Sqolli :)

ana-b

Primus registratum
Re: Sqolli :)

Para 2 ditsh kur isha tu u kthy prej shkolle pash nje djal qe mu duk origjinal nje shoku jem,e thirra edhe vrapova me e arrit kur iu afrova ishte person tjeter u bana kuq krejt prej turpi.

tushi

Valoris scriptorum

Po a thu kam ken une moj Si je nga paraqitja simpatike (me fal e bukur) floket kaf rreth1.60 egjat ....nqs po me ban me dit

skodrinon

Primus registratum

S kam ken kaher e thash pa la nje marri /pf/images/graemlins/smile.gif se ky asht vend marrinash
tushi sa keq paske met mar rrezik zi aja ka ken vajza e galanes qe t ka pa ty /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse si thash edhe ma nalt kam pa harapin n stadium tu ba tifozllek per vllaznin me brekt qe i ka dhuru martini per ditlindje hajt tung

tushi

Valoris scriptorum

Ou po cila se galanja ka ma shume se i vajze(me duket) njenen e kam pas te dashur per 2 vjet,mos me pyt per emrin se s'e kam pyt asiher....tung edhe ti

ana-b

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Po a thu kam ken une moj Si je nga paraqitja simpatike (me fal e bukur) floket kaf rreth1.60 egjat ....nqs po me ban me dit [/qb]
Nqopfte si te ken i holl ,i gjat me kurriz te dal (si kurrizoja i Notredamit),me nje hund tmerrsisht t madhe edhe pak si shum shkab,athere une kam ken ajo.