Sqolli :)

skodrinon

Primus registratum
Sqolli :)

Ej popull e hapa kete tem me na tregu per gjanat me te ndyra qe ju kan ndodhur ose qe keni bere .
psh Harapi kur lahet ne banjo bertet me te madhe /pf/images/graemlins/smile.gif ç mendoni ju ?
mirpresim edhe ngjarje te tjera ciao!

novak

Primus registratum
Re: Sqolli :)

:confused: sot me ndodhi qe po hapja fshehurazi e-mailin e nje shoqeje ,dhe per dreq me kapi,u ça turpi............

djal

Primus registratum

Sot sa ika ne pun erdhi Bosja me Minifun Dhe une fillova ti flisja dhe pa i then fare gje me tha kot po lodhesh se sta jap /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

skodrinon

Primus registratum

Turi si duket nuk e ke la ftyren ne nadje per njat s t ka pelqy po ti mos u dorezo edhe pa sharje naqe se hyjn edhe femr ketu ok /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

Novak pa m vjen keq per te /pf/images/graemlins/smile.gif jo per ty ma me kujdes ma grup her tjera /pf/images/graemlins/smile.gif

ezhderha

Primus registratum

me ishte ngaterru pordha neper breke nadje, s'po dijshe me e nxjerre jashte... ca me ba, hoqa breket e vesha te tjera. keto po qe jane halle /pf/images/graemlins/laugh.gif !

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Skodrinon:
[qb]Turi si duket nuk e ke la ftyren ne nadje per njat s t ka pelqy po ti mos u dorezo edhe pa sharje naqe se hyjn edhe femr ketu ok /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o SKODRINON ku jan femrat mo lol se na bane mu kuq pak /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

O nak po ti si duket ato pordht edhe i ke shit mar mut tash ke fillu me i leshu pa karar e ? s ke marre /pf/images/graemlins/smile.gif

skodrinon

Primus registratum

O nak po ti si duket ato pordht edhe i ke shit mar mut tash ke fillu me i leshu pa karar e ? s ke marre /pf/images/graemlins/smile.gif

leona

Primus registratum

Bahh vec djeme ketu..vec ju shquheni per marrina...po edhe une e kam nje dje...vec
Jam cu nade me shku ne pune..ne vend qe me shku
ne pune ja kam fute gjume prape me gjithe tesha......hihiihhiihihi

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga yllshkodrane20:
[qb]Bahh vec djeme ketu..vec ju shquheni per marrina...po edhe une e kam nje dje...vec
Jam cu nade me shku ne pune..ne vend qe me shku
ne pune ja kam fute gjume prape me gjithe tesha......hihiihhiihihi[/qb]
te lumte moj yll, ti po qe e paske shiju jeten, jo si turma tjeter qe kane ike vrap se u bertet pronari /pf/images/graemlins/smile.gif !!!

qe pra, me marre shembull............

yll, tash e mbrapa jam admirues i joti!!!

rovena

Primus registratum

Hihihiihih po mor nak ja kam ba si burrat..se une jam i fije gjumashe.....po kur me doli gjumi atehere shkova ne pune si lepur..mor...po sme thahen gja...gjana qe ndodhin..hihhihih dola pa u lag.......
THnx shume per admirimin tend muahhhh

H

harap

Guest

a e dini qe Nak kur ban shurren e shkund me dore disa here ????
hahahahah

HaRaP & Skodrinon

skodrinon

Primus registratum

Harap 1000 her t kam than kur te lahesh merri edge breket me vete se akoma nuk e heke ate zakon muti qe ke qe ti lesh breket si korniz ne banjo aman se na korite kur vijne njerez breket e tua kudo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezhderha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]a e dini qe Nak kur ban shurren e shkund me dore disa here ????
hahahahah

HaRaP & Skodrinon[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

po pse mor muta ca kujtuet ju??? ma mire se me pase breket ngjyre xhelozijet......

shkodrani80

Primus registratum

A jeni ne terezi mar ju?Si ka munci qe prodhoni kaq marrina.Metamam thojne qe bota nuk do te kishte kuptim pa te marr por ne kte forum me duket se nuk ka vend aspak per te tille.Ndoshta ju nuk bani pjese tek keta tipa,por keni ba nji gabim qe shpresoj mos ta perseritni ne te arrdhme.Ju uroj gjith te mirat!