s'po kuptoj

hot

Hotgirl
Re: s'po kuptoj

una jam plotesisht dakord me gjishen..qe tani po i shof rezultatet e mira...darko je 1-sh lale /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

GaP

Primus registratum

ta thashe mbese qe me mire do behet. te ra rrojne % neve sikur mos me qene 100% do na e shtojne edhe keto ne chat

PS: une jam 2-shi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ArBi_SoP

Primus registratum

Ne rradhe te pare mos ndryshoni Muhabet.
Edhe e dyta un nuk eshte se vendos per ti dhen mundesi Aop-ve te rinj apo jo!.
Por puna eshte se edhe po te varej nga une prap do kembengulja qe njerez te tille na flliqin staffin edhe eshte turp i gjith ky staff per te pasur zili me te tille njerez si Loren^ qe ndoinjeher ne perfaqeson.
Une nuk e di se si e mendoni por TEDI ti lale shif njeher se si bisedon me userat edhe pyet disa njerez qe thon akoma te verteten edhe jo ata qe rrine si zara vetem per accessin qe kan se ne ca menyre ka vepruar Loren^ ne shume raste ok tedi?? Hajt Ciao ArBi

Diddy19

Su@mi

Pershendetje te gjitheve!(Ne vecanti ArBi-t)

E lexova me vemendje gjith ate qe shkruhet aty per mua dhe sinqerisht s po kuptoj ku qendron problemi.Une kete do a quaja "shume zhurme per asgje" dhe jo per faktin se ajo cfare thote Sop/Arbi(ma ka vene ate sop perpara si te ishte ndonje grade e larte e fituar me djerse e me mund te madh) s perben nje "problem",po me teper sepse mua me duket dicka fare e thjeshe per tu zgjidhur.Une ne fakt prita reagimin e ndonje Sop-i i cili sh mire mund te mbyllte temen me nje shenim ku lajmerohej heqja ime nga Aop-List.Po pashe s kishte asnje gje te tille.Tani tema po shnderrohet me teper ne nje "dicka personale" qe ArBi ka ndaj meje dhe s eshte aspak e kendeshme.
Ne fakt tema me pelqen per faktn se praktikisht sillet rret meje me ben te kuptoj se tek njerezit ngjall ndonje sensacion(edhe pse ose dashuri ose urrejtje) nderkohe qe indiferenca eshte fatale.(kjo vlen per hapesin e temes meqe e ka provuar vete dhe eshte burim i gjith kesaj meseleje).Ne fakt ato qe thote ArBi per mua(dmth puna e komandave) eshte e vertete.Jam e ndergjegjshme se nuk eshte dicka pozitive po them edhe ate, qe ka akoma me keq se kaq:dmth behet akoma me negative kur them kete tjetren :mua "non me ne frega propio niente" qe s di komandate chatit.Nganjehere e kam zili ArBin se shof se s ka probleme te tjera vec atyre te chatit,qe e ka te nevojshme te leje nje postim tek Albforumi vetem per te ofenduar ndokend,sikur po i ben ndonje nder te madh njerezimit me kete moton "mos me thoni pastaj se nuk ju paralajmerova!!!!!!",sikur po e shpeton ate nga nje "rrezik publik" sic jam une (nderkohe qe fjala " e felliqur" e thene nga ai sh mire mund te vleje si kompliment).
E leme fare.Ajo qe desha te them mund e permblidhet me pak fjale. Kerkoj zyrtarisht te hiqem nga Aop _list
Sikur te ishte ndonje gje e rendesishme sinqerisht nuk do dorezohesha nen kete menyre,po meqe behet fjale per dicka kaq "...."( s di si ta quaj)s me kushton asgje.Pastaj meqe vlen edhe per te bere e lumtur dike,e bej me gjithe qejf.Ne keto dite qe po kalojme,nje njeri i lumtur me shume eshte sodisfaksion.
Ne fund desha te falenderoj te gjithe @-et qe me kane ndihmuar gjate kesaj kohe si psh Gap,FALKO,Sirena,TEDI,insane,HOTGIRL,Network,LIBIDO.CoLoRaDo etj etj.Ia kalofshi mire dhe pune te mbare.Ciao /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Arbi te pashe dje lal se si Fole ne main . Mos u gric kot tani me gjona koti si foli si nuk foli ...

Sirena

Primus registratum

Kisha vertet shume kohe qe nuk hyja ne forum dhe rastesisht fare pashe kete teme...dhe me thene te drejten me duket si puna e asaj "u be qimja tra"...Arbi lal,nqs ishte dicka kaq e rende per ty dhe qe e paske si peshe qe ste ze gjumi naten,fare mire mund ta bisedoje ne chat,i thoje ndonje sop edhe te shikonte brenda nje periudhe kohe te shkurter nese me te vertete loren^ sillet ashtu si thua ti...por duke e njohur loren^ me duken vertet te habitshme ato qe the,dhe nuk e bej per ta mbrojtur sepse di te mbrohet vete shume mire ajo.Une rri ne darke ne chat ne pergjithesi kur eshte edhe ajo dhe nuk e kam pare ndonjehere qe te ngacmohet me ndonje per te krijuar "rremuje" ne main me dashje.Keshtuqe Arbi edhe te tjeret mos e trashni shume kete pune...sop-et me siguri e kane lexuar te gjithe kete debat dhe te ishte vertet kaq problematike kjo gje do kishin vendosur me kohe kundrejt loren^.
Hajt me te mira edhe mos u streso kot Arbi.

colorado

Forumium praecox

pu pu pu sa turp! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sa rendesi i jepni chatit more.Sikur eshte ndonje ceshtje jetike per jete a vdekje.Chat eshte bla bla bla. /pf/images/graemlins/tongue.gif
JO acc jo aop jo sop jo COP /pf/images/graemlins/tongue.gif
Chat eshte.Mos i jepni kaq rendesi,se ka edhe gjera me te rendesishme ne jete.
Eshte hapur nje diskiutim ketu sikur op diskutohet mbi ligjin per zgjedhjet. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajd mos lini nam po mbylleni kete teme dhe mos postoni me ketu.

GaP

Primus registratum

uen votoj kunder heqjes ne loren^ si aop. asnje nga ne nuk ka lindur i ditur. edhe une nuk kam ditur komanda ne fill. eshte dicka normale. per mendimin tim komandat mesohen kurse sjelljet nuk mesohen por i ke te fituara.

jemi nje staf i albnetwork-ut qe mendoj qe kuptohemi me njeri-tjetrin (me gjithe problemet qe kemi ndonjehere qe mua me duket dicka normale) keshtu qe nuk ja vlen me te diskutohet me kjo teme por te mbyllet ketu

GONI

Primus registratum

ishte e pamundur te me shpetonte kjo teme edhe e di se gjysma e acc-ve do me grricin (se di pse e kan kap me mua)
po ksaj i thon me hedh nje budall nje gur ne pus dhe 100 te mencem te mundohen te nxjerrin
maahh

GaP

Primus registratum

une e le gurin aty se ne fund te pusit do kete edhe gure te tjere qe do i kene hedh budallenj te tjere GONNY

GONI

Primus registratum

ashtu them dhe un
thashe se po thoje se ke hedh edhe ti nje gur /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

edhe una per vete jam kundra heqjes se loren^ si aop...sa per komanda soc e tha edhe gjishja (gap) ato mesohen se ska dale njeri i ditur...mua per vete sme ka sjelle ndonjehere shqetesime loren^..madje ja kemi kaluar shume mire ato momente qe kemi qene bashke ne chat...
si perfundim un jam kundra heqjes edhe kerkoj nga loren^ te terheqi kerkesen per heqje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

HOTGIRL!!!Nje here flet radioja!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Flm vajza!!!Kjo quhet "coplicita femminile" /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

jo me flet radio gjithe diten...lajmet psh jeten or e minut..hihihi..me verte e kam..mos u ndiko nga cfare thone nje apo 2 veta..perderisa asnje sop nuk u shqetesua per kete teme ska pse te shqetesohesh ti..

ArBi_SoP

Primus registratum

Un nuk e di se per Ç'far po flisni a e kuptoni???
Un nje gje doja t'ju thoja Meqe ajo nuk di komandat Kur ti mesoj le te rishtohet ne Aop sepse edhe un kur nuk i dija mbaj mend qe SOP-at me thane qe kur ti mesoja do behesha keshtuqe...vleresoheni vete edhe mos u mallengjeni nga fjalet qe thot loren^ se fjal te bukura dim te gjithe por po te jeni aq te pjekur sa un mendoj qe jeni do dini te vleresoni...
ciao ArBi

GaP

Primus registratum

une nuk kuptoj se ca po flet ti arbi....

nje dite kam qene vetem une edhe loren^ aop tek #shqiperia dhe #ndihme dhe ja doli shume mire mbane me floodin qe po behej ne ato momente. mua nuk mu duk sikur kishte mungese ne komanda apo te mos ishte ne gjendje qe te kontrollonte situaten perkundrazi...

PS: une mendoj qe kjo teme te mbyllet ketu

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ArBi_SoP:
[qb] Un nuk e di se per Ç'far po flisni a e kuptoni???
Un nje gje doja t'ju thoja Meqe ajo nuk di komandat Kur ti mesoj le te rishtohet ne Aop sepse edhe un kur nuk i dija mbaj mend qe SOP-at me thane qe kur ti mesoja do behesha keshtuqe...vleresoheni vete edhe mos u mallengjeni nga fjalet qe thot loren^ se fjal te bukura dim te gjithe por po te jeni aq te pjekur sa un mendoj qe jeni do dini te vleresoni...
ciao ArBi [/qb]
Pse Arbi Ti je I Pjekur ... Me thuaj Sa Anetare qe une i njoh ti ke dashur te besh sherr . MOs themi per Admine dhe te tjere edhe arsyeja ka qene pse nuk te jepnin akses ircop sepse ti i dije komandat ... NUk gjykohen komandat dhe aftesia e tyre por gjykohet se sa i mire je per te mos i nxehur gjakrat se kollaj fare mund te besh nje kick ose ban ose gline etc . Por ai nga inati mund edhe te beje floode te fuqishme vetem per inatin tend psh ose timin ... MOs fol para kohe kot arbi...

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga ArBi_Sop:
Un nuk e di se per Ç'far po flisni a e kuptoni???Un nje gje doja t'ju thoja Meqe ajo nuk di komandat Kur ti mesoj le te rishtohet ne Aop sepse edhe un kur nuk i dija mbaj mend qe SOP-at me thane qe kur ti mesoja do behesha keshtuqe...vleresoheni vete edhe mos u mallengjeni nga fjalet qe thot loren^ se fjal te bukura dim te gjithe por po te jeni aq te pjekur sa un mendoj qe jeni do dini te vleresoni...

ArBi!!E di ca mund te bejme ne te dy????Une po filloj te ndjek nje kurs intensiv per komandat e chatit,kurse ti nje akoma me te nevojshem:nje "elementary course" te gramatikes se gjuhes shqipe.Asnje fjale nga ato qe ke shkruar s kam marre vesh!
Eshte ndokush i zoti te deshifroje ate qe ka thene ArBi??????

P.S Ato komandat mua tani s me nevojiten me,kursin thjesht mund ta bej per kulture personale :

FALKO

Forumium maestatis

Tema mbyllet , Loren^ iu hoq acessi me kerkesen e saj . Mer vjen keq qe muhabete te tilla degjenerojne deri ne kete pike, megjithate shpresoj te ndihet i nderuar ai/ata qe e kane dashur kete.