Studentet e universitetit "Luigj Gurakuqi"

Alba Palushi

Primus registratum
Re: Studentet e universitetit "Luigj Gurakuqi"

Fillimisht postuar nga Anais:
[qb] Une kam kene te gjuhe letersia; respekt te plote per profesorat e kane meritu ate titull. Studentet serioze kane shku dakord me to. [/qb]
Te gjithe i vlersoj pasi aty kam marre formimin e plote,por ka pase edhe profesore qe e kane pas pak me qene "mesuesa katuni".Nuk po jap emra se me duket se edhe keshtu ju rris vlerat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ruaj nji respekt te vecante per prof.Mina Geren. Tomor Osmanin,Fadil Krajen,Alfred Capalikun(jo Stefanin /pf/images/graemlins/smile.gif ) Ardian Marashin....

Eshte merite me e zoteru Titullin Prof doc... e per keta qe i cilesova me siper titullin e kane zoteru me nder.
Pershendetje te gjithe studenteve !

Alba Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Hahahahah,kush ka maru per gjuh-letersi paska pas dajen tem profesor,nuk ja tham emnin se ka ken i rrept,i pakompromentueshem :smash: [/qb]
Orosh uroj qe daja jot mos te jete prej atyre qe i cilesova mesuesa katuni se ata kane kene me te pakompromentueshmit /pf/images/graemlins/tongue.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Capaliku, Alfred mos asht ba simjet Prof Dr se nuk ka kene naj here /pf/images/graemlins/smile.gif

Pa i ri asht tesh bahet. Vetem se ka kene artist djale , valut /pf/images/graemlins/wink.gif

Ne pergjithesi tane kane pas nga nje te vecate, po ja marri eeee hahahhaha

fkvllaznia

Primus registratum

Pershendetje !!!
Un me than te drejten nuk jam Student dhe as ish student i Luvigjit , por Student jam , e doja te dija se si i shkojn hallet deges se Informatikes sepse kur isha ne Shkoder heren e fundit me thane qe gjendja ishte e mjerume kur punojne nga 3-4 studenta ne nje pc , kur nuk ka profesora informatike (nqs do ti quajme te tille ) , dhe ato qe jane "te tille" me shum nuk vijne ne leksione .
Ju lutem nqs ndonjeri vazhdon per kete dege te na japi nje informacion per kete ???

Faleminderit !!!

Alba Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Llokumi_NY:
[qb] Capaliku, Alfred mos asht ba simjet Prof Dr se nuk ka kene naj here /pf/images/graemlins/smile.gif

Pa i ri asht tesh bahet. Vetem se ka kene artist djale , valut /pf/images/graemlins/wink.gif

Ne pergjithesi tane kane pas nga nje te vecate, po ja marri eeee hahahhaha [/qb]
Naqe ketu perfshiva te gjithe ata qe kane pase ate "nofken"prof.apo doc.apo asprof.doc.
Masanej po diskutosha me ish-studenta te Shkodres e jo me ish-ata qe silleshin rrotull konviktit te Luigjit :lol:

ShkodraniNY

Primus registratum

E sakte tane i nofke kane pas. /pf/images/graemlins/wink.gif

Masanej po diskutosha me ish-studenta te Shkodres e jo me ish-ata qe silleshin rrotull konviktit te Luigjit :lol: [/QB]
Po per ke e kam hap temen une naqe per ata qe ken ndej neper trotuare , qiro aa /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

po ta di kush je, do kishe pase shume pasoja. Ke fetyre ti me shkru per prof. Tefen keshtu gjerash. Lut zotin qe nuk e di kush je, sepse tan.....................

Guest

profesor Tefa nuk asht i semur, por ka pase ca probleme me grip. Lokkumi NY e caliente misterioze vetem mos ardhshi ndonje here ne shkoder se do e keni punen keq

dusho

Primus registratum

Mirsejugjeta.
Si fillim pa ju tham se preferoj me shkru ne dialekt,e mas ma merrni per keq,pa me duket se njishtu,aja cka du me shpreh me tingllan ma bukur njishtu.
Keni t drejt se shume profesora e meritojn me tamam njat titull,e kam fjalen per ata te gj-l,jan bajagi staf i mire,natyrisht ka naj element "destabilizus",se kat s thojn anej ka shkodra jon,"peshk pa hala s ka". /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prosor Alfredin mas ma luni se kam mrojt edhe temen e diploms me te ne 2001,asht njish krejt.Eh,u majt men aja periudh. /pf/images/graemlins/wave.gif

hawk

Primus registratum

Avash ti dusho se pa t'kputet kerthiza. /pf/images/graemlins/eek.gif

I keni da simpatik aty si p.sh :
Franin q1 mi ka xhepat si kuti votimit,Vincenzin q1 ka ba fjal me berberin,Tamorrin(kshtu e thirrte pastrusja),krytarin e pergjumun t'bashkise,Petritin me biciklet t'shekullit XIX.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me mi ba t'fala Myzit e Adiles ..:kiss:....mas i past ra shkurtim me pretekst antare partish,me nji fjal krushka mitingjesh. /pf/images/graemlins/wave.gif

Megg

Carpe Diem
Universitet fantastik,,,Kush do e vazhdoje aty shkollen duhet vullnet dhe
perkushtim ...Suksese

Sweety el

Locus omnem
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi" del sot para jush me një fizionomi më të plotë, jo vetëm për të shpalosur vlerat e tij e për t'u prezantuar si një nga institucionet kryesore të arsimit të lartë publik në Shqipëri, por edhe për të shprehur angazhimin e motivimin e tij në zbatim të detyrimeve si institucion i arsimit të lartë dhe për t'u shërbyer sa më mirë studentëve e të gjithë të interesuarve të tjerë.

Me rrënjët e tij në traditën e një qytetërimi të hershëm evropian, mbështetur në një traditë të shkëlqyer arsimore dhe edukative, me një staf shumë të kualifikuar e profesional, vendas dhe të huaj, me mundësi të shumta zgjedhjeje në fakultetet e degët e tij (6 fakultete dhe 24 degë) Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi" nëpërmjet programeve të tij të studimit ofron mundësi të shkëlqyera për ndjekjen e studimeve të larta universitare.

Me bashkëpunimet e shumta ndëruniversitare, me miq dhe bashkëpunëtorë nga e gjithë bota sot ky universitet është i njohur edhe në arenën ndërkombëtare. Kjo faqe interneti është hartuar për t'u ardhur në ndihmë kudo dhe kurdo të gjithë të interesuarve në lidhje me veprimtarinë mësimore, shkencore dhe botuese të këtij universiteti. Stafi realizues do të ketë parasysh të sjellë pranë jush një shërbim të denjë, transparent dhe të vlefshëm. Kam kënaqësinë t'ju ftoj të bëheni vizitorë të përhershëm të adresës sonë në internet.