Studime Universitare ne Kine!

Djali Adoloshent

Forumium maestatis
A ja vlen te studiosh ne Kine o miq?
Jam shume pesimit per Shqiperine,per universitet shqiptare sepse korrupsioni eshte shume i larte dhe gjasat per te filluar pune pasi te mbarosh universitetin(shteteror) jane 1 ne 10.000,keshtu qe a ja vlen te studiosh ne Kine?
 

gurax

Pan ignoramus
Nese Kina prodhon per te tere boten paperjashtim, diku mesojne edhe kinezet se si te ndertojne fabrika dhe te prodhojne per tere boten paperjashtim.
Sigurisht qe ja vlen te studiosh ne Kine. Nuk ka asgje qe te tjeret e dine dhe kinezet nuk e dine apo e dine gabim.
 
Top