Studentet ne Itali

Ema

Goddes
Re: Studentet ne Itali

Se tani iku ai muhabet.Ket vit e nisa mare,i kam more ja dy provime per 2 jave :devil: .Ishallah me ecin mare e dy te tjer,s'po i them kur i kam :angel: .

Ikso ho me ku t'ka fjet e dashmja mrome? :eek:

Ema

Goddes

Paskesh ngaterru sallen e ne vend te provimit tim,paskesh bere nje tjeter goxha me te veshtire dhe e paskesh marre :confused: .
Qenkesh duke zbuluar gjeniun qe fle brenda meje! :eek:

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CloSeD:
[qb] Paskesh ngaterru sallen e ne vend te provimit tim,paskesh bere nje tjeter goxha me te veshtire dhe e paskesh marre :confused: .
Qenkesh duke zbuluar gjeniun qe fle brenda meje! :eek: [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol:

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Si po fillon viti i ri universitar cuna,me mend per te mesuar apo...cazeggiare come sempre! [/qb]
akoma nuk ka filluar lol.

Pastaj si gjithnje Cazeggiare eshte parimi i jetes universitare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga CloSeD:
[qb] Paskesh ngaterru sallen e ne vend te provimit tim,paskesh bere nje tjeter goxha me te veshtire dhe e paskesh marre :confused: .
Qenkesh duke zbuluar gjeniun qe fle brenda meje! :eek: [/qb]
O Zot kjo eshte llahtar :lol: :lol: :lol: o sa kam qeshur!
Po te pakten te hynte ne pune ai provimi qe ke marre!
Une kam provimin e fundit te ketij sezoni ne date 26"prova d'informatica".
Vij gjasme keto tek aula e komp. me perserit ndonje gje ,futem ne internet,harrhem fare,dhe ooops nuk mesoj asnje gje!

pippo

Primus registratum

aaa haha nuk bohet eshte krim te besh provime ne shtator sta ben zemra me jahu

Diddy19

Su@mi

Une cazzegjova gjithe veres ne Shqiperi,kshuqe s jam gati per provime ne shtator....Ate provim do ta terheq zvarre ne vit te dyte sa per te hequr syrin e keq,pastaj s ka edhe lezet pa pasur asnje provim nga viti i kaluar.Po pres 13 tetorin te na fillojne leksionet nga e para.

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Une cazzegjova gjithe veres ne Shqiperi,kshuqe s jam gati per provime ne shtator....Ate provim do ta terheq zvarre ne vit te dyte sa per te hequr syrin e keq,pastaj s ka edhe lezet pa pasur asnje provim nga viti i kaluar.Po pres 13 tetorin te na fillojne leksionet nga e para. [/qb]
:rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Moulin Rouge

Primus registratum

Fillimisht postuar nga naqja:
[qb] ja cfare bejne studentet ne itali.punojne ose i ke gjithe diten duke pire kafe me keq se ne tirane.dmth pall ariu deri sa harxhojne leket e burses........ [/qb]
Ata qe njoh une studiojne vence. :book: :book: :book: Tani dhe ndonje aperitiv e kafe do ta pime, po jo me keq se ne Tirane..avash...ku ka si palla e bllokut.... :cry:
:cry:

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Ftyre e keqe!Kujt i nxjerr gjuhen mo ti?? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: po mendoja se s'qenkam vetem paskam boll shoke e shoqe /pf/images/graemlins/tongue.gif

pippo

Primus registratum

Provimet jane qe te mos i japesh po i dhe çkuptim ka jeta pastaj ................. :sleep:

Wii

Grupi i të moçmëve!

Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] Provimet jane qe te mos i japesh po i dhe çkuptim ka jeta pastaj ................. :sleep: [/qb]
kuptimin ta tregon taliani /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

Vallaj personalisht nuk ka ç fare te me tregojne se dhe nja 5 cope dhe mbarova :rockband: po nuk quhesh student po nuk pate ca provime te mbartura

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] Vallaj personalisht nuk ka ç fare te me tregojne se dhe nja 5 cope dhe mbarova :rockband: po nuk quhesh student po nuk pate ca provime te mbartura [/qb]
ju te Romes pastaj blini dhe provimet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

Vallaj kush e ben me mire tja fusi vetes jo per gje po nuk ka kuptim te besh shkollen duke paguar profesoret jo per gje po pastaj kur te mbarosh i bie qe te paguash dhe per te gjetur pune ..........................ku jemi ketu ne shqiperi eeeeeeeeeeeee

Diddy19

Su@mi

Te blesh provime nenkupton te jesh i pasur...Po te hapesh fjalorin shqip-shqip te fjala student(ne Itali) gjen te shkruar student(i,et)=emer,m, fakir /pf/images/graemlins/tongue.gif