Studentet ne Kanade ( Montreal, Toronto, British Kolumbi etj etj.)

bengu

Primus registratum
Re: Studentet ne Kanade ( Montreal, Toronto, British Kolumbi etj etj.)

Une studioj ne St. Catherine. Nganjehere edhe ne Crescent dhe St. Laurent.

bengu

Primus registratum

p.s. /pf/images/graemlins/wink.gif

butterfly

Primus registratum

une do shkoja ne Universtiy of Toronto, bile edhe u pranova, po pastaj mora vizen per ne Usa, edhe ia vara fare Kanadase. /pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte shume bukur ne Toronto me kane thene :eek: Kam edhe dajen aty /pf/images/graemlins/frown.gif

bengu

Primus registratum

Ke gabuar, me beso. Nejse, pak varet edhe prej vendit ku je tani ne US. Nese je ne California apo Florida ja vlen, por te tjerat nuk e besoj. Pyete Don Luanin!

p.s. Per Don Luanin!!! I bere fotot?

XimiTr

Primus registratum

Po mire me si i kapni kto shkollat ne Montreal se une per nje universitet per gjuhen (UN de Montreal ) po ma cajne trapin perdite keto te emigracionit !

butterfly

Primus registratum

E di Beng-u ketu ku jam une nuk eshte ndonje gje e madhe, por per pak do te kem edhe green card edhe do me lehtesohen gjerat. Vetem se aty ne toronto kam edhe kusheriren me te cilen kam qene e lidhur shume qe ne Shqiperi, edhe do te qe me qejf.

roberto

Primus registratum

Dy jane Universitet per te cilat po interesohem.

McGill ne Quebec qe eshte Uni me i mire ne Canada.

Uni of Otawa qe s'eshte keq. vjeshtes tjeter parashikoj te nisem.

bengu

Primus registratum

roberto, ku je ti mor vella. Nese ke nevoje per ndonje ndihme (apo keshille) per McGill vetem urdhero. Ate St. Catherine & Crescent e kisha shaka, se edhe une ne McGill jam.

majestic....
si ja bere me green card. (mos rastesisht te ndihmoi ai zezaku /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )
p.s. hints are wellcome. /pf/images/graemlins/smile.gif

butterfly

Primus registratum

majestic....
si ja bere me green card. (mos rastesisht te ndihmoi ai zezaku /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Iiii... sa te poshter keta me nene? /pf/images/graemlins/frown.gif Une cuni erdha ketej me F-1 visa, edhe majin qe shkoi me rra llotaria. Me mori mamka me babken ne tel edhe me dhane myzhdene. /pf/images/graemlins/smile.gif Atij zezakut as qyret sia hedh, se jam lucky by my self. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Clear Bengu?

shqiperiamadhe

Primus registratum

Beng Beng
photot i rregullova, hakun ta pagova
perndryshe filmi qe pame mbreme ethet mi ka shti.
dy here naten jam qu me pi uje. Po me vjen inat prej atyne vajzave.
tung tung
p.s. neqoftese mbaron shkollen sot heret, une jam ne press cafe. Nga ora shtate e kam lene mu pa me Albin. Pra vime bashk after.

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]
Iiii... sa te poshter keta me nene? /pf/images/graemlins/frown.gif Une cuni erdha ketej me F-1 visa, edhe majin qe shkoi me rra llotaria. Me mori mamka me babken ne tel edhe me dhane myzhdene. /pf/images/graemlins/smile.gif Atij zezakut as qyret sia hedh, se jam lucky by my self. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Clear Bengu?[/qb]
Ngadal mi mos u hidhero, se vetem te pyeta se edhe une e kam te njejtin hall, thash mos e ke gjete ndonje menyre tjeter, se ketu ne Kanada llotari nuk ka. Nejse, as mua nuk mu duk i mire ai zezaku, jo per nje vajze si ti.
p.s. nese ke ndonje tip urdhero se mua nuk po me duket vetja shume lucky.

Don...
Flm per fotot, do te mundohem te vi aty. Edhe herave tjera, mos shiko filma te tille para gjumi. /pf/images/graemlins/smile.gif

butterfly

Primus registratum

Le qe ai eshte afrikan per vete... /pf/images/graemlins/laugh.gif (se harrova)
Trip? Kisha ne plan te vija per Christmas, po jam broke. Po ma hoqe ti vij une. Ti me paguaj vetem leket e rruges, se aty kam kur rri, mos u bje merak. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

Une e kisha fjalen per ndonje TIP, e jo trip po nejse...

E di cfare, keshtu po ja bejme. Ti eja ketu e pastaj une perkujdesem per ate se ku do te rrish. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

E lexova qe qe tip, po nuk e kuptova edhe mendova se mos e kishe fjalen per trip, si kisha planifikuar ta sillja koken per Christmas prandaj.

Per cfare tip-i e ke fjalen? /pf/images/graemlins/laugh.gif

E fundit: Hidhi $$$$$$(usd, jo canadian /pf/images/graemlins/laugh.gif ) edhe aty me ke? :tipsy:

bengu

Primus registratum

tip...
qe edhe une te marr green card (ose residence, kanadezce).

e per $$$, hidhe account #, ja bejme disi.

Guest

ah ja dhe nje kanadeze ketu qe se do fare kanadane dhe do te kthehet ne shqiperi /pf/images/graemlins/smile.gif

butterfly

Primus registratum

Ja te afrohen Christmas edhe do te ta dergoj account#.

Hey, po nuk ke frike se mos dal piramide...lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ferrarin e bleve, apo hic.,, :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

roberto

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]roberto, ku je ti mor vella. Nese ke nevoje per ndonje ndihme (apo keshille) per McGill vetem urdhero. Ate St. Catherine & Crescent e kisha shaka, se edhe une ne McGill jam.

majestic....
p.s. hints are wellcome. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kto me dil i nderuar.
E dija qe ishe ne McGill.
Do te kisha shkruar perpara por po te dergoj nje PM.

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]Ja te afrohen Christmas edhe do te ta dergoj account#.

Hey, po nuk ke frike se mos dal piramide...lol /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ferrarin e bleve, apo hic.,, :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Dergoje ti dergoje, se kam metodat e mia une per pramidat /pf/images/graemlins/wink.gif .

E per Ferrarin /pf/images/graemlins/frown.gif , po nejse, ke per tu vertetuar se cfare sistemi te mire tranportues kemi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif