Prodigychild01
Primus registratum
Re: Studentet, ja si njihet diploma e huaj
U ulem beme 2 ore muhabet, dhe ata e kuptuan qe isha njeriu per punen. Cju duhen atyre letrat pacavure, kur une ja mbusha mendjen. Kurse per sa i perket shqiperise me thane, "Isn't that next to Lithuania" Dhe kjo ishte hera e pare dhe e fundit qe u zu ne goje Shqiperia. Kam mbi nje vit ne kete vend pune....
Me frustron ideja e gjerave ne shqiperi. Jane burokracira te ketij lloji qe me bejne te them "Nuk kthehem kurre atje...." gjynaf...
Une trajtohem si princ ne 5th Avenue ne Manhattan, ne nje nga korporatat me te fuqishme ne advertising. Kur me moren ne pune as me kerkuan diplomen fare.Fillimisht postuar nga agreus:
[qb] Dil ne penxhere dhe ulerit:
- Peolpe, what kind of country is Albania?
- Third world, negro! (Do te te thone ne cast)
hahahhhahahahh :lol: :lol: :lol:
Epo s'paske faj derisa ju trajtokan kshu ne ameriken qe ndjehesh i frustu /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol [/qb]
U ulem beme 2 ore muhabet, dhe ata e kuptuan qe isha njeriu per punen. Cju duhen atyre letrat pacavure, kur une ja mbusha mendjen. Kurse per sa i perket shqiperise me thane, "Isn't that next to Lithuania" Dhe kjo ishte hera e pare dhe e fundit qe u zu ne goje Shqiperia. Kam mbi nje vit ne kete vend pune....
Me frustron ideja e gjerave ne shqiperi. Jane burokracira te ketij lloji qe me bejne te them "Nuk kthehem kurre atje...." gjynaf...