nese ke nevoje per informacion apo te informohesh me te rejat mbi fushat e kerkuara do te beje mire te shikoje temat e ndryshme qe jane ketu ne forum, sepse ta sigroj une qe do te gjesh vertet gjithçka.
Mund te hapesh edhe ti ndonje teme per te kerkuar informacionin qe do.

Al-Punk

Still here

Vilmar deshira eshte per te qene sa me shume dhoma ne Networkun shqiptar.
Nese ke nje dhome qe do te reklamosh dergo nje email tek shqiperia@shqiperia.com<br />tek seksioni i chatit, atje ku eshte dhe dhoma #shqiperia do te kete nje link dhe per dhomen tende dhe per dhoma te tjera te vizituara nga shqiptar.

Ndoshta jo ne Topic te dhomes #shqiperia (ndoshta dhe aty), po ka mesazhe qe ne castin qe hyn ne IRC te sugjerojne nje dhome. Aty mund te vendosen ca dhoma!

Nuk ka asgje te keqe te kete reklamim te dhomave shqiptare. Mos i shihni si konkurrente, hapesira ka plot.

SkinArt

Primus registratum

Hey vimar ato priza me duket se kane dal skarco :)
sidoqofte perdoren akoma kjo ka rendesi.
--------------------------------------------------
Ideja jote sishte e keqe dhe besoj do zej vend tani desha me shtu nje gje qe mbase ketu ne chat nuk eshte bere asnje here per sa e mbaj mend une per nje kohe 4 vjecare. te paktem sikur staff te mendonte qe ne chat te organizonin takim me vip te muzikes art shkences sport etc... qe fans e tyre te kene dhe nje kontaktim virtual neper mjet chat kjo do i ngrinte lart moralin e fans pse jo dhe network :) kete e kam pare ne nje chat room muzike ne Dalnet ku u organizua nje gje e tille dhe nuk doli keq un per veten time qe pata mundesi te them 5 fjale per idhullin tim dhe qe me lexoi dhe me kthehu pergj une mbeta i kenaq

That's all folks!!

Shpresoj te merret ne konsiderate :)