Sop/Ircop FALKO Abuzim Me Userat

albionis

Primus registratum
Ska nevoje per komente mjafton te shifni fotot e te lexoni se sa ulet abuzohet me fuqine virtuale nga FALKO.
Dikujt i ofendohet nena dhe per SOP FALKO nuk eshte ofendim.Cdo regull eshte thyer dhe abuzimi eshte kthyer ne realitet kjo jo per faj te tije por te atyre qe e lejojne.Megjithte po ju le te gjykoni vete.

3tzZh

Albumin e keni ketu me fotot : http://imgur.com/a/3tzZh

Last edited:

Landi78

Forumium maestatis
Jam King_Tr37 :) Prinderit nuk ka arsye pse te lejohen te permenden ne main aq me teper pa i folur askush. Sinqerisht nuk me erdhi mire qe jo vetem qe nuk mori ban ai person por u denova une dhe kur u riktheva ai e ri-permendi prindin> Nuk eshte mire sepse nuk e dini historine personale te askujt! :) Prej 5 vitesh ne chat eshte hera e pare qe vij te shkruaj ketu!

FALKO-SOP

Forumium praecox
Nga user si Vector dhe king_tr priten keto gjera. Pune te mbare dhe persa kohe do te thyeni rregullat ne kanal, do te merrni kick, ban, akick e me radhe.

Landi78

Forumium maestatis
:) Nuk ke kuptuar asgje. Ti mund te vendosesh edhe trenin ne rruge makine, beje sepse ke pushtet ta besh ketu. Cf po kerkoj eshte mos lejosh te permenden prinder ne main sepse nuk e di historine e askujt. Je zhgenjyes ne pergjigjen qe dhe pa nivel, pa kulture dhe me fjalor cinik :) Shendet !

Frank

Forumium maestatis
Nese nuk dihet filli i historise nuk mund te dihet edhe fundi i saj.
Eshte kollaj te ankohesh dhe te besh naivin por ne te gjithe e dime se jemi pak provokatore sepse ne fund te fundit chat prandaj quhet chat
keshtu qe lereni rehat Falkon se eshte me i miri.

Landi78

Forumium maestatis
:) Nuk jam ankuar! Kam sugjeruar te mos permenden prinderit. Falko nese eshte me i miri, per mua jo, mjafton te kerkoje ndjese sepse me jan fyer prinderit ne main ne pranine e tij nderkohe qe une nuk kisha folur fare, madje u denova une dhe personi qe me permendi prindin nuk u prek , madje dhekur u riktheva ai vazhdoi te njejten gje dhe Falko nuk beri asgje, thjesht kenaqej qe un po fyesha dhe me kercenoi se do te me denonte perfundimisht nese nuk rrija mire!!
Nuk e di kush eshte personi qe eshte ankuar, nuk e njoh, por pas 5 vitesh ne chat eshte hera e pare qe vij te bej nje bisede te tille dhe nuk eshte e lehte per mua nderkoh qe po flitej per prindin tim!!