Fillimisht postuar nga serena_e_vogla:
[qb]nqs vjen brenda ne milano vetem nje postoletto e ke nga 250.00-300.00 euro e jeta varet nga mundesite qe ke mgjth ne pergjithesi nuk eshte shume e lire.nqs do vish per pushime ok,po po erdhe per shkolle mbushi xhepat mire. :wave: [/qb]Fillimisht postuar nga Turing:
[qb] Hej une do doja ca informacione mbi jeten ne Milano.
1) A jane shtrenjte dhomat dhe a eshte e thjeshte te gjesh nje ? Sa eshte qeraja mesatare per nje muaj.
2) Jeta ne pergjithesi eshte e shtrenjte ?
Per te mos u treguar shume misterioz, interesohem sepse do jem aty per tre muaj dhe nuk njof kerkush. Dhe doja te dija qe tani sesi te organisohem per keto tre muaj.
faleminderit paraprakisht te gjitheve atyre qe do te me japin cdo lloj informacioni te vlefshem ne lidhje me kete teme.
Ciao [/qb]
Pershendetje trama !!Fillimisht postuar nga trama:
[qb] Ne vitin qe vjen une do studioj ne Forli, a ka ndonjeri nga FOrli??? ose nga BOlonja??
se nuk e njof asnjeri andej dhe t`ju them te drejten kam pak frike si do te jete!
ma shkruani
si eshte? a ka shume shqipetaret? a dhe kam akoma nje problem....nuk e di mire italish! aaaaaaa :book: [/qb]
Edhe ti sa u lodhe...thuaj me mire qe do te rritesh numrin e postimeve..apo u gabova?(e kupton si ndjehesh kur te akuzojne kot?).Me te mira..Fillimisht postuar nga great 1:
[qb] ndoshta.......
rendesi ka qe ja kaluam shum mir! /pf/images/graemlins/wink.gif
mire pra,por prape nuk ma mbush mendjen [/qb]
Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]Pershendetje trama !!Fillimisht postuar nga trama:
[qb] Ne vitin qe vjen une do studioj ne Forli, a ka ndonjeri nga FOrli??? ose nga BOlonja??
se nuk e njof asnjeri andej dhe t`ju them te drejten kam pak frike si do te jete!
ma shkruani
si eshte? a ka shume shqipetaret? a dhe kam akoma nje problem....nuk e di mire italish! aaaaaaa :book: [/qb]
Per te gjithe studentet qe duan te studjone ne Alma Mater te Bolonjes , eshte ne hapje e siper nje shoqate Studentore Usab , dhe ne sitine tyre jane disa informacione (me thene te drejten jane pak pasi siti dhe shoqata eshte ne konsolidim e siper) te nevojshme per te gjithe studentet te cilet duan te studjojne ne Universitetin e Bolonjes .
Nqs do ndonje info me shum lajmero perseri.
Shendet e pare .
Suksese gjithmone .
Faleminderit per pergjigje, une degjova vetem per organizaten qe quhet KONIE, me kane thene qe ata ndihmone studentet te huaj me shpine etj etj
po ti je ne Bolonj apo ne FOrli se dua pak informacjone per kete kurset dy vjecare qe organizon ne forli per ballkanet a e di dicka per kete?