s'po kuptoj

ArBi_SoP

Primus registratum
s'po kuptoj

Me falni se mbase nuk e ka vendin ketu kjo qe po shkruaj por nje gje kisha..
Vura re sot se ne fakt kisha ca dite qe nuk kisha hyre qe jane shtuar shume aop te #shqiperia dhe #ndihme disa lloj tipash qe deri para 1 jave qe kam pas ndenjur gjithe diten i kam pas bere kick ban tani jane shtuar ne aop list mbase mua nuk me perket kjo pune por e kam per ju Sop dhe per Founderin/at se keshtu une besoj se nuk ja vlen prandaj shikojini pak me me kujdes ok?
Sorry per shqetesimin ciao ArBi

Diddy19

Su@mi
Re: s'po kuptoj

Me mua,me mua e ke ti!E di mire une ArBi /pf/images/graemlins/wink.gif .PO ne e dime mire pse me ke bere ban mua edhe eshte me mire te mos e themi se do ishite vetem sherr per ty.Ciao

FALKO

Forumium maestatis

U be mbledhje me Sop edhe u bene ndryshimet e duhura per te sjelle nje fryme te re edhe per te lejuar gjerat te ndryshojne edhe ti pershtaten ndryshimeve ne kanal.
Arbi, si Aop me eksperience qe je duhet ti udhezosh te rinjte me komanda e informacione edhe jo tu presesh rrugen /pf/images/graemlins/smile.gif

Sa per zenka midis anetareve te stafit une do jem i pati qe nuk do i lejoj. Me pare do ju heq acessin pastaj do ju pyes se çfare ndodhi.
Shpresoj te mos ndodh asnjehere sepse mendoj qe jeni nje staf Aop_esh vertet per tu patur zili. Perpiquni vetem te silleni brenda atyre pak rregullave, te shkruara & jo, edhe argetimi do te jete i siguruar /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga FALKO:
Sa per zenka midis anetareve te stafit une do jem i pati qe nuk do i lejoj. Me pare do ju heq acessin pastaj do ju pyes se çfare ndodhi.

FALKO !Kete qe kam theksuar me lart ,nuk e di nese e ke thene ne pergjithesi apo per rastin konkret.Gjithsesi une desha te sqaroj vetem nje gje:qe kjo "zenke" ,ta quajme,ka ndodhur ketu e dy muaj me pare,kohe kur atehere une s isha Aop te #Shqiperia.Po nuk e di po mua ne fakt me dogji,them se per mua e kishte ArBi.S besoj te jete koincidence qe i njejti person qe ArBi i ka bere ban kot (dhe ArBi e di sh mire se e ka pranuar edhe vete) te jete shtuar dy ditet e fundit ne listen e Aop-ve.Uroj qe te jete thjesht nje koincidence!Ciao

hot

Hotgirl

ne fakt edhe mua si shume te rinj me jane dukur por ama sdua te bej asnje koment perkundrazi shpresoj qe gjithsejcili nga ata ta mbaje postin e aopit sa me mire edhe ti sherbeje sa me shume ''popullit'' edhe vete nga ana e tyre ju uroj te defrehen sa me shume ne chat...SUKSESE!!!
-HOTGIRL-

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] Sa per zenka midis anetareve te stafit une do jem i pati qe nuk do i lejoj. Me pare do ju heq acessin pastaj do ju pyes se çfare ndodhi.
Shpresoj te mos ndodh asnjehere sepse mendoj qe jeni nje staf Aop_esh vertet per tu patur zili. Perpiquni vetem te silleni brenda atyre pak rregullave, te shkruara & jo, edhe argetimi do te jete i siguruar /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une do te isha e mendimit qe me pare te meret vesh se cfare ndodhi pastaj te veprohet. Sepse nuk do te linte me vend me mbrapa per konflikte te panevojshme.

Jam shume dakort me ty Falko qe jemi nje staf AOP-esh per tu patur zili. Do te shpresoja edhe une qe te vazhdonte ky komunikim midis nesh. /pf/images/graemlins/wink.gif

Gjithashtu do te shpresoja qe Sop-at tu bejne ndonjehere ftese per kafe Aop-ave qe komunikimi te jete akoma me i mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Emanuela
AOP te #shqiperia

GaP

Primus registratum

une do shtoja vetem qe ne raste te tilla do ishte mire qe aop-ve ti cohej nga nje memo nga sop-et qe te vihen ne dijeni per dhenie dhe heqje acc.

PS: emi a thua qe do vinin te gjithe aop-et per kafe po te ftoheshim nge sop-et :confused:

GONI

Primus registratum

jam dakort me ate qe thuhet qe ti jepet acc ai qe e meriton dhe jo ai qe i servilet SOP-ave dhe pastaj nuk di se cfare eshte chati ose nuk as rregullat .......prandaj ju lutem qe te shikoni mire se kujt duhet ti jepet dhe jo me shoqeri.

GONNY user (kandidat per AOP)

Djalli_Vogel

Primus registratum

Ehhhhhhhh mer FALKO une nuk kam asgje kunder @ te rinj po doja te pysja vetem per ne dicka, nese keto Aop e rinj te sillen te forte ose nuk te respektojne c'fare i behet ketyre?

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djalli_Vogel:
[qb] Ehhhhhhhh mer FALKO une nuk kam asgje kunder @ te rinj po doja te pysja vetem per ne dicka, nese keto Aop e rinj te sillen te forte ose nuk te respektojne c'fare i behet ketyre? [/qb]
une mendoj qe ti kuptojme ne fill dhe pastaj ti bejme nje mbledhje partie dhe nqs as kjo nuk do funksiononte atehere nje FLETE RRUFE /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Al-Punk

Still here

Arbi nese mendon se nje AOP nuk e meriton vendin pasi ka disa arsye, nis nje Memo.

ArBi_SoP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GaP:
[qb]
Fillimisht postuar nga Djalli_Vogel:
[qb] Ehhhhhhhh mer FALKO une nuk kam asgje kunder @ te rinj po doja te pysja vetem per ne dicka, nese keto Aop e rinj te sillen te forte ose nuk te respektojne c'fare i behet ketyre? [/qb]
une mendoj qe ti kuptojme ne fill dhe pastaj ti bejme nje mbledhje partie dhe nqs as kjo nuk do funksiononte atehere nje FLETE RRUFE /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jam shume dakort me kete gje por do e rishikoja edhe njehere kete gje sepse me sa shikoj une keta duan te na japin urdhera ne qe kemi qene kete te rinjte them se per te na rrespektuar jo e jo ju lutem te gjith Sop Te kanalin #shqiperia te shikojne Memot . Flm ArBi

GaP

Primus registratum

nuk e di se kush te ka kerkuar llogari ty arbi por rrezik ke bere ndonje nga ato gafat e tua qe i ben ndonjehere kur te shkrehep te koke, sidomos ne gjendje te keqe humori. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: mos e vrit sh mendjen arbi dhe mos i merr sh seriozisht gjerat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ArBi_SoP

Primus registratum

Kela Unë nuk bej budalliqe mos ki merak edhe mos hidh llafe kot me kunja sepse nuk e kam hapur kete teme per tu tallur apo se kam bere un ndonje budallik por i thash me fal se nderhyj por aop si Loren^ nuk ja vlejne edhe SOp-at duhet ta dine..
Se kam qene ne me shume se 4-5 raste kur ajo acaron njerez te shajn e te ofendojne ne main per fajin e asaj megjithate mua s'me takon te nderhyj por po e bej me shume ngaqe kam vjetersi ne kete server ...
Ciao ArBi

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] nje sop /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po ti kush je /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Admirali: