Strumbullari

Bora

Primus registratum
Re: Strumbullari

Barin na e kane korrur fshehtas ciliminjte e fshatit.
Till I can't talk love no more-Eddie Grant-Degjoje Outofmind!

Ema

Goddes

Eshte ai kali qe vjen perqark arenes dhe e di qe sado te rrotulohet nuk ka rruge tjeter per te bere...
deri ne peshtirosje!

Blendi

Primus registratum

Jam me ore te mira sot. Po te isha kale do vija verdalle arenes deri sa te me binin potkonjte...

Ti e di shume mire Ema dhe nuk kam nevoje te te them une. Qe do fugoje edhe ti, gjate pasi te ishte larguar edhe spektatori i fundit. Edhe pasi te ishin fikur dritat, edhe kur tenda te ishte vjeteruar dhe varur, ti akoma do i bije verdalle arenes sepse nuk di te besh tjeter pervecse te ecesh. Pastaj do bije nga lodhja...
kali do ulej ngjitur...
ndoshta edhe ndonje mez, lumturisht

xhiaaaaaaaa!!!

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif
Sherbeji oreve te mira!
Sa per arenen pak rendesi kane spektatoret,syte e tyre qe meshirojne vrapimin e pashprese...
gjithsesi,mezi nuk do jete,kali do ngordhi nga lodhja(kerkuese nga natyra)...
Sa bosh do jete rruga e kthimit... /pf/images/graemlins/frown.gif

Chek pm!
Ema

alinos

Forumium maestatis

Kur prezenca e dickaje behet imponuese, njerezit edhe ofendohen...

Kujdes me piken 1 te forumit!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga alien:
[qb] Kur prezenca e dickaje behet imponuese, njerezit edhe ofendohen...

Kujdes me piken 1 te forumit! [/qb]
-S'ka faj ajo qe thote ka nje burim fshati.Do vdesim nga etja :wave: :rolleyes:

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
Nuk kam per ta bere me se nuk ia vlen. Te gjithe kane vetem llafe dhe teorira sot. U zgjova ne mengjes dhe e gjeta njerezimin duke filozofuar.
Te gjithe dine gjithcka per gjithcka dhe gjithkend.
Te gjithe i dine te gjitha situatat, masat dhe kundermasat qe duhen marre. te gjithe flasin ca absurditete qe me lene vetem te kuptoj se kane lindur te paafte per te dashuruar, dhe per rrjedhoje ndjej keqardhje ndersa vazhdoj rrugen nen derdellimat e tyre. Te pakten sikur te ishin te ndershem.
[/qb]
O Blendo po jo kaq shkoqur, se keshtu si keta te pa-zemertit qe pershkruan ti jemi nga pak te gjithe :mad: Me pak detjaje, dhe me zemergjere ne gjykim :cry: Bobo sa citim i vrazhde dhe i vertete, o Blendo po nganjehere edhe gabojme. Prit e te na shohesh kur te rritemi sa te mire do behemi :kiss: