SOP SIRIUS fjalor ordiner me userat dhe abuzime me kb(per ADMINAT)

Status
Not open for further replies.

legends

Forumium praecox
Ky shkrim eshte vetem per adminat qe vazhdojne me heshtje dhe lejimin e abuzimeve dhe fjalorit ordiner me userat nga nje pjestar stafi .
Shifni se si i flet ky sopi aopes SEEA pastaj kaloni te kb qe mora une per te njetin fjalor qe ky perdori ne chat edhe me thoni pse duhet te abuzohemi per te njetin fjalor qe perdor sopi SIRIUS ?
Zoti Timi mund tme thuash pse i lejon keto abuzimet tani apo perseri e kam fajin une pse i ngeli fjala pordhe e fende ne gishta ketij sopit ?

SIRIUS^ELbasanLLi

Forumium maestatis
Po gjin nai pun tjeter te merresh o deshtimi me i madh i njerzimit..! Une me Seea isha duke ber shaka edhe njekohesisht isha duke fol me te edhe tek stafi duke qeshur ti rri si skuth aty kujt ti gjesh gabime o personi ma antipatik qe hyn vetem me u zan me femrat qe sdi se car gjinie je o palaco cirku. Ke qe kur ke hyr ne chat vetem duke ber ankesa duke fillu qe nga aop e deri ke root . Gjej dicka tjeter qe te kalosh kohen leni kto gjera o antipatik i deshtuar. Edhe dicka nese ke kto gjith ankesa qe ke ber qe kur ke fillu chatin ke marr sikur 5 LIKE ateher te jap plotesisht te drejte.! Por gjin dicka tjeter me u marr sepse le nam or ti qe nuk di gjinine tende.!

Status
Not open for further replies.