Sponsorizo një vogëlush shqiptar

Blendi

Primus registratum
Sponsorizo një vogëlush shqiptar

Kjo teme nuk eshte Sociologji, por sociale, ju lutem tregohuni zemergjere me femijet e varfer te Shqiperise.
Lajmerim i botuar fillimisht tek www.peshkupauje.com :

Mario, Ibrahimi, Amarildo e fëmijë të tjerë kanë nevojë për ndihmën tuaj

Një nga vizitorët e Peshkut vuri në dukje faqen WorldVision.com e cila i përket shoqatës bamirëse me të njëjtin emër, World Vision. Kjo shoqatë synon të lidhë fëmijë nga vende të ndryshme të botës me mbështetës të cilët mund të ndihmojnë me të ardhura për të blerë ushqime, veshje, pajisje shkollore etj të cilat mundësojnë një jetë më të mirë për këta fëmijë. Për të mbështetur një fëmijë në Shqipëri, e kjo shoqatë rendit në faqen e saj një sërë fëmijësh (Ibrahimi, Mustafai, Amarildo, Edi e Mario janë vetëm disa prej tyre) nevojiten vetëm 30 dollarë Amerikanë në muaj.

Ç’janë 30 dollarë kur vjen puna për të ndryshuar për të mirë jetën e një fëmije? Asgjë, një pikë në ujë për një emigrant jashtë Shqipërisë por mbase një rreze shprese për dikë në Shqipëri.

LIDHJE:
FAQJA E WORLD VISION PËR SHQIPERINË

KËRKO NJË FËMIJË SHQIPTAR KËTU
Marsel.JPG

ezhderha

Primus registratum
Re: Sponsorizo një vogëlush shqiptar

interesante por keto charity jane bere biznes i madh dhe sikur e kane humbur thelbin e punes se tyre. shpresoj ta gjejne perseri dhe te harxhojne TE GJITHA fondet per te ndihmuar

lu_lu

Primus registratum

Ne vetem keshilla mund te japim Blendi... kur vjen puna per para...ehe...lere fare.
Te gjithe themi ti jape ai tjetri, pse une?
Le pastaj qe gjera te tilla njerezit i shfrytezojne dhe per perfitime personale... te ishte e sigurt se do shkonin vertete per nje femi 30 euro/usd/ kek apo cfardo qofshin, gjithkush do i jepte mendoj une.

House M.D

Primus registratum

dhe sa perqind reale eshte qe ky1 30$ ne muaj shkon per keta femije???